Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
bos
#701 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Pa nista posebno neobicno, hvala Bogu na internetu i mogucnosti gledanja svih mogucih sportova uzivo. Naravno i digitalne TV. Obzirom da sam obicno nocu budan redovno do sabaha(3. smjena se radi
) i da vec dugo pratim americke sportove, posebno hokej sto zbog samog sporta sto zbog kladionice nije problem biti "u toku". Vjerovatno da zivim tamo nesto drugo bih pratio u nocnim terminima. 
-
shadow
#702 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jest ova nasa divizija interesantna, Bruinsi bjeze 18 boba drugoplasiranom Montrealu, bas ce biti gutavo 
- Dupli_skalp
#703 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
a što ne mogu one devilse smisliti, pa to je čudo jedno... najmrža su mi NHL franšiza... pa niko ih ne voli ni u njihovom new jersey-u...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#704 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
I meni isto fakateyesburn wrote:a što ne mogu one devilse smisliti, pa to je čudo jedno... najmrža su mi NHL franšiza... pa niko ih ne voli ni u njihovom new jersey-u...
-
bos
#705 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
U Mellon Areni veceras fudbalski rezultat 1:1 i Crosby na penale za pobjedu Pingvina. Cini mi se da su prejaki Sharski ostali u Bostonu a ovi sto su veceras igrali ko da su dosli onako da probaju ako se sta moze napraviti bez posebnog truda. Tek pred kraj su poceli s napadima i dali taj go za 1 bod. Ocito i oni su samo ljudi, ne moze se svaku vece igrati na tako visokom nivou iako sam mnogo vise ocekivao. Valjda ce Pensi izvuci sta pozitivno iz ove zasluzene ali i nafakaske pobjede pa da se kakva serija veze inace play off ce na TV-u ispratiti. 
- Dupli_skalp
#706 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
jel terijen i dalje forsira malkina i crosbya u prvoj liniji?
-
bos
#707 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Osim u PP situacijama, sinoc sa Crosbyem su igrali Kennedy i Dupuis u 1. i Malkin sa Sykorom i Cookeom u 2. i opet najbolje je izgledala 3. sa Staalom, Satanom i Thomasom koji je i dao taj go. Inace Miro Satan je sinoc vjerovatno i najbolju tekmu u Pingvinima odigrao...
- Dupli_skalp
#708 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
znači odustao je od malkina i crosbya skupa... nekako mi je to i logično, jer obojica su centri, nisu mi nekako za iste linije... najbolja bi bila prva linija dupuis - crosby - satan...
-
bos
#709 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
To sastavljanje njih dvojice bio je posljednji pokusaj da se stvari pokrenu. U ono vrijeme dok su jos i igrali s pocetka sezone bilo je slucajeva kad ih je u zadnjoj trecini slao da probaju preokrenuti rezultat i nekoliko puta je to i proslo. Nema kakve sve kombinacije garib nije pokusavao. Prakticno svi su probali sa Sidom. Dupis i Satan bi trebali biti prvi izbor za Crosbya ali i nisu se nesto pokazali, Dupuis i nekako ali Satan stvarno slabo i najvise zbog toga tako cesto se mijenjaju linije. Evo prelazni rok je tu valjda ce se snaci da dovedu koga Crosbyu inace i ako upadnu u play off tesko da kakav ozbiljniji rezultat mogu napraviti. Lijepa vijest je da se Gonchar konacno vraca i mozda cak u subotu vec zaigra u Torontu...
- Admir_1984
#710 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
E sto me pingvini povalise na kladari protiv islandersa. Igrao kp2 i izgubishe na penale. Fleury primi gol iz penala haman sa 4-5 metara
malkin i sid promashishe i ode lova... 
-
bos
#711 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Brate, dan kasnije zbog mene su morali gasiti TV u lokalu kad su se pingvini ukazali u onom djecijem programu na BHT-u.
Dokrajcili su me totalno, da sam bar na vrijeme cuo da su otjerali Therriena a ovaj novi nije ni stigo ni da se upozna s igracima...
Veceras odlicna tekma sa Habsima koji i nisu tako losi bili obzirom na sva sranja. Na kraju 5-4. Pingvini sa novim trenerom odigrali konacno kvalitetno iako je linije totalno promijesao. Manje bespotrebnih dodavanja, vise suteva s plave linije posebno, Gonchar u 3. pokusaju od kako se vratio dade i go. Nije nemoguce da je bas promjena trenera to sto im je trebalo da stignu play off. Poslije ovog veceras jedino sigurno mi se cini over protiv Flyersa u subotu.
