Da li da popijem nešto za smirenje ?
(ranije nisam i bila sam u šoku po tri dana poslije leta)

Nikakav argument.pinostratuss wrote:statistika kaze da svake sekunde u svijetu startuje po vise putnickih aviona. Tvoj strah je bezrazlozan.
Ako ce ti knjiga imati isti efekat kao i na mene, onda ne pocinji, neces sjesti nikada u avion.mona wrote:A da još jednom pročitam knjigu![]()
![]()
???
Hvala tempora, strah je zaista nešto što ne razumije statistiku.
ma popij...mada to slabo pomaze al nece odmoci...malo ces biti pospana i to je tomona wrote:Jednostavno se bojim.
Da li da popijem nešto za smirenje ?
(ranije nisam i bila sam u šoku po tri dana poslije leta)
![]()
![]()
Lace wrote:strah je zdrav... u smislu da neces jurisati bezglavo u propastmona wrote:A da još jednom pročitam knjigu![]()
![]()
???
Hvala tempora, strah je zaista nešto što ne razumije statistiku.
Znas sta je primitivno? Nedostatak empatije.Stoga,ne osvrci se nego trazi sebi lijeka u strahu.mona wrote:Čitala sam... ali strah je urođen, nikakva pisana riječ ga ne može ni pojačati ni ublažiti![]()
![]()
![]()
Bojim se i kada hodam po debljem ćilimu.
Drago mi je da nisam sama, nekima to sve ide na primitivno..ali strah je strah...
ma nije samo na letenje...ko osjeca strah taj je normalna i zdrava osoba...trenutno ti je avion problem..ako dobro razmislis vidjet ces da si oprezna i u nekim drugim okolnostima...ne zoves to strah...al to je samo manja doza istog...opreznostmona wrote:Lace wrote:strah je zdrav... u smislu da neces jurisati bezglavo u propastmona wrote:A da još jednom pročitam knjigu![]()
![]()
???
Hvala tempora, strah je zaista nešto što ne razumije statistiku.na žalost to se odnosi samo na letenje
možda propast na nekom drugom planu...