Suspenzija - od 4:00 minuta, na strani Calgary-ja, Detroit - 54 shots on the goal do sad, Calgary tanki' 20. Brani Mika Kiprusoff, majku mu Finladsku. Pa onda 2:00 suspenzija za Detroit, sanse se nizu, Domink Hashek, jedini jos da ga nisu fizicki slomili, Ceh - a ko da ga je Svabo napravio, sistematski udrbilava sve, 3 utakmice u 4 dana - tesko je bilo odgledai, kamoli odigrati, niko da pogodi gol i zavrsi ovu agoniju od serije.Calgary je poveo prvi, nakon sto je bilo 0:0 u prvom periodu. Detroit izjednacio.
Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Kakvu dramu propustate, u Calgary-ju, OT, Detroit - Calgary 1:1.
Suspenzija - od 4:00 minuta, na strani Calgary-ja, Detroit - 54 shots on the goal do sad, Calgary tanki' 20. Brani Mika Kiprusoff, majku mu Finladsku. Pa onda 2:00 suspenzija za Detroit, sanse se nizu, Domink Hashek, jedini jos da ga nisu fizicki slomili, Ceh - a ko da ga je Svabo napravio, sistematski udrbilava sve, 3 utakmice u 4 dana - tesko je bilo odgledai, kamoli odigrati, niko da pogodi gol i zavrsi ovu agoniju od serije.Calgary je poveo prvi, nakon sto je bilo 0:0 u prvom periodu. Detroit izjednacio.

- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Johan Frazen, Svedski hokejas rijesava ukrstenicu double over-time-a. 2:1 za Detroit.

Bye, bye Calgary. Svaka cast Kipperu. 2 utakmica u seriji, u kojoj je odbranio preko 50 shots, druga je bila, 2 utakmica serije u Detroitu koju su izgubili 3-1.

Bye, bye Calgary. Svaka cast Kipperu. 2 utakmica u seriji, u kojoj je odbranio preko 50 shots, druga je bila, 2 utakmica serije u Detroitu koju su izgubili 3-1.
-
GazdaVazda
Jesi li ti baustelio kod Malog Cezara ?Nosferatu wrote: Inace vlasnik Detroit Red Wings-a je Mike Ilich. On je Amerikanac, Makedonskog porijekla.
Ima svoj lanac, pizzerija, Little Ceasar (najjeftija, i jedna od najlosihij pizza). Inace je jos vlasnik i Detroit Tiger-sa, baseball tima koji je prosle godine.
- Nosferatu
Veceras igra Dallas sa Vancuverom, 7-dmu utakmicu, poslje koje ce se znati ko ide dalje, u razigravanje s Detroit Red Wingsima. Prvi par - San Jose i Anaheim vec se znaju.
Sve u svemu nadam se da ce Dallas pobijediti, s obzirom da igraju u Vancuveru, bice tesko, al' vidjecemo.
Sve u svemu nadam se da ce Dallas pobijediti, s obzirom da igraju u Vancuveru, bice tesko, al' vidjecemo.
-
Svemirski_Jebach
samo da podsjetim na moj post odavno...vezano za devilse! Sad mi se sele jos blize...15 minuta voznjebos wrote:Eto prodjose devilsi i wingsi, jos da vidimo ovo nocas i idemo na polufinala
yeaaah
-
GazdaVazda
Pobjegose iz "swampa"Svemirski_Jebach wrote:samo da podsjetim na moj post odavno...vezano za devilse! Sad mi se sele jos blize...15 minuta voznjebos wrote:Eto prodjose devilsi i wingsi, jos da vidimo ovo nocas i idemo na polufinala![]()
yeaaah![]()
![]()
Keyword:luxury suits
- Nosferatu
Izem im majcine sjemenke sjemenku.
U prvoj tekmi, Sharkani 2 gola u prvom periodu i to je to. 2:0. 1:0 serija.
Kontam danas nesto drukcije, kad ona Ceska stuha, Hasek, primi dva komada jefitno, koja levatina i tuka, prvi u 36 sekundi, drugi 4 minuta kasnije izadje s gola da doda pak Sharkanima. Opet vode Sharkani 2:0, u to u prvom periodu. Detroita nidje.
Uzas, ako pobjede veceras, i zasluzuju da idu dalje, treba seriju prekinuti jerbo nema smisla nastaviti ovako. Crvena krila tarabe. Ko dom penzionera na klizaljkama. Ko HIN je sihre bacio?
U prvoj tekmi, Sharkani 2 gola u prvom periodu i to je to. 2:0. 1:0 serija.
Kontam danas nesto drukcije, kad ona Ceska stuha, Hasek, primi dva komada jefitno, koja levatina i tuka, prvi u 36 sekundi, drugi 4 minuta kasnije izadje s gola da doda pak Sharkanima. Opet vode Sharkani 2:0, u to u prvom periodu. Detroita nidje.
Uzas, ako pobjede veceras, i zasluzuju da idu dalje, treba seriju prekinuti jerbo nema smisla nastaviti ovako. Crvena krila tarabe. Ko dom penzionera na klizaljkama. Ko HIN je sihre bacio?
- Nosferatu
Ma nije nista zajebano kad hoce da igraju, kad nece onda je sve zajebano.
2:2 i poznata tradicija se nastavlja.
Neko je na led bacio oktopusa.
To je tradicija jos od 1952 kad je za vrijeme Stanley Cupa jedan navijac bacio oktopusa na led, jer ima 8 pipaka tradicionalno. U to vrijeme - bile su samo 2 serije, u play offu tako da s 8 pobjeda si mogao pobjediti Stanely Cup. Zbog toga su i bacali oktpusa na led.

