stomatolozi u domovima zdravlja
Moderator: anex
-
edem
#1 stomatolozi u domovima zdravlja
Zdravo!Evo vidim ima tema o stomatolozima,ali uglavnom se radi o privatnim ordinacijama .a mene intersuje kekva su vaša iskustva po domovima zdravlja,kakav je kvalitet inaravno cijene...Hvala na pomoći
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#2 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
Sve zavisi od zubara do zubara. Ja sam u svojoj ambulanti popravljao zube prije 4 godine i prezadovoljan sam. Jedan zub su mi lijecili dva mjeseca i super je. Taj isti zub sam prije toga pogađao sa privatnikom, oni bi da mi rade operaciju i uzmu 300km.
Malo sam sumnjicav prema privatnicima, pa volim dobiti i drugo mišljenje u javnim zdravstvenim ustanovama. Tako i obratno.
Malo sam sumnjicav prema privatnicima, pa volim dobiti i drugo mišljenje u javnim zdravstvenim ustanovama. Tako i obratno.
- ProbuseniDolar
#3 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
I mene ovo interesuje, zasto ljudi imaju otklon prema zubarima u domovima zdravlja. Zapravo, ne znam nikoga ko tamo popravlja zube.
- kamen spoticanja
#4 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
uvecano je kljuc...no tako je i s onim u privatnom sektoru s tim da oni u privatnom sektoru imaju par motiva vise da rade kako treba...onim u javnoj ustanovi plata legne kako god...ali ko hoce da radi posteno i iskreno taj ce raditi svugdje isto...jedino sto je sigurno losije jeste materijalna opremljenost u javnim ustanovama...no nista sto je jako strasnostetoskop wrote:Sve zavisi od zubara do zubara. Ja sam u svojoj ambulanti popravljao zube prije 4 godine i prezadovoljan sam. Jedan zub su mi lijecili dva mjeseca i super je. Taj isti zub sam prije toga pogađao sa privatnikom, oni bi da mi rade operaciju i uzmu 300km.
-
Brus Lee
#5 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
Tupi boreri, samo 2-3 nijanse plombi...nista strasno?kamen spoticanja wrote:uvecano je kljuc...no tako je i s onim u privatnom sektoru s tim da oni u privatnom sektoru imaju par motiva vise da rade kako treba...onim u javnoj ustanovi plata legne kako god...ali ko hoce da radi posteno i iskreno taj ce raditi svugdje isto...jedino sto je sigurno losije jeste materijalna opremljenost u javnim ustanovama...no nista sto je jako strasnostetoskop wrote:Sve zavisi od zubara do zubara. Ja sam u svojoj ambulanti popravljao zube prije 4 godine i prezadovoljan sam. Jedan zub su mi lijecili dva mjeseca i super je. Taj isti zub sam prije toga pogađao sa privatnikom, oni bi da mi rade operaciju i uzmu 300km.
- kamen spoticanja
#6 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
tupocu borera definises kako? i kako znas da onim u privatnom sektoru budu ostriji?Brus Lee wrote:Tupi boreri, samo 2-3 nijanse plombi...nista strasno?kamen spoticanja wrote:uvecano je kljuc...no tako je i s onim u privatnom sektoru s tim da oni u privatnom sektoru imaju par motiva vise da rade kako treba...onim u javnoj ustanovi plata legne kako god...ali ko hoce da radi posteno i iskreno taj ce raditi svugdje isto...jedino sto je sigurno losije jeste materijalna opremljenost u javnim ustanovama...no nista sto je jako strasnostetoskop wrote:Sve zavisi od zubara do zubara. Ja sam u svojoj ambulanti popravljao zube prije 4 godine i prezadovoljan sam. Jedan zub su mi lijecili dva mjeseca i super je. Taj isti zub sam prije toga pogađao sa privatnikom, oni bi da mi rade operaciju i uzmu 300km.
2-3 nijanse mozes naci u dobro opremljenim domovima zdravlja...u nekim nema ni toliko...no to nema veze s stomatolozima (sto je tema topica) nego s upravnom strukturom u domovima zdravlja
-
ja2
#7 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
Moze li mi neko preporuciti kakvog dobrog i pouzdanog stomatologa na stomatologiji ili u vrazovoj, jer tamo iimam pravo na popravku.
Inace popravljam zube kod privatnika, al recesija stega a zub boli
Inace popravljam zube kod privatnika, al recesija stega a zub boli
-
edem
#8 Re: stomatolozi u domovima zdravlja
A znali neko da li se naplaćuju popravke zuba u Domu zdravlja!?
-
ira.m