Stocharov i Pittov NHL kutak

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bos

#701 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Pa nista posebno neobicno, hvala Bogu na internetu i mogucnosti gledanja svih mogucih sportova uzivo. Naravno i digitalne TV. Obzirom da sam obicno nocu budan redovno do sabaha(3. smjena se radi :D ) i da vec dugo pratim americke sportove, posebno hokej sto zbog samog sporta sto zbog kladionice nije problem biti "u toku". Vjerovatno da zivim tamo nesto drugo bih pratio u nocnim terminima. :D
shadow

#702 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

Jest ova nasa divizija interesantna, Bruinsi bjeze 18 boba drugoplasiranom Montrealu, bas ce biti gutavo :D
Dupli_skalp

#703 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

a što ne mogu one devilse smisliti, pa to je čudo jedno... najmrža su mi NHL franšiza... pa niko ih ne voli ni u njihovom new jersey-u...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#704 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

eyesburn wrote:a što ne mogu one devilse smisliti, pa to je čudo jedno... najmrža su mi NHL franšiza... pa niko ih ne voli ni u njihovom new jersey-u...
I meni isto fakat :x Ne mogu ni onog Nasvila nikako
bos

#705 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

U Mellon Areni veceras fudbalski rezultat 1:1 i Crosby na penale za pobjedu Pingvina. Cini mi se da su prejaki Sharski ostali u Bostonu a ovi sto su veceras igrali ko da su dosli onako da probaju ako se sta moze napraviti bez posebnog truda. Tek pred kraj su poceli s napadima i dali taj go za 1 bod. Ocito i oni su samo ljudi, ne moze se svaku vece igrati na tako visokom nivou iako sam mnogo vise ocekivao. Valjda ce Pensi izvuci sta pozitivno iz ove zasluzene ali i nafakaske pobjede pa da se kakva serija veze inace play off ce na TV-u ispratiti. :lol:
Dupli_skalp

#706 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

jel terijen i dalje forsira malkina i crosbya u prvoj liniji?
bos

#707 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Osim u PP situacijama, sinoc sa Crosbyem su igrali Kennedy i Dupuis u 1. i Malkin sa Sykorom i Cookeom u 2. i opet najbolje je izgledala 3. sa Staalom, Satanom i Thomasom koji je i dao taj go. Inace Miro Satan je sinoc vjerovatno i najbolju tekmu u Pingvinima odigrao...
Dupli_skalp

#708 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

znači odustao je od malkina i crosbya skupa... nekako mi je to i logično, jer obojica su centri, nisu mi nekako za iste linije... najbolja bi bila prva linija dupuis - crosby - satan...
bos

#709 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

To sastavljanje njih dvojice bio je posljednji pokusaj da se stvari pokrenu. U ono vrijeme dok su jos i igrali s pocetka sezone bilo je slucajeva kad ih je u zadnjoj trecini slao da probaju preokrenuti rezultat i nekoliko puta je to i proslo. Nema kakve sve kombinacije garib nije pokusavao. Prakticno svi su probali sa Sidom. Dupis i Satan bi trebali biti prvi izbor za Crosbya ali i nisu se nesto pokazali, Dupuis i nekako ali Satan stvarno slabo i najvise zbog toga tako cesto se mijenjaju linije. Evo prelazni rok je tu valjda ce se snaci da dovedu koga Crosbyu inace i ako upadnu u play off tesko da kakav ozbiljniji rezultat mogu napraviti. Lijepa vijest je da se Gonchar konacno vraca i mozda cak u subotu vec zaigra u Torontu...
Admir_1984

#710 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

E sto me pingvini povalise na kladari protiv islandersa. Igrao kp2 i izgubishe na penale. Fleury primi gol iz penala haman sa 4-5 metara :x :x :x :x malkin i sid promashishe i ode lova... :(
bos

#711 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Brate, dan kasnije zbog mene su morali gasiti TV u lokalu kad su se pingvini ukazali u onom djecijem programu na BHT-u. :lol: Dokrajcili su me totalno, da sam bar na vrijeme cuo da su otjerali Therriena a ovaj novi nije ni stigo ni da se upozna s igracima...