Veceras odlicna tekma sa Habsima koji i nisu tako losi bili obzirom na sva sranja. Na kraju 5-4. Pingvini sa novim trenerom odigrali konacno kvalitetno iako je linije totalno promijesao. Manje bespotrebnih dodavanja, vise suteva s plave linije posebno, Gonchar u 3. pokusaju od kako se vratio dade i go. Nije nemoguce da je bas promjena trenera to sto im je trebalo da stignu play off. Poslije ovog veceras jedino sigurno mi se cini over protiv Flyersa u subotu.
- Dupli_skalp
#712 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
koje su mu sad linije?
p.s. kakav gol sinoć ovechkin zabi habsima...
p.s. kakav gol sinoć ovechkin zabi habsima...
- Admir_1984
#713 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Sinoc Satan golcinu zabi samo takvu
-
bos
#714 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Nakon sto je Whitney raketu ispalio sa plave linije.
Sad se bas vidi koliko su Whitney i Gonchar falili...
Sto se linija tice Crosby sa Fedotenkom i Dupuisom, Malkin sa Satanom i Sykorom, Staal sa Kennedyem i Cookeom. Pred kraj 2. i u 3. trecini Sid i Malkin su igrali zajedno sto je i Therrien obicno radio.
Sto se linija tice Crosby sa Fedotenkom i Dupuisom, Malkin sa Satanom i Sykorom, Staal sa Kennedyem i Cookeom. Pred kraj 2. i u 3. trecini Sid i Malkin su igrali zajedno sto je i Therrien obicno radio.
- Admir_1984
#715 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Pa ja cuo komentatora whitney pucao i kontam on dao gol. Kasnije vidim da je Satan dao gol, pa ajd reko do mene je. Znaci ona Witniyeva bomba nije direktno usla u gol? Sta sam ja gledo Boze dragibos wrote:Nakon sto je Whitney raketu ispalio sa plave linije.Sad se bas vidi koliko su Whitney i Gonchar falili...
-
bos
#716 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ma Satan je malo zakacio pak ispred gola i njemu ga pripisase. Whitneyev je to go, isto smo vidjeli.
Jos jedna prebjesna tekma i opet 5-4. Prodje mi i over i 2 i kp2 na Pingvine. Idealno.
Crosby igrac utakmice 4 poena, 2 gola i 2 asist, zadnji go za pobjedu 2 min do kraja blesavi Biron izletio 100 metara ispred gola, i uze tu pak pa se prepade da mu ne sviraju 2 min ispusti pak, Dupuis gurne samo naprijed i Sidney ubaci. Haos. Vec sutra u 9 protiv Capsa, bice i to jaka tekma garant.
Jos jedna prebjesna tekma i opet 5-4. Prodje mi i over i 2 i kp2 na Pingvine. Idealno.
- Dupli_skalp
#717 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
opet neće pingvine, pa neće...
a evo i rangersi smijenili trenera, vidjet ćemo šta će tortorella napraviti...
a evo i rangersi smijenili trenera, vidjet ćemo šta će tortorella napraviti...
-
bos
#718 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Kakav haos u Chicagu. Pingvini digli i 2. tekmu bez Crosbya ali veceras sa pojacanjem iz Ducksa- Kunitzom kojeg su zamjenili za Whitneya. Gazda u debiju na samom pocetku, prvo asistenciju upise za go Staala i onda i sam da go za 2-0. Doveli ga Crosbyu on izgleda vec se za Staala odlucio.
Onda u 2. trecini razletise se Hawksi, mali Toews stvarno igracina ubaci 2 gola i 5 min do kraja 2. raspali neko sa plave linije Toews digne pre(visoko) stap i dade go. Stotine kapa naravno na ledu, medjutim pregledase u Torontu i ponisti se go.
Da cirkus bude veci Pingvini odmah poslije toga daju 2 gola u minuti.
Ima jos.
Drugi minut 3. trecine i Toews opet daje go i eto ih opet kape na ledu s razlikom da je go priznat ovaj put. Do kraja su i poravnali, Pensi se samo branili i naravno primili go. U produzetak su usli sa PP-om i pred sami kraj, Gonchar za Malkina...snajper za pobjedu.

-
Shoshana
#719 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ja od muke ne mogu ovdje ni da povirim
Ja sta mi rade ovi moji.... sve ih poslati na goli otok!
