Hvala unaprijed na pomoći
Stomatolog ljevak?
- divlji badem
#1 Stomatolog ljevak?
Maturantica sam i htjela bih upisati stomatologiju,međutim svi mi govore da nije pametno ići na stomatologiju ako si ljevak,naime sve je prilagodjeno dešnjacima za rad.Ne znam šta da mislim, morala bih raditi sve desnom rukom .Ima li nade za mene kao stomatologa???
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#3 Re: Stomatolog ljevak?
idi u englesku, tamo je sve sa lijeve strane pa mozda cak i stomatoloske stolice!!! 
- alica.k
#4 Re: Stomatolog ljevak?
cuj sad to
mene niko ne moze ubijediti da nema ljevaka na stomatologiji! ako volis stomatologiju to ti je stvarno zadnja stvar koju gledas. prilagodices se nekako.
mene niko ne moze ubijediti da nema ljevaka na stomatologiji! ako volis stomatologiju to ti je stvarno zadnja stvar koju gledas. prilagodices se nekako.
- nellington
#5 Re: Stomatolog ljevak?
Hehe, meni na Eketrici non-stop ostavljaju lemilicu na desnu stranu, nikako da se zeznu pa pomognu ljevakutech10 wrote:Upishi Elektriku.
Džaba je, mi ljevaci smo žrtve diskriminacije
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6 Re: Stomatolog ljevak?
nellington wrote:Hehe, meni na Eketrici non-stop ostavljaju lemilicu na desnu stranu, nikako da se zeznu pa pomognu ljevakutech10 wrote:Upishi Elektriku.
Džaba je, mi ljevaci smo žrtve diskriminacije
- tech10
#7 Re: Stomatolog ljevak?
Jbga, nije ni Elektrika dobra za nje. Kako ce nauciti Pravilo desne ruke? Silnice ce joj otici negdje drugo. 
- divlji badem
#8 Re: Stomatolog ljevak?
Zato znam pravilo lijeve ruketech10 wrote:Jbga, nije ni Elektrika dobra za nje. Kako ce nauciti Pravilo desne ruke? Silnice ce joj otici negdje drugo.
- nellington
#9 Re: Stomatolog ljevak?
Najvažnije pravilo u elektrici je ipak pravilo obje ruke.
Nikad ne uzimati provodnik s obje ruke!
Nikad ne uzimati provodnik s obje ruke!
- duspi
#10 Re: Stomatolog ljevak?
hm..ne znam da li je istina za te sprave i to, ali vjeruj da ćeš, dok uopšte dođeš do toga da išta od aparata uzmeš u ruku, imati vremena da naučiš baratati i snagom volje a ne desnom rukom 
uostalom, koliki si hardcore ljevak ? ja 90% stvari mogu raditi i desnom bez problema, a i dosta drugih ljevaka koje znam
uostalom, koliki si hardcore ljevak ? ja 90% stvari mogu raditi i desnom bez problema, a i dosta drugih ljevaka koje znam