stopa comp

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
shiljak
Posts: 6107
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

stopa comp

#1

Post by shiljak » 03/09/2006 00:20

evo vako. Znaci comp je bio gotovo frisko instaliran. Instalirao sam jedan program i trazio mi restart (procesor je zauzet 0-2%) i sad restartovao comp i sad mi procesor vazda 100% (zbog tog programa).Jedva se nekako pokrene i nemozes nista raditi osim misem.
Otisao sam na "safe mod" i opet isto...Imao sam linux distribuciju na cd-u, i mislio sam da tako pokusam izbrisati taj program ali mi se pojavljuje poruka da nemoze da ga izbrise...
E sad sta da radim??? Skontao sam jos nesto. Mogu li ikako da kopiram sve djelove od "safe moda" na stick(i kako) (posto nemam przac na drugom PC-u, al ako vec nemoze snacu se) pa da tako izbrisem taj program.Samo nek mi neko kaze sta sve trebam kopirai na stick...ili nesto slicno tako...
Help!!!!
:sad:


User avatar
Qler
Posts: 19418
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 10 times
Been thanked: 22 times

#2

Post by Qler » 03/09/2006 00:24

da nisi snimio alcohol120% ili mozda daemon tools-e :D ako jesi a regional ertting ti na Bosnia :D zahebo si se :) sad lagano kliknes na start pa cekas pa na control panel pa cekas pa na regional setting pa cekas pa tu gdje god pise bosnia prebaci na croatia :) sve one opcije prerovi :) e to ce da traje jedno najmanje pola sata, zavisi od kompa... pa kad zavrsis javi se :)

shiljak :) cackaj dok ne slomis :D kad slomis nesto tu ti ni mi ne mozemo pomoci :D:D

pudlica
Posts: 764
Joined: 04/06/2006 22:03
Location: sarajevo

#3

Post by pudlica » 03/09/2006 00:58

najbolje ti je uzmi komp i sa prozora i kupi drugi

Teufik iz Los Angelesa
Posts: 903
Joined: 20/08/2006 01:36

#4

Post by Teufik iz Los Angelesa » 03/09/2006 01:12

ja imam alcohol il bs setting i nemam tih problema :?

User avatar
Qler
Posts: 19418
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 10 times
Been thanked: 22 times

#5

Post by Qler » 03/09/2006 01:14

vjerovatno si ga snimio nakon sto si skino ove najnovije update za xp.. ali inace sp2 i bosnian :D se ne podnose nikako :)

Teufik iz Los Angelesa
Posts: 903
Joined: 20/08/2006 01:36

#6

Post by Teufik iz Los Angelesa » 03/09/2006 01:21

naprotiv :? ne skidam update nikako, cisti sp2 mi je. imao sam problema sa bs i optickim uredjajem, al sam to rijesio reinstalacijom wina. alcohol mi nije pravio probleme
:)

User avatar
shiljak
Posts: 6107
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

#7

Post by shiljak » 03/09/2006 11:41

Qler wrote:da nisi snimio alcohol120% ili mozda daemon tools-e :D ako jesi a regional ertting ti na Bosnia :D zahebo si se :) sad lagano kliknes na start pa cekas pa na control panel pa cekas pa na regional setting pa cekas pa tu gdje god pise bosnia prebaci na croatia :) sve one opcije prerovi :) e to ce da traje jedno najmanje pola sata, zavisi od kompa... pa kad zavrsis javi se :)

shiljak :) cackaj dok ne slomis :D kad slomis nesto tu ti ni mi ne mozemo pomoci :D:D


mislim da je taj daemon tools-e, ali mislim da nemam sanse da otvorim start, uvjek mi bude mis onaj pjescani (kad predzem preko starta), jedimo moze task menager pa ono "new task (run)"....kliknu cu na start pa cu cekati dok se ne otvori (ako se otvori)

shin
Posts: 7014
Joined: 19/09/2005 10:52

#8

Post by shin » 03/09/2006 11:50

Idi u safe mode, i sve settingse prebaci na english, restartuj komp normala u windoze. I vrati na bosnian.

User avatar
Qler
Posts: 19418
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 10 times
Been thanked: 22 times

#9

Post by Qler » 03/09/2006 15:14

ma zajebavat ce ga i u safe modu neki dan sam haveru postavio dvd pisac a zaboravio prebatici na english.... i onako sam jedno sat vremena prebacivao na english... sve polako... i u safe modu mi je kakio...


doduse ne znam kako radi kad je sa deamonima.. mozda ih ne dize u safe modu.. ovo je bio fizicki novi uredjaj...

Post Reply