Tesssa wrote:bas gledam neki dan tu podlogu sa jastucicem i razmisljam kako bi je mogla kupit.
posljedice koje ja osjecam od sjedenja za kompjuterom su bol u ledjima (koja je postala sastavni dio mog zivota) i u zadnje vrijeme bol u lijevoj nozi (valjda se na nju oslanjam dok sjedim) koja nekad bas bude jaka

ja sam imao bol u nozi ali nisam siguran od cega je to bilo, proslo je, problem sa ledjima nemam, kazem mozda to nije moja slaba tacka, stolice su vjerovatno bitne ali se meni nisu pokazale pretjerano vaznim bar do sada, mozda bi mogla raditi neke vjezbe povremeno, vjerovatno bi pomoglo ...
postoje one posebne stolice koje sam vidjao vani a koje fakticki ni nisu stolice na kojima dupetom sjedis nego se koljenima oslonis na jedan kao valjak tako da je tezina na koljenima a guzom si samo naslonjena, posto stolica nema naslona fakticki moras ispravno da sjedis... ne znam kako da to objasnim, to jako cudno izgleda, ni nalik klasicnoj stolici
otprilike nesto nalik ovome s tim da ova sa kojom sam ja malo radio nije imala naslona
sto se tice ovog jastuceta ja sam ih vidio sa enormim cijenama, moje je placeno ispod 10 km (ne znam sad tacno) i kupljeno je u onom unisu iza robne kuce gdje prodaju informaticku opremu i dijelove za bicikle, ipak ako nemas boli u rukama tj u zglobu sake mislim da ti to jos ne treba, ja sam stvarno po cijeli dan za racunarom i cudi me da me to nije prije strefilo
eh evo je