Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li se mogu postovati linkovi za ove oblasti i knjige iz ovih oblasti?
Ako je moguce,pod okriljem nauke i edukacije,formirati posebnu sekciju za ove oblasti
Hvala!
P.S.Ako ne,pozivam forumase iz ovih oblasti da mi se jave na pp radi razmjene linkov ai literature
Pozdrav,
Moze li mi neko pomoci kako da dodjem do materijala za prijemni ispit na medicini (sarajevo)!? Ima li u nekoj kopirnici ili da od koga da posudim (da prekopiram) ili kupim?
selver wrote:Pozdrav,
Moze li mi neko pomoci kako da dodjem do materijala za prijemni ispit na medicini (sarajevo)!? Ima li u nekoj kopirnici ili da od koga da posudim (da prekopiram) ili kupim?
Mislim da imaš u kopirnici odmah ispod stomatologije, ne možeš je promašiti kad kreneš gore.
Isidora Jesenjinova wrote:Trebao si o tome mislit ranije..Zar nije zavrsen prijemni na pomenutim?
Zeznuo si se druze sto se i pripremnu nastavu propustio...np,dobro..Sreteno na drugom roku..
p.s informatori su danas isti kao i oni prije 10godina,tako da mozes od bilo koje nabaviti isti..
znam ja vrlo dobro to sto pricas. ali ne namjeravam upisivat taj faks, vec hocu da jednom rodjaku ponesem materijale u provinciju - da se covjek pripremi za dogodine
hvala svakako... dakle, kopirnica kod stomatologije...
LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,,,,TREBA MI PMOC VELIKA,AKO NETKO ZNA MOZDA KOJI SU PREDMETI NA MEDICINSKOM FAKULTETU U SARAJEVU NA PRVOJ GODINI,MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DA ZNAM DA UZMEM KNJIGE KOJE SU MI POTREBNE!!!!MOLIM POMOC!!!!UNAPRED HVALA!!!!!!!1
hari991 wrote:LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,,,,TREBA MI PMOC VELIKA,AKO NETKO ZNA MOZDA KOJI SU PREDMETI NA MEDICINSKOM FAKULTETU U SARAJEVU NA PRVOJ GODINI,MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DA ZNAM DA UZMEM KNJIGE KOJE SU MI POTREBNE!!!!MOLIM POMOC!!!!UNAPRED HVALA!!!!!!!1
Evo ti link njihove stranice, tu možeš skinuti plan i program: