stomatologija,medicina

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
monter

#1 stomatologija,medicina

Post by monter »

Da li se mogu postovati linkovi za ove oblasti i knjige iz ovih oblasti?
Ako je moguce,pod okriljem nauke i edukacije,formirati posebnu sekciju za ove oblasti

Hvala!

P.S.Ako ne,pozivam forumase iz ovih oblasti da mi se jave na pp radi razmjene linkov ai literature :)
Chayna

#2 Re: stomatologija,medicina

Post by Chayna »

http://www.mayoclinic.com/

http://jmedicalcasereports.com/

za pocetak, kad se sjetim jos, javim:)
selver

#3 Re: stomatologija,medicina

Post by selver »

Pozdrav,
Moze li mi neko pomoci kako da dodjem do materijala za prijemni ispit na medicini (sarajevo)!? Ima li u nekoj kopirnici ili da od koga da posudim (da prekopiram) ili kupim?
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#4 Re: stomatologija,medicina

Post by Pera Trta »

selver wrote:Pozdrav,
Moze li mi neko pomoci kako da dodjem do materijala za prijemni ispit na medicini (sarajevo)!? Ima li u nekoj kopirnici ili da od koga da posudim (da prekopiram) ili kupim?
Mislim da imaš u kopirnici odmah ispod stomatologije, ne možeš je promašiti kad kreneš gore.
selver

#5 Re: stomatologija,medicina

Post by selver »

Isidora Jesenjinova wrote:Trebao si o tome mislit ranije..Zar nije zavrsen prijemni na pomenutim?
Zeznuo si se druze sto se i pripremnu nastavu propustio...np,dobro..Sreteno na drugom roku..
p.s informatori su danas isti kao i oni prije 10godina,tako da mozes od bilo koje nabaviti isti..
8)
znam ja vrlo dobro to sto pricas. ali ne namjeravam upisivat taj faks, vec hocu da jednom rodjaku ponesem materijale u provinciju - da se covjek pripremi za dogodine :D
hvala svakako... dakle, kopirnica kod stomatologije...
hari991

#6 Re: stomatologija,medicina

Post by hari991 »

LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,,,,TREBA MI PMOC VELIKA,AKO NETKO ZNA MOZDA KOJI SU PREDMETI NA MEDICINSKOM FAKULTETU U SARAJEVU NA PRVOJ GODINI,MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DA ZNAM DA UZMEM KNJIGE KOJE SU MI POTREBNE!!!!MOLIM POMOC!!!!UNAPRED HVALA!!!!!!!1
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#7 Re: stomatologija,medicina

Post by Pera Trta »

hari991 wrote:LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,,,,TREBA MI PMOC VELIKA,AKO NETKO ZNA MOZDA KOJI SU PREDMETI NA MEDICINSKOM FAKULTETU U SARAJEVU NA PRVOJ GODINI,MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DA ZNAM DA UZMEM KNJIGE KOJE SU MI POTREBNE!!!!MOLIM POMOC!!!!UNAPRED HVALA!!!!!!!1
Evo ti link njihove stranice, tu možeš skinuti plan i program:

http://www.mf.unsa.ba
Post Reply