Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
bihgirl90

#1 Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by bihgirl90 »

Pozdrav forumaši, nadam se da ćete mi pomoći u mojoj dilemi jer mi hitno treba odgovor. Naime, potrebno mi je par informacija glede naših stomatologa. Tražeći na netu informacije o stručnosti i kvalitetu usluga, došla sam do očajnog zaključka da su svi loši. Trebam da radim navlaku na dvojki, zanima me da li iz iskustva znate nekoga ko to može profesionalno uraditi, adresa, kontakt i otprilike kako se kreću cijene. Hvala vam puno!
Miki123

#2 Re: Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by Miki123 »

bihgirl90 wrote:Pozdrav forumaši, nadam se da ćete mi pomoći u mojoj dilemi jer mi hitno treba odgovor. Naime, potrebno mi je par informacija glede naših stomatologa. Tražeći na netu informacije o stručnosti i kvalitetu usluga, došla sam do očajnog zaključka da su svi loši. Trebam da radim navlaku na dvojki, zanima me da li iz iskustva znate nekoga ko to može profesionalno uraditi, adresa, kontakt i otprilike kako se kreću cijene. Hvala vam puno!
Kako si to uspjela zaključiti Boga ti tvog?
bihgirl90

#3 Re: Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by bihgirl90 »

Miki123 wrote:
bihgirl90 wrote:Pozdrav forumaši, nadam se da ćete mi pomoći u mojoj dilemi jer mi hitno treba odgovor. Naime, potrebno mi je par informacija glede naših stomatologa. Tražeći na netu informacije o stručnosti i kvalitetu usluga, došla sam do očajnog zaključka da su svi loši. Trebam da radim navlaku na dvojki, zanima me da li iz iskustva znate nekoga ko to može profesionalno uraditi, adresa, kontakt i otprilike kako se kreću cijene. Hvala vam puno!
Kako si to uspjela zaključiti Boga ti tvog?
Trazeci nekog s preporukama odem na google, otvorim neke forume i vidim: "Taj i taj stomatolog je odlican.'
Odmah ispod citat: 'A taj je kreten, meni unistio zube.' Zato imam problem, jer se plasim da cu nabasat na nekog ko nece biti bas savjestan...
Sunrise00

#4 Re: Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by Sunrise00 »

pp :D
hanija

#5 Re: Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by hanija »

Last edited by hanija on 13/10/2010 18:26, edited 1 time in total.
merjema

#6 Re: Stomatolog- preporuke iz ličnog iskustva

Post by merjema »

Moja preporuka je dr. Pasagic Mubera... njena ordinacija se nalazi u Vogosci. Licno sam kod nje radila navlaku i jako sam zadovoljna rezultatom. Cijena 250 KM... vrijedi svake pare :wink:

Tel: 033 434 925
GSM: 061 904 566
Post Reply