AhaLuke Perry wrote:a jel istina da nece prodavati svinjetinu?
Kazu zabranjen ulaz svim zivotinjama osim kurbanima
AhaLuke Perry wrote:a jel istina da nece prodavati svinjetinu?
istina ziva--more bit bidne i da je neka patka--ko ce im ga znat viseLuke Perry wrote:a jel istina da nece prodavati svinjetinu?
--------------------------------------------------------------------------------------------dobrovoljac wrote:Jedan domuz samo za zonbirile-a
Hahahahahaha...Blaka wrote:Po Kuranu je jedino svinjetina zabranjena, nigdje ne piše da je alkohol zabranjen, neki mi neko pokaže taj ajet gdje piše da se ne smije piti, ima nešto u smislu da ima i dobrih i loših strana i to je to. Što se tiče kladionica, ni na jednom mjestu u Kuranu ne piše da se zabranjeno kladiti u kladionicama, i kako ovi mogu da zabranjuju nešto što ne piše u toj svetoj knjizi, ili možda izmišljaju neki novi islam!
p.s U Kuranu stoji da je zabranjeno krasti, a s obzirom kako je nastao taj tržni centar, pravi vjernici ( ne konvertiti) BI TREBALI DA IZBJEGAVAJU POSJETU TOJ GRAĐEVINI AKO ŽELE U ĐENET!
Zgradu ili džamiju? :ciglane:muha_sa wrote:hajd, nek se ne pise o danu grada--nek se ne pise o oslobodjenju Sarajeva--nek se ne pise o pocetku agresije--nek se ne pise o golobradim momcima koji su u patikama skocili da brane grad i drzavu.
nek se ne pise o lopovlucima--nek se ne pise o zelenim povrsinama kojih je sve manje i manje--treba zgradu uglavit-jebo park.
more problema bitnijih od nekakvog trgovackog centra i sta ce se i da li ce se u njemu nesto sluzit il ne sluzit
hahaha evo novog kandidata za biser foruma hahaBlaka wrote:Po Kuranu je jedino svinjetina zabranjena, nigdje ne piše da je alkohol zabranjen, neki mi neko pokaže taj ajet gdje piše da se ne smije piti, ima nešto u smislu da ima i dobrih i loših strana i to je to. Što se tiče kladionica, ni na jednom mjestu u Kuranu ne piše da se zabranjeno kladiti u kladionicama, i kako ovi mogu da zabranjuju nešto što ne piše u toj svetoj knjizi, ili možda izmišljaju neki novi islam!
p.s U Kuranu stoji da je zabranjeno krasti, a s obzirom kako je nastao taj tržni centar, pravi vjernici ( ne konvertiti) BI TREBALI DA IZBJEGAVAJU POSJETU TOJ GRAĐEVINI AKO ŽELE U ĐENET!
BBI centar ima igraonicu za djecu, ne?straggler wrote:Oho, krenusmo od tržnog centra i zabrani prodaje i konzumiranja alkohola, a udarismo zauzvrat po džamijama...A da se nije malo pretjeralo možda?
Niđe veze...Babsy wrote:]
Zgradu ili džamiju? :ciglane:
Jebeš djecu i zelenilo, nek se loptaju u mektebu, a prije mekteba u vrtiću će se učiti.. pa onda i u osnovnoj, pa onda.. a evo sad imaju i igraonice u BBI centru.. ko će im ga znati. <3
*_*
Pa ideja je ta što su neki islamofobi čitali Kuran, a neki vjernici očito nemaju pojma šta tamo piše. Fino sam napisao da mi se pokažu ajeti gdje je to zabranjeno klađenje i konzumiranje alkohola? Ako je sve tvoje znanje u bukvalnom ispravljanju mekoga đ, onda si ti "mnogo" jak muslimanzgembo_sa wrote:hahaha evo novog kandidata za biser foruma hahaBlaka wrote:Po Kuranu je jedino svinjetina zabranjena, nigdje ne piše da je alkohol zabranjen, neki mi neko pokaže taj ajet gdje piše da se ne smije piti, ima nešto u smislu da ima i dobrih i loših strana i to je to. Što se tiče kladionica, ni na jednom mjestu u Kuranu ne piše da se zabranjeno kladiti u kladionicama, i kako ovi mogu da zabranjuju nešto što ne piše u toj svetoj knjizi, ili možda izmišljaju neki novi islam!
