Hvala unaprijed.
Stomatologija
-
Sayuri
#1 Stomatologija
Vaše mišljenje o ovom fakultetu; bilo kakve informacije o prijemnom, profesorima, predavanjima...da li će meni koja baš i nisam prirodnjak biti problem završiti ovaj fakultet..mogućnost zaposlenja nakon završenog i slično..
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
- kamen spoticanja
#3 Re: Stomatologija
mnogo rada,truda ,odricanja,volje, zelje i ambicijaSayuri wrote:Vaše mišljenje o ovom fakultetu; bilo kakve informacije o prijemnom, profesorima, predavanjima...da li će meni koja baš i nisam prirodnjak biti problem završiti ovaj fakultet..mogućnost zaposlenja nakon završenog i slično..
Hvala unaprijed.
no ako te privlaci jako lijep posao,kvalitetno placen i konstantan...
mane su mu stalna stacioniranost(dakle zivot ti je ordinacija ili kako je strucno zovemo "pascara"
a sto se tice prijemnog,ispita,predavanja,profesora...ne bih ti znao kazat...ja sam zavrsio van Bosne i Hercegovine...
svako dobro zelim
-
Sayuri
#4 Re: Stomatologija
Spremna sam na mnogo rada, truda i odricanja, a volju, želju i ambiciju imamkamen spoticanja wrote:mnogo rada,truda ,odricanja,volje, zelje i ambicijaSayuri wrote:Vaše mišljenje o ovom fakultetu; bilo kakve informacije o prijemnom, profesorima, predavanjima...da li će meni koja baš i nisam prirodnjak biti problem završiti ovaj fakultet..mogućnost zaposlenja nakon završenog i slično..
Hvala unaprijed.
mane su mu stalna stacioniranost(dakle zivot ti je ordinacija ili kako je strucno zovemo "pascara"),rad s ljudima,i rad s isprepadanim ljudima
od te dvije opcije nikad nisi siguran koja je gora
![]()
a sto se tice prijemnog,ispita,predavanja,profesora...ne bih ti znao kazat...ja sam zavrsio van Bosne i Hercegovine...
svako dobro zelim
- kamen spoticanja
#5 Re: Stomatologija
svako dobro zelim ondaSayuri wrote:Spremna sam na mnogo rada, truda i odricanja, a volju, želju i ambiciju imamkamen spoticanja wrote:mnogo rada,truda ,odricanja,volje, zelje i ambicijaSayuri wrote:Vaše mišljenje o ovom fakultetu; bilo kakve informacije o prijemnom, profesorima, predavanjima...da li će meni koja baš i nisam prirodnjak biti problem završiti ovaj fakultet..mogućnost zaposlenja nakon završenog i slično..
Hvala unaprijed.
mane su mu stalna stacioniranost(dakle zivot ti je ordinacija ili kako je strucno zovemo "pascara"),rad s ljudima,i rad s isprepadanim ljudima
od te dvije opcije nikad nisi siguran koja je gora
![]()
svako dobro zelim