Stonesi otkazali sve predgrupe!
Moderator: _BataZiv_0809
-
dijaliza
#1 Stonesi otkazali sve predgrupe!
Stonesi otkazali sve predgrupe!
Dado Topić i Time trebali su nastupiti kao predgrupa na koncertu Rolling Stonesa u Budvi. To se, međutim, neće dogoditi jer su velikani otkazali nastupe svim 'domaćim' predgrupama.
Četiri dana prije koncerta u Budvi menadžment Rolling Stonesa poslao je lokalnom organizatoru novi ugovor o angažmanu grupe The Thirst za koncerte u Budvi i Beogradu.
To ne bi bilo ništa neobično da za spomenute koncerte već nisu bili postignuti dogovori o angažmanu bosanske grupe Regina i Dade Topića s grupom Time. Grupa Time se za ovaj nastup posebno pripremala, zbog čega je prilagodila sve ostale aktivnosti i otkazala planirana gostovanja u regiji, samo da bi četiri dana prije koncerta saznala da više nije potrebna u Budvi.
Na beogradskom koncertu su trebali nastupiti Električni orgazam i roker Milić Vukašinović s grupom Mahniti ljubavnici, no ni to se neće dogoditi.
Na ovaj način su velikani pokazali svoju drskost ponižavajući sve što su spomenute grupe stvorile u proteklih tridesetak godina boreći se za promociju pravog rocka na ovim prostorima, smatraju Topić i ostali razočarani rokeri.
Dado Topić je Stonesima posvetio pjesmu Na koncertu Rolling Stonsa na svom albumu Neosedlani, a za ovu prigodu planirana je premijerna izvedba pjesme Thank You Mr. Rolling Stone napisana u čast – nezahvalnih.
Dado Topić i Time trebali su nastupiti kao predgrupa na koncertu Rolling Stonesa u Budvi. To se, međutim, neće dogoditi jer su velikani otkazali nastupe svim 'domaćim' predgrupama.
Četiri dana prije koncerta u Budvi menadžment Rolling Stonesa poslao je lokalnom organizatoru novi ugovor o angažmanu grupe The Thirst za koncerte u Budvi i Beogradu.
To ne bi bilo ništa neobično da za spomenute koncerte već nisu bili postignuti dogovori o angažmanu bosanske grupe Regina i Dade Topića s grupom Time. Grupa Time se za ovaj nastup posebno pripremala, zbog čega je prilagodila sve ostale aktivnosti i otkazala planirana gostovanja u regiji, samo da bi četiri dana prije koncerta saznala da više nije potrebna u Budvi.
Na beogradskom koncertu su trebali nastupiti Električni orgazam i roker Milić Vukašinović s grupom Mahniti ljubavnici, no ni to se neće dogoditi.
Na ovaj način su velikani pokazali svoju drskost ponižavajući sve što su spomenute grupe stvorile u proteklih tridesetak godina boreći se za promociju pravog rocka na ovim prostorima, smatraju Topić i ostali razočarani rokeri.
Dado Topić je Stonesima posvetio pjesmu Na koncertu Rolling Stonsa na svom albumu Neosedlani, a za ovu prigodu planirana je premijerna izvedba pjesme Thank You Mr. Rolling Stone napisana u čast – nezahvalnih.
-
Vingo
Na ovaj način su velikani pokazali svoju drskost ponižavajući sve što su spomenute grupe stvorile u proteklih tridesetak godina boreći se za promociju pravog rocka na ovim prostorima, smatraju Topić i ostali razočarani rokeri
Regina rokeri?????
A potez jest idiotski...
No jedan je Bono!
Regina rokeri?????
A potez jest idiotski...
No jedan je Bono!
-
Homer_Simpson
Sta,znaci sad ce taj The Thirst svirat ?! ;aj svejedno,kontam za BG,Orgazma mi je malo zao,a Milica nimalo
A za Time mi je fakat krivo... ako je iko zasluzio tako nesto ... no...
Ipak to manje vise nema veze sa Stonesima samim,kako se pogode menadzeri i ostali... Libu Dzegera za to...
Ipak to manje vise nema veze sa Stonesima samim,kako se pogode menadzeri i ostali... Libu Dzegera za to...
-
silence_is_sexy
Milić Vukašinović & Mahniti ljubavnici!!!!
e fakat da ne povjerujes....
e fakat da ne povjerujes....
-
debela
- J.P.Montoya
Ja kako sam mogao upratiti iz medija nije bilo ni blizu 80.000 koliko su najvljivali,brojke iz izvjestaja govore od 35.000-50.000. Kazu da su dva sata tamburali i da je bilo na nivou
-
Homer_Simpson
Citam u Danima,kaze Mahniti Ljubavnik Mica:
Mick Jagger ne voli da se pojavi neko bolji od njeg!
Ehh...sto mi to popravi dan!
- metal_rules_cura
Hahaha, joj i ja sam se valjala kad sam to procitala! Ma, ako nista treba mi skinuti kapu za mastu!Homer_Simpson wrote:![]()
![]()
![]()
Citam u Danima,kaze Mahniti Ljubavnik Mica:
Mick Jagger ne voli da se pojavi neko bolji od njeg!
Ehh...sto mi to popravi dan!