Veceras odlicna tekma sa Habsima koji i nisu tako losi bili obzirom na sva sranja. Na kraju 5-4. Pingvini sa novim trenerom odigrali konacno kvalitetno iako je linije totalno promijesao. Manje bespotrebnih dodavanja, vise suteva s plave linije posebno, Gonchar u 3. pokusaju od kako se vratio dade i go. Nije nemoguce da je bas promjena trenera to sto im je trebalo da stignu play off. Poslije ovog veceras jedino sigurno mi se cini over protiv Flyersa u subotu. :D
Dupli_skalp

#712 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

koje su mu sad linije?

p.s. kakav gol sinoć ovechkin zabi habsima...
Admir_1984

#713 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Sinoc Satan golcinu zabi samo takvu
bos

#714 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Nakon sto je Whitney raketu ispalio sa plave linije. :D Sad se bas vidi koliko su Whitney i Gonchar falili...

Sto se linija tice Crosby sa Fedotenkom i Dupuisom, Malkin sa Satanom i Sykorom, Staal sa Kennedyem i Cookeom. Pred kraj 2. i u 3. trecini Sid i Malkin su igrali zajedno sto je i Therrien obicno radio.
Admir_1984

#715 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

bos wrote:Nakon sto je Whitney raketu ispalio sa plave linije. :D Sad se bas vidi koliko su Whitney i Gonchar falili...

Sto se linija tice Crosby sa Fedotenkom i Dupuisom, Malkin sa Satanom i Sykorom, Staal sa Kennedyem i Cookeom. Pred kraj 2. i u 3. trecini Sid i Malkin su igrali zajedno sto je i Therrien obicno radio.
Pa ja cuo komentatora whitney pucao i kontam on dao gol. Kasnije vidim da je Satan dao gol, pa ajd reko do mene je. Znaci ona Witniyeva bomba nije direktno usla u gol? Sta sam ja gledo Boze dragi :? :(
bos

#716 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Ma Satan je malo zakacio pak ispred gola i njemu ga pripisase. Whitneyev je to go, isto smo vidjeli. :D

Jos jedna prebjesna tekma i opet 5-4. Prodje mi i over i 2 i kp2 na Pingvine. Idealno. :D Crosby igrac utakmice 4 poena, 2 gola i 2 asist, zadnji go za pobjedu 2 min do kraja blesavi Biron izletio 100 metara ispred gola, i uze tu pak pa se prepade da mu ne sviraju 2 min ispusti pak, Dupuis gurne samo naprijed i Sidney ubaci. Haos. Vec sutra u 9 protiv Capsa, bice i to jaka tekma garant.
Dupli_skalp

#717 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

opet neće pingvine, pa neće...

a evo i rangersi smijenili trenera, vidjet ćemo šta će tortorella napraviti...
bos

#718 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Kakav haos u Chicagu. Pingvini digli i 2. tekmu bez Crosbya ali veceras sa pojacanjem iz Ducksa- Kunitzom kojeg su zamjenili za Whitneya. Gazda u debiju na samom pocetku, prvo asistenciju upise za go Staala i onda i sam da go za 2-0. Doveli ga Crosbyu on izgleda vec se za Staala odlucio. :D Onda u 2. trecini razletise se Hawksi, mali Toews stvarno igracina ubaci 2 gola i 5 min do kraja 2. raspali neko sa plave linije Toews digne pre(visoko) stap i dade go. Stotine kapa naravno na ledu, medjutim pregledase u Torontu i ponisti se go. :lol: Da cirkus bude veci Pingvini odmah poslije toga daju 2 gola u minuti. :D Ima jos. :-D Drugi minut 3. trecine i Toews opet daje go i eto ih opet kape na ledu s razlikom da je go priznat ovaj put. Do kraja su i poravnali, Pensi se samo branili i naravno primili go. U produzetak su usli sa PP-om i pred sami kraj, Gonchar za Malkina...snajper za pobjedu. :D :D
Shoshana

#719 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Ja od muke ne mogu ovdje ni da povirim :(

Ja sta mi rade ovi moji.... sve ih poslati na goli otok! :D

Haj' bice valjda bolje (gore slabo da moze) :cry:
Admir_1984

#720 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Sinoc me povalishe na kladari protiv Atlante :x :x Sto je najtuznije ubila ih atlanta :-) :-)
Shoshana

#721 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Admir_1984 wrote:Sinoc me povalishe na kladari protiv Atlante :x :x Sto je najtuznije ubila ih atlanta :-) :-)
Vala, kako su igrali juce, ja bih im naredni trening zapocela rijecima:" Ovo sto vidite ispred vas se zove hokej rink. Pod je napravljen od leda. Ova mala okrugla crna stvar se zove pak......."

