Moj grade
Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .
muha_sa wrote:Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .
Bullet Tooth Tony wrote:muha_sa wrote:Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .![]()
Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .
vidis kako se policija slaze da gradjani rade njihov posaoTercius wrote:Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skok,troskok,pazis na prestup i tamo gdje ti je mjesto...AmirBaa wrote:vidis kako se policija slaze da gradjani rade njihov posaoTercius wrote:Nekako s proljeća wrote:Krpu u ruke i nešto razređivača, a ne naprđivati ''moj grade'' .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo ti skreci sa teme kao i na crnoj hroniciTercius wrote:I ja bi brate na west point al jebe me perut u kosi...
Slika govori hiljadu rijeci. Mislim da je pametnom dosta. A sta bi ja trebo sad? da mijenjam svijest ljudi ovim topicom? Da, moj prenos je da samo ljudima pokazem kakva smo mi stoka.uvijekIInikadI wrote:Ma ovo je ba bolesnik sto ovo pise, lik samo nove topice postavlja a sve gluplji od glupljeg
I nema ga vise na temi, njegov je samo first post.Ima on po meni zestoke prenose.
Legendo.hizo ramidovic wrote:panemere ova drzava naprjed kad covijek vidi kolko ima bez posleni ljudi koi nemaju drugog posla vegoda gledaju dzeko pisa pavaljdaje osnovno demokracko pravo svakog gradzanina dapisa dzehoce idzemuje cejf po gotovo akomuje pri gustilo akokome smeta vazda more okrenut glavu inek prodze svoim putom
šta zna papakNepass wrote:Bar znaju za gavrila