Strah ili samo obmana ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Odgovor

#1 Strah ili samo obmana ?

Post by Odgovor »

Kako znati dali te druga polovica ( u ovom slucaju zenska ) samo testira, tj. zavlaci ili se to ti samo besmisleno nadas ? Bez konkretnih primjera, ako moze pomoc ? Bez obzira na vrijeme..
forUMASH

Post by forUMASH »

....zavisi.....
upala

#3 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by upala »

Odgovor wrote:Kako znati dali te druga polovica ( u ovom slucaju zenska ) samo testira, tj. zavlaci ili se to ti samo besmisleno nadas ? Bez konkretnih primjera, ako moze pomoc ? Bez obzira na vrijeme..
pa recimo napravi nesto sto nju iritira (al usput pripremi objasnjenje kako to nije bilo namjerno)...ako joj je stalo da tebe preci ce preko toga...ako te testira...onda si po na ispitu i pozeljet ce ti lahku noc :D
sa zavlacenjem....ako svrlja okolo...muti...sta ja znam :?

i ja neznam sta pricam...odoh spavat :faraon: :zzzz:
FAtka

Post by FAtka »

ako osjecash da te testira/zavlaci onda ti je najvjerovatnije tako...
fino kad je vidish poprichaj otvoreno..vidjet cesh kako ce se sokirati...
to ti je naj naj taktika
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

FAtka wrote:ako osjecash da te testira/zavlaci onda ti je najvjerovatnije tako...
fino kad je vidish poprichaj otvoreno..vidjet cesh kako ce se sokirati...
to ti je naj naj taktika
FAtka kraljica si :)
Ovo je tacno!Ali obicno poslije tog shoka ,shokirani odlazi u nepoznatom pravcu :roll:
Salko sto je u vodu skako

#6 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by Salko sto je u vodu skako »

Odgovor wrote:Kako znati dali te druga polovica ( u ovom slucaju zenska ) samo testira, tj. zavlaci ili se to ti samo besmisleno nadas ? Bez konkretnih primjera, ako moze pomoc ? Bez obzira na vrijeme..
navedi nam neki konkretan primjer...
silentbob

#7 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by silentbob »

trece subote u mjesecu se okupaj i spravi napitak od jagorcevine, runolista i bodljikave zice.....taj napitak ces usuti u kondom (niposto onaj besplatni) i piti tri noci iz tri puta...kad to popijes taj kondom ces staviti drugoj polovici ispod jastuka i prve nedelje u mjesecu pokusaj imati snosaj sa njom...ako ona pristane znaci da te testira a ako nadje kondom i natjera te da ga pojedes znaci da se samo besmisleno nadas i u tom slucaju se obrati vidovitoj aziri (al ne spominji da si upraznjavao ovo prije navedeno jer ce se vidovita azira naljutiti)....sretno
Ahmmed

#8 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by Ahmmed »

silentbob wrote:
trece subote u mjesecu se okupaj i spravi napitak od jagorcevine, runolista i bodljikave zice.....taj napitak ces usuti u kondom (niposto onaj besplatni) i piti tri noci iz tri puta...kad to popijes taj kondom ces staviti drugoj polovici ispod jastuka i prve nedelje u mjesecu pokusaj imati snosaj sa njom...ako ona pristane znaci da te testira a ako nadje kondom i natjera te da ga pojedes znaci da se samo besmisleno nadas i u tom slucaju se obrati vidovitoj aziri (al ne spominji da si upraznjavao ovo prije navedeno jer ce se vidovita azira naljutiti)....sretno
silentbob,baš si neozbiljan :D
E,moj Odgovor....Teško da ćeš od drugih dobiti odgovor na to pitanje....Samo će ti se kazati...prije ili kasnije, ovisi koliko imaš strpljenja!Uf, baš sam ovo filozofski rekao :-) Ako će ti biti lakše, svi smo imali ili imamo slične dileme.....
silentbob

Post by silentbob »

ahmmede rizle ti pokazuju dug put i dva oka u daljni a sto se tice zdravlja malo pojacaj ishranu u ovom periodu :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

silentbob wrote:ahmmede rizle ti pokazuju dug put i dva oka u daljni a sto se tice zdravlja malo pojacaj ishranu u ovom periodu :D

