STOPERI, ali pravi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tigris

Post by tigris »

laradnaat wrote:pokušavam da pokrenem teme, ali njihov smisao se gubi u moru komentara!!!

a nije sve ni u mališi, ima nešto i u prstima, jeziku, trljanju. nije valjda da vas je stid priznati sve to.

znam ja da je muškarcima najslađe da parkiraju mališana, ali nije to sex, to je parkiranje. šta je sa zadovoljavanjem partnera.

niko o tome ne priča. odgovor i ne tražim od žena, ovo je pitanje namjenjeno muškarcima...
nego sta nego stid :lol: to jedno .....a drugo ma ne znaju zadovoljiti to je ba :lol: :D zato ..ne samo na forumu nego i inace ide prica krho sam guzio sam..hebo sam .... :zzzz: a to sve ne traje duze od 3-4 minute :zzzz: :D plus predigra jedno 5 :zzzz: :D tako imamo sve pasutha do pastuha :lol: :lol: kuku lele :zzzz: :zzzz:

osim mozda edu-a, on eto zadaje rafalno pa kad se spoji po 3-4 minutice mozda i ispadne na nesto .....naravno sve to uz red bull .. :) :D :)
laradnaat

Post by laradnaat »

već su mi poznati ženski komentari :D
ma pitao sam muške!!!
mada ja znam pravi odgovor ;)
(preči je prvo svako sebi, a ne neko drugi. nego mene čudi kako to žene mogu da trpe i trpe :x

zbog toga ja nisam niti hebac niti nesto drugo. jednostavno sam ja ja!
sa svim onim sto jesam. najlakše se hvaliti, a gdje su djela.

na forumima najviše vidim nezadovoljnih žena i onih koje ne žele to priznati

mislim da je vrijeme da žene malo uzmu lanac u svoje ruke i potegnu ga, jer definitvno je previše labav
tigris

Post by tigris »

ko kaze da ne uzimaju ? :oops: i sta mislis sto najvise vole da su gore :oops: :D :D
al eto ....haj vi muski to raspravite :-) sto ste tako losi.... :D :D :D
laradnaat

Post by laradnaat »

hajte vi njima recite da to rasprave pa priznaju.

ja kada napišem da se treba potruditi, oni kažu:"ma to nekom drugom, samo se stavi"

kada napišem da treba znati uživati u uživanju drugog, identično.

šta sada ja tu mogu?

mogu samo reći ma nastavite tako, a ja ću ovako
Stitch__

Post by Stitch__ »

laradnaat wrote:već su mi poznati ženski komentari :D
ma pitao sam muške!!!
mada ja znam pravi odgovor ;)
(preči je prvo svako sebi, a ne neko drugi. nego mene čudi kako to žene mogu da trpe i trpe :x

zbog toga ja nisam niti hebac niti nesto drugo. jednostavno sam ja ja!sa svim onim sto jesam. najlakše se hvaliti, a gdje su djela.

na forumima najviše vidim nezadovoljnih žena i onih koje ne žele to priznati

mislim da je vrijeme da žene malo uzmu lanac u svoje ruke i potegnu ga, jer definitvno je previše labav
ma ti si gay :lol: :lol: samo se bojis priznat :lol:
laradnaat

Post by laradnaat »

prema onome upitniku rečeno mi je da volim oba pola

tako da sam bisexualan

ne bojim se da priznam :P
Stitch__

Post by Stitch__ »

i to je moguce :-) . vidi se visak estrogena :D
black

Post by black »

Image
felichi

Post by felichi »

Image
crazybitch

Post by crazybitch »

laradnaat wrote:pokušavam da pokrenem teme, ali njihov smisao se gubi u moru komentara!!!

a nije sve ni u mališi, ima nešto i u prstima, jeziku, trljanju. nije valjda da vas je stid priznati sve to.

znam ja da je muškarcima najslađe da parkiraju mališana, ali nije to sex, to je parkiranje. šta je sa zadovoljavanjem partnera.

niko o tome ne priča. odgovor i ne tražim od žena, ovo je pitanje namjenjeno muškarcima...
svi smo mi razliciti i zadovoljavamo se razlicitim stvarima.. :-D .ne mozes tvrditi da nema zena kojima je bitno ili cak vaznije da partner parkira-isparkira, parkira-isparkira onu stvar, ne mozes tvrditi ni da je kod svakoga malisha ako je to tvoj slucaj :D :D , niti da je svaki muskarac strucnjak za hand job...muskarci i ako pokusaju nesto prstima ili jezikkom rijetko pitaju zenu gdje, sta i kako i malo puta stvarno zadovolje zenu...
zato sto im je bitno da hebu, zabodu...ili kako vam vec pashe ..a zapravo sve sto treba zenama je malo vishe paznje i ljubavi...
ja ovo samo naglabam.....ne znam iskreno sta SVI Muskarci najvise vole nisam ih toliko probala...
laradnaat

Post by laradnaat »

nisam rekao ništa vezano za stručnost, već samo da muškarci uopšte i nemaju niti osjećaju neku želju da više nauče o ženskom tijelu. defekt

a to da uopšte ne komuniciraju sa ženama, to je još jedna činjenica. valjda misle da ako pitaju nešto, da će žene misliti da nemaju pojma, što nije istina.

svaka individua je različita i pronalazi zadovoljstvo na drugi način, zato ne treba biti isključiv, već tolerantan. potrebna je i veća želja da se nauči šta naš sexualni partner želi, šta ga zadovoljava, šta je samo teasing i sl.
FAtka

Post by FAtka »

U ovome sto ti napisa kljucna rijec je partner-to bi trebao biti neko kome vjerujes, koga mozda i volis, do koga ti je stalo,
kako zadovoljiti i zeljeti zadovoljiti nekoga ko ti je nebitan na sto se danas svode veze junk sex
ne treba biti tolerantan vec otvoren za sve...sto je opet tesko ako ne volis osobu
laradnaat

Post by laradnaat »

ako nemaš baš nikakvih osjećaja
a potrebno je više osjećaja nego samo privlačnost ;)
3per

Post by 3per »

Nikad taksiste od tebe jarane....
laradnaat

Post by laradnaat »

pa nisam ni imao namjeru biti taksista
ne mogu se ja sa tim peglati, osobito ako još naletim na ovakve customers
Post Reply