Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochar wrote:Sarajevo, 10.07 (STNA): Milioni ljudi sirom svijeta danas su povodom Stocharovog rodjendana gledali TV, isli u trgovine, vodili ljubav, doruckovali, rucali i vecerali, prenijele su agencije.
- Svaka chast! Svijet zna cijeniti svoje velikane - izjavio je tim povodom Stochar novinarima okupljenim ispred njegove haciende u Caracasu gdje je proveo svoj rodjendan u krugu najblizih. (Stna)
(hvala Vam svima!)
ne ne.....
na svemu TEBI HVALA
i svaka ti dala,
i na vrijem dobila
stochar wrote:Sarajevo, 10.07 (STNA): Milioni ljudi sirom svijeta danas su povodom Stocharovog rodjendana gledali TV, isli u trgovine, vodili ljubav, doruckovali, rucali i vecerali, prenijele su agencije.
- Svaka chast! Svijet zna cijeniti svoje velikane - izjavio je tim povodom Stochar novinarima okupljenim ispred njegove haciende u Caracasu gdje je proveo svoj rodjendan u krugu najblizih. (Stna)
(hvala Vam svima!)
i ja jucer neciji rodjendan slavila... pa eto, i tebi sve naj.. mislim, skoro pa sve sto sam jos nekome pozeljela