Haj' bice valjda bolje (gore slabo da moze)
Ja sta mi rade ovi moji.... sve ih poslati na goli otok!
Haj' bice valjda bolje (gore slabo da moze)
- Admir_1984
#720 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Sinoc me povalishe na kladari protiv Atlante
Sto je najtuznije ubila ih atlanta

-
Shoshana
#721 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Vala, kako su igrali juce, ja bih im naredni trening zapocela rijecima:" Ovo sto vidite ispred vas se zove hokej rink. Pod je napravljen od leda. Ova mala okrugla crna stvar se zove pak......."Admir_1984 wrote:Sinoc me povalishe na kladari protiv Atlante![]()
Sto je najtuznije ubila ih atlanta
![]()
Ljuta sam k'o ris, nista mi ne pricaj
-
bos
#722 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Za utjehu Price je bio odlican sinoc, primio samo 2 gola i tako prekinuo fenomenalni niz od 5 utakmica sa 25 primljenih golova.
Zadnju pobjedu ima gazda prosle godine tamo u oktorbru. Bas sam trenera slusao kako ga hvali da se popravio ali eto kad je on na nivou napad ne igra..
Sad ce Habsi to bolje kad se ova pojacanja sto su doveli u prelaznom roku uklope.
Izvini Shoshana, gotivim ih i ja ali su me upropastili u zadnje dvije hefte totalno pa reko malo da dusu olaksam crnim humorom.
Pingvini zato konacno zaredali pobjede i sad sa Bylsmom imaju 7-1-1 i tu su u play off-u. Sutra sa Capsima po 6. pobjedu u nizu. Nije nemoguce, nema Ovechkina.
Pingvini zato konacno zaredali pobjede i sad sa Bylsmom imaju 7-1-1 i tu su u play off-u. Sutra sa Capsima po 6. pobjedu u nizu. Nije nemoguce, nema Ovechkina.
-
Shoshana
#723 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ma, bujrum, sta god da kazes - neces pretjerati...bos wrote:Za utjehu Price je bio odlican sinoc, primio samo 2 gola i tako prekinuo fenomenalni niz od 5 utakmica sa 25 primljenih golova.Zadnju pobjedu ima gazda prosle godine tamo u oktorbru. Bas sam trenera slusao kako ga hvali da se popravio ali eto kad je on na nivou napad ne igra..
Sad ce Habsi to bolje kad se ova pojacanja sto su doveli u prelaznom roku uklope.
Izvini Shoshana, gotivim ih i ja ali su me upropastili u zadnje dvije hefte totalno pa reko malo da dusu olaksam crnim humorom.
![]()
Ja se ne salim, men' pjena na usta ide, i evo sam provela pola dana trazeci vezu da prisustvujem jednom treningu (da svasta navicem s tribina)... Znas kakva me frka drzi, majmuni jedni bezobrazni, ja bih im sve i jednom frtalj plate isplatila.. Kad oni mogu igrat sa frtalj volje, moze i klub isplatiti frtalj plate. Ha ja...
Jebo te, Obama ima platu (negdje sam procitala) 400 000 godisnje. Pa ovaj zadnji jado sto juce dodje iz Hamiltona u Montreal ima vise... Radi dva i po sata svaki drugi dan, a i to 'nako, traljavo....
Dabogda se ni u plejof ne kvalifikovali, i dabogda im tribine bile prazne bar mjesec dana
(e, sad mi je malo lakse)
-
bos
#724 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Valjda je neko procitao pa se razigraju veceras u Dallasu.
U Washingtonu odlicna tekma, po obicaju.
Na kraju penali, poslije 3-3 sa Ovechkinom ipak na ledu iako je do juce bilo da nece igrati. Guerin 3 poena veceras go i 2 asist, u liniji sa Crosbyem i Kunitzom sjajan. Sidney jedini dao go za seriju na gostovanjima iz bajke sa 5/5 i sada vec 6. pobjedu u nizu. Ne moze bolje.
Sljedeca opet sa Floridom ali u Mellon Areni...
U Washingtonu odlicna tekma, po obicaju.
-
shadow
#725 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
O pa i Shoshana je tu, ne mogu da vjerujem
..jesi li promjenila klub, daj ba dodji na tobe, evo poslacu ti ja ovaj jedan zuto-crni dres za pocetak
...i nemoj da ne udju u play off ovi tvoji, znas zasto