Ljuta sam k'o ris, nista mi ne pricaj :x
bos

#722 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Za utjehu Price je bio odlican sinoc, primio samo 2 gola i tako prekinuo fenomenalni niz od 5 utakmica sa 25 primljenih golova. :D Zadnju pobjedu ima gazda prosle godine tamo u oktorbru. Bas sam trenera slusao kako ga hvali da se popravio ali eto kad je on na nivou napad ne igra.. :-) Sad ce Habsi to bolje kad se ova pojacanja sto su doveli u prelaznom roku uklope. :lol: Izvini Shoshana, gotivim ih i ja ali su me upropastili u zadnje dvije hefte totalno pa reko malo da dusu olaksam crnim humorom. :P

Pingvini zato konacno zaredali pobjede i sad sa Bylsmom imaju 7-1-1 i tu su u play off-u. Sutra sa Capsima po 6. pobjedu u nizu. Nije nemoguce, nema Ovechkina. :D
Shoshana

#723 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

bos wrote:Za utjehu Price je bio odlican sinoc, primio samo 2 gola i tako prekinuo fenomenalni niz od 5 utakmica sa 25 primljenih golova. :D Zadnju pobjedu ima gazda prosle godine tamo u oktorbru. Bas sam trenera slusao kako ga hvali da se popravio ali eto kad je on na nivou napad ne igra.. :-) Sad ce Habsi to bolje kad se ova pojacanja sto su doveli u prelaznom roku uklope. :lol: Izvini Shoshana, gotivim ih i ja ali su me upropastili u zadnje dvije hefte totalno pa reko malo da dusu olaksam crnim humorom. :P

Pingvini zato konacno zaredali pobjede i sad sa Bylsmom imaju 7-1-1 i tu su u play off-u. Sutra sa Capsima po 6. pobjedu u nizu. Nije nemoguce, nema Ovechkina. :D
Ma, bujrum, sta god da kazes - neces pretjerati...

Ja se ne salim, men' pjena na usta ide, i evo sam provela pola dana trazeci vezu da prisustvujem jednom treningu (da svasta navicem s tribina)... Znas kakva me frka drzi, majmuni jedni bezobrazni, ja bih im sve i jednom frtalj plate isplatila.. Kad oni mogu igrat sa frtalj volje, moze i klub isplatiti frtalj plate. Ha ja...

Jebo te, Obama ima platu (negdje sam procitala) 400 000 godisnje. Pa ovaj zadnji jado sto juce dodje iz Hamiltona u Montreal ima vise... Radi dva i po sata svaki drugi dan, a i to 'nako, traljavo....

Dabogda se ni u plejof ne kvalifikovali, i dabogda im tribine bile prazne bar mjesec dana :x :x

(e, sad mi je malo lakse) :D
bos

#724 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Valjda je neko procitao pa se razigraju veceras u Dallasu. :D

U Washingtonu odlicna tekma, po obicaju. :D Na kraju penali, poslije 3-3 sa Ovechkinom ipak na ledu iako je do juce bilo da nece igrati. Guerin 3 poena veceras go i 2 asist, u liniji sa Crosbyem i Kunitzom sjajan. Sidney jedini dao go za seriju na gostovanjima iz bajke sa 5/5 i sada vec 6. pobjedu u nizu. Ne moze bolje. :D Sljedeca opet sa Floridom ali u Mellon Areni...
shadow

#725 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

O pa i Shoshana je tu, ne mogu da vjerujem :o :-D..jesi li promjenila klub, daj ba dodji na tobe, evo poslacu ti ja ovaj jedan zuto-crni dres za pocetak :wink:...i nemoj da ne udju u play off ovi tvoji, znas zasto :D
Post Reply