Nije mi samo jasno otkud ovim islamofobima ideja da mogu muslimanima tumaciti njihove vjerske propise
P.S. Kaze se DŽenet, valjda bi to trebao znati kad si vec takav strucnjak za tumacenje Islamskih vjerskih propisa
A znas li ti uopste pravi razlog zasto je svinjetina zabranjena muslimanima???zgembo_sa wrote:hahaha evo novog kandidata za biser foruma hahaBlaka wrote:Po Kuranu je jedino svinjetina zabranjena, nigdje ne piše da je alkohol zabranjen, neki mi neko pokaže taj ajet gdje piše da se ne smije piti, ima nešto u smislu da ima i dobrih i loših strana i to je to. Što se tiče kladionica, ni na jednom mjestu u Kuranu ne piše da se zabranjeno kladiti u kladionicama, i kako ovi mogu da zabranjuju nešto što ne piše u toj svetoj knjizi, ili možda izmišljaju neki novi islam!
Nije mi samo jasno otkud ovim islamofobima ideja da mogu muslimanima tumaciti njihove vjerske propise
P.S. Kaze se DŽenet, valjda bi to trebao znati kad si vec takav strucnjak za tumacenje Islamskih vjerskih propisa
Zato što od svih životinja ima najviše sličnosti sa ljudskim genima, to je glavni razlog!potres_mozga wrote:A znas li ti uopste pravi razlog zasto je svinjetina zabranjena muslimanima???zgembo_sa wrote:hahaha evo novog kandidata za biser foruma hahaBlaka wrote:Po Kuranu je jedino svinjetina zabranjena, nigdje ne piše da je alkohol zabranjen, neki mi neko pokaže taj ajet gdje piše da se ne smije piti, ima nešto u smislu da ima i dobrih i loših strana i to je to. Što se tiče kladionica, ni na jednom mjestu u Kuranu ne piše da se zabranjeno kladiti u kladionicama, i kako ovi mogu da zabranjuju nešto što ne piše u toj svetoj knjizi, ili možda izmišljaju neki novi islam!
dobrovoljac wrote:Jedan domuz samo za zonbirile-a
'Čitali' - i to je sve... Halo ba, ne prosipaj se bez veze, očito da bi da pričaš o nečemu o čemu fakat blage veze nemaš, već mlatiš praznu slamu.Blaka wrote: Pa ideja je ta što su neki islamofobi čitali Kuran, a neki vjernici očito nemaju pojma šta tamo piše. Fino sam napisao da mi se pokažu ajeti gdje je to zabranjeno klađenje i konzumiranje alkohola? Ako je sve tvoje znanje u bukvalnom ispravljanju mekoga đ, onda si ti "mnogo" jak musliman
Pitanje je bilo upuceno @zgembiBlaka wrote:potres_mozga wrote:Blaka wrote:
Zato što od svih životinja ima najviše sličnosti sa ljudskim genima, to je glavni razlog!
Blaka wrote:Pa "vozdra rajo", nemoj nam prepričavati svoja iskustva, ima onih koji ne konzumiraju!
A što mi ti ne bi pojasnio, pošto si izgleda veliki stručnjak za islam?straggler wrote:'Čitali' - i to je sve... Halo ba, ne prosipaj se bez veze, očito da bi da pričaš o nečemu o čemu fakat blage veze nemaš, već mlatiš praznu slamu.Blaka wrote: Pa ideja je ta što su neki islamofobi čitali Kuran, a neki vjernici očito nemaju pojma šta tamo piše. Fino sam napisao da mi se pokažu ajeti gdje je to zabranjeno klađenje i konzumiranje alkohola? Ako je sve tvoje znanje u bukvalnom ispravljanju mekoga đ, onda si ti "mnogo" jak muslimanNego ti lijepo uleti podforum Religija i postavi temu pa možda se nađe neka dobra duša da ti to pojasni da više ne lutaš.
Ovdje je to debeo offtopic...