Strah od djece
-
Liver
#1 Strah od djece
Bojim se djece. Ozbiljno. Ne djece ko djece, nego grupe dječaka. Dok sam išao u srednju školu, na putu do škole, u jednoj ulici uvjek je bila grupa od 3-4 dječaka. Bili su dosta manji od mene. Nikad nisam shavatio razlog ali uvjek su me nešto zezali, dobacivali, čak su dok ne gledam u mom pravcu bacali plastične flaše. Bio sam veći, jači od njih, mogo sam ih istući, ali nisam. Bilo mi žao. Pokušao sam porazgovarati sa njima, međutim, nije pomogolo. Postali su još gori. Od tada sam u školu išao drugim putem.
Danas 10-tak godina poslije još uvjek mi je nelagodno proći kraj bilo kakve grupe dječaka iako znam da me vjerovatno neće ni registrovati.
Danas 10-tak godina poslije još uvjek mi je nelagodno proći kraj bilo kakve grupe dječaka iako znam da me vjerovatno neće ni registrovati.
- Montana
#4 Re: Strah od djece
curica se ne bojiš.
stani u grupu curica i nek vam se pomalo koji dječak pridruži..jedan..pa drugi i ako panika počne,nek drugi opet izađe iz grupe...i tako pomalo,ponavljaš tu proceduru, dok se ne navikneš na dječake i curice oteraš
hipnozu probaj,da se sazna koji ti se šaraf olabavio i kako postupit.
stani u grupu curica i nek vam se pomalo koji dječak pridruži..jedan..pa drugi i ako panika počne,nek drugi opet izađe iz grupe...i tako pomalo,ponavljaš tu proceduru, dok se ne navikneš na dječake i curice oteraš
hipnozu probaj,da se sazna koji ti se šaraf olabavio i kako postupit.
- insomnia78
#5 Re: Strah od djece
Idi doktoru pusti se foruma
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
broj dva
#6 Re: Strah od djece
Po opisu bi rekao da je klasicna fobija. Fobije se mogu ljeciti kognitivnim trermanom ali ne preko foruma, obrati se (dobrom) psihologu i pomoci ce ti.
- insomnia78
#7 Re: Strah od djece
Hajd, nisi jedini

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#8 Re: Strah od djece
Ovo je tolika glupost koju ste napisali da prosto normalnom čovjeku pamet stane kad pročita ovo.zeina wrote:Sizofrenija
-
DZONPI
#9 Re: Strah od djece
Nije tebe strah nego nelagoda jer u startu ocekujes sad CE nesto bit a imas losa iskustva stim.Ne obracaj paznju i vozdra.Ja imam iz djetinjstva strah OD mraka ili kad Sam Sam jer su me starci piprilicno malog ostavljali samog u kuci.I sad imam poslijedice OD toga.
- MikroBelaj
#10 Re: Strah od djece
Cim vidis grupu djecaka ti im baci petardu iza ledja,da vidis kako skakucu 
-
mali_balon
- avetinja
#12 Re: Strah od djece
Nasilje je rješenje. Da si ih tad' namlatio, ne bi sad imao problem.
Ima lijeka, ne gubi nadu. Kad djeca iz komšiluka naprave zijane koji zaslužuju batine, nek' ih roditelji skupe ispred zgrade, nek' tebe zovnu da im sudiš. Njima su se, garant, ruke do zemlje objesile. Biće sretni, ako ih odmijeniš.
Ima lijeka, ne gubi nadu. Kad djeca iz komšiluka naprave zijane koji zaslužuju batine, nek' ih roditelji skupe ispred zgrade, nek' tebe zovnu da im sudiš. Njima su se, garant, ruke do zemlje objesile. Biće sretni, ako ih odmijeniš.
- KB9
#13 Re: Strah od djece
otidji doktoru dok ih nisi pobio u kakvom osvetnickom pohodu
-
lajk
#14 Re: Strah od djece
daj ba lijeci se, hoces covjeku veci problrm da napravis ovim komentaromKB9 wrote:otidji doktoru dok ih nisi pobio u kakvom osvetnickom pohodu
- KB9
#15 Re: Strah od djece
kao prvo lik je ociti trollajk wrote:daj ba lijeci se, hoces covjeku veci problrm da napravis ovim komentaromKB9 wrote:otidji doktoru dok ih nisi pobio u kakvom osvetnickom pohodu
a kao drugo ako nije trol i govori istinu nek definitivno ode do doktora jer nije tacan, ima strah od maksuma iz vremena dok je bio maksum, ma daj
- Cherry-Cherry
#16 Re: Strah od djece
Upravo tako. Vjerovatno je nekad negdje čula za šizofreniju, pa sad tu riječ koristi i kad treba i kad ne treba.It_is_a_Leclerc wrote:Ovo je tolika glupost koju ste napisali da prosto normalnom čovjeku pamet stane kad pročita ovo.zeina wrote:Sizofrenija
- zeina
#17 Re: Strah od djece
A ti si ko biva normalan, hvatas se komentara koji je zezancija jer je i sama tema zezancija a postavljac je ocito trol, samo da bi nekome rekao da je glup/a...smijesan siIt_is_a_Leclerc wrote:Ovo je tolika glupost koju ste napisali da prosto normalnom čovjeku pamet stane kad pročita ovo.zeina wrote:Sizofrenija
- zeina
#18 Re: Strah od djece
To ti znas iz vlastitog iskustva?Cherry-Cherry wrote:Upravo tako. Vjerovatno je nekad negdje čula za šizofreniju, pa sad tu riječ koristi i kad treba i kad ne treba.It_is_a_Leclerc wrote:Ovo je tolika glupost koju ste napisali da prosto normalnom čovjeku pamet stane kad pročita ovo.zeina wrote:Sizofrenija
- Cherry-Cherry
#19 Re: Strah od djece
Znam od tebe i tebi sličnih.zeina wrote:To ti znas iz vlastitog iskustva?Cherry-Cherry wrote: Upravo tako. Vjerovatno je nekad negdje čula za šizofreniju, pa sad tu riječ koristi i kad treba i kad ne treba.
Ne kaže se džaba: nek obućar ne ide dalje od cipela.