2:2 i poznata tradicija se nastavlja.
Neko je na led bacio oktopusa.
To je tradicija jos od 1952 kad je za vrijeme Stanley Cupa jedan navijac bacio oktopusa na led, jer ima 8 pipaka tradicionalno. U to vrijeme - bile su samo 2 serije, u play offu tako da s 8 pobjeda si mogao pobjediti Stanely Cup. Zbog toga su i bacali oktpusa na led.

- Nosferatu
Pavel Datsyuk, poznat pod nickom Pasha, centar Red Wingsa, 3:2, 1:20 prije kraja.
Pobjeda Red Wings-a. Koja pljeskica u facu. Nabokov Evegni, Kazahstanac, ga primi, muski, do balcaka.
Serija 1:1
U Ponedjeljak idemo u San Jose.
Pobjeda Red Wings-a. Koja pljeskica u facu. Nabokov Evegni, Kazahstanac, ga primi, muski, do balcaka.
Serija 1:1
U Ponedjeljak idemo u San Jose.
- Nosferatu
Wingsi jesu lose odigrali, prve 2 utakmice, ali sretno je bilo samo ono sto je San Jose uspjeo izvesti, u dvije utakmice, po 2:0 u prvom periodu i onda - kapak. Narucito im se je posrecilo danas, na pocetku ali to nisu znali iskoristiti. To je ocigledno jer je vidljivo sta je Hasek kasnije branio, barem 2 puta je pak iznjeo skoro sa same linije, da bi priomio onakva dva sugava gola, na samom pocetku.bos wrote:Racunajuci i prvu tekmu wingsi su stvarno lose usli u ovu seriju...ovo veceras je bilo vise sretno nego spretno i cisto sumnjam da mogu "proraditi" sad u SJ
Sve u svemu, los hokej, dosta fizike, malo tehnike, i previse prekrasaja/iskljucenja.
U San Jose-u je Wingsima dovoljno samo jednu da uzmu. Jer onda se vracaju kuci, a i igraju 7 tekmu kod kuce. Stoga, samo polako, i sracunato. Kad su danasnju tekmu uspjeli odraditi, vjerujem da imaju sansu, ali samo ako ne nadigraju sami sebe.
-
Majstorinho

Joey Sakic NAJVECI OD NAJVECIH

Najveci klub u NHL
-
Shoshana
'Bes li ga... da ne ukradose Sabrima cist go, danas bi vec bili u finalu asocijacije...stochar wrote:mislim da ce u finalu igrati
Anaheim - NJ Devils
Ottawa me lijepo iznenadila... Nisu ovako dobro igrali citave sezone, i sad se upalise