Pa, ti si bolji od Azire :lol: :lol: :lol:
FAtka

#11 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by FAtka »

daj makar malo pojasni...je l u pitanju sex il ljubav?
tigris

#12 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by tigris »

testira te kad te vodi u shoping...da (kobajagi :D ) gledate izloge.......e tu se cuvaj smicalica..... :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Najgora je samoobmana :oops: :D kako god bilo to testiranje :D
CiCiban

Post by CiCiban »

:-) :shock: a kakav test je u pitanju :D??
da vidi hoces li pokusati stimati sebi re-zZZulTTaT? .. ili ?
ali, pazi..onda ces morati to sto si nastimao nositi( glumiti i sLLiČno) na ledjima do kraja price :cry:

:D ne razumijem jesam li razumjela :cry: sta si pokusao rec ? :-? :-) pa.. evo ti lopovka :D ---> presjeci cvor i otvoreno izbrbljaj sve ovo sto si nama, i narocito obrati paznju na to da objasnis odkud ti ta hrpa upitnika iznad glave ;-)
Odgovor

Post by Odgovor »

ma oko tih stvari znam milijune stvari, ali sad vise nis nisam siguran.. recimo da mislim da me testira na nesto kao da oce dulju vezu, a ja neznam dal da cekam.. u biti sam spreman cekati, ali kako znati da se ne igra samnom ? ovak sam ispadam kreten il sta ? mozda sad situacija mal jasnija..?
CiCiban

Post by CiCiban »

:D zasto imam osjecaj da ce se to isto sresti pod praviMM uglom :skoljka:
Odgovor

Post by Odgovor »

ma oko tih stvari znam milijune stvari, ali sad vise nis nisam siguran.. recimo da mislim da me testira na nesto kao da oce dulju vezu, a ja neznam dal da cekam.. u biti sam spreman cekati, ali kako znati da se ne igra samnom ? ovak sam ispadam kreten il sta ? mozda sad situacija mal jasnija..?
CiCiban

Post by CiCiban »

ama cika Odgovor :D iskoristi lopovku zijancerovu, trust me :D
monolog

#19 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by monolog »

Cuj kako znati?!?! To je lako. Ona te UVIJEK testira i zavlaci, i ti se UVIJEK samo besmisleno nadas. :D :) :-) Eto, sad znas... Jednog dana kad oguglas na testove... 8) 8-) :zzzz:
ding-dong

#20 Re: Strah ili samo obmana ?

Post by ding-dong »

Ako mislis da te testira, onda to i radi. Osjecas to intuitivno. Normalan ljubavni odnos izmedju dvoje ljudi ako ide nekom uzlaznom putanjom onda se ne postavljaju takva pitanja. Problem je ako se pitanja pocinju postavljati.
Zaletis se na prvu: odvojis je u stranu, lagano opustis i onda budes otvoren. Ako te testira odmah ces vidjeti po izrazu lica. Ako ne...onda iskoristi carobni trenutak zblizavanja i preskakanja jos jedne barijere u vezi :-) :) :-D
nineac

Post by nineac »

uh, ovo je najgore! Vazda kontas da te nesto testira, a mi muskarci uvjek naivni nesto se nadamo, pa onda pocnes valjati one gluposti nada zadnja umire :?
A djevojke isto ko da uzivaju u tom!
Samo sto meni vazda fali zivaca za takve igre, pa se savj sjebem :(
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Moj dobar drug ;) :D
je testirao tako :D sto glumi da je mahnit :D
i chudan :D (pogledati slicnu temu) :D ... ako mu povjeruju :D
tu ga i napuste :D ... ako skontaju da se glupira (inace je pravi mehlem :D ;) ) ... onda tek bude belaja :D

a za Odgovor .... obicno tu nema testiranja (mozda malo u fazi prije veze) :)
ja obicno dijagnosticiram :D nedostatak ljubavi :(
a terapija je .. ;) razligu :)
bug

Post by bug »

u kojem slucaju dobija :D taj drug? :D
ja ne razmumijem :D pitanje :D
o'šta :D:D joj je da :D te zavlaci? :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

bug wrote:u kojem slucaju dobija :D taj drug? :D
ja ne razmumijem :D pitanje :D
o'¹ta :D:D joj je da :D te zavlaci? :D

drug ;) je smatrao (mozda i sad smatra ;)) da dobija u svakom slucaju :D

bitno je valjda u startu otkaciti paranoidne, umisljenje i sve one bez kvalitetnog smisla za humor :D ... a sve je to prilicno diskutabilno :D gledajuci iz pozicije .... :D ma nejse :)
Post Reply