Zamjenjen set kvačila sad je pedala mekana (za sadO'zone wrote:Xsara Picasso 2001 godina
- Papučice nožnih komandi preblizu jedna drugoj i neergonomski postavljene
- Tvrda papučica kvačila zbog debilnog Galskog sistema povratne opruge
- Slaba zvučna izolacija iz motornog prostora prema kabini
Što vas živcira na vašim autima?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- O'zone
- Globalni moderator
#151 Re: Što vas živcira na vašim autima?
-
condy
#152 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Vise ne moras ici u teretanu 
-
direstraits0078
#153 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Zivcira me sto mi na jednom puce opruga iz cista mira.
Sjednem u auto, puce ko bomba, prepadoh zenu s djetetom u autu pored.
A nije da sam nesto tezak, stotinjak kila, par kila gore-dolje... 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#155 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Je li neki Renault u pitanju? Kod Meganea pucaju ko čačkalicedirestraits0078 wrote:Zivcira me sto mi na jednom puce opruga iz cista mira.Sjednem u auto, puce ko bomba, prepadoh zenu s djetetom u autu pored.
- insomnia78
#156 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Ono sranje sto pisti ako je vanjska temperatura 3 stepena i manje
Hajd da to jednom pisne nego smori
Izvezem auto iz garaze, zatvorim vrata, udjem unutra piip
Stanem usput da kupim cigare, vracam se u auto, piiip
Ostavim djete u obdaniste, palim auto piiiip...
I jos mi BC ostane na tome pa moram rucno prebacivati
Hajd da to jednom pisne nego smori
Izvezem auto iz garaze, zatvorim vrata, udjem unutra piip
Stanem usput da kupim cigare, vracam se u auto, piiip
Ostavim djete u obdaniste, palim auto piiiip...
I jos mi BC ostane na tome pa moram rucno prebacivati
-
direstraits0078
#157 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Clio. KYB opruge, quality made by Renault in Spain, supervised by Japan.Romeo 80 wrote:Je li neki Renault u pitanju? Kod Meganea pucaju ko čačkalicedirestraits0078 wrote:Zivcira me sto mi na jednom puce opruga iz cista mira.Sjednem u auto, puce ko bomba, prepadoh zenu s djetetom u autu pored.
-
citroen xm
#159 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Pa pucaju kao ledenice na svim novijim autima. Ja znam za Seat, Pežo, Reno, Citroen.
- beco
#161 Re: Što vas živcira na vašim autima?
Toyota Auris 1.6 valvomatic 2011. godina
-škripi plastika centralne konzole, jer je sastavljena od četri različite vrste plastike, ljeti više škripi, ogugla se nakon nekog vremena.
-Audio uređaj, tačnije način navigacije kroz foldere, jer je mal displej te se ne može vršiti navigacija kao u windows, nego mjenja folder red po red.
-pozicija usb utora u pretencu za rukavice
-Kad izbacim CD iz audio uređaja, onda neko vrijeme nece da uzme novi ponekad, dok se ne ohladi, ne moze se ni na silu ugurati.
-ne toliko uptodate trip kompjuter, nema tipa koliko si tog dana vremena vozio, koliko je dnevna potrošnja. Ima ovo na skupljim instrumentima za moj model ali ja te nemam.
-nacin na koji racuna range, ja ne znam je li to samo kod Toyota, jer vozio sam i Yarisa ali prekonzervativan je na raingu, rijetko kad da pokaze preko 450 km trosio ja 6l ili 9,5l.
-ne toliko moderna instrument tabla, ne mozes mjenjati boju, brightness moze se mjenjati.
Uglavnom sve su gluposti osim ove škripe plastike i ponekad kočnica.
-škripi plastika centralne konzole, jer je sastavljena od četri različite vrste plastike, ljeti više škripi, ogugla se nakon nekog vremena.
-Audio uređaj, tačnije način navigacije kroz foldere, jer je mal displej te se ne može vršiti navigacija kao u windows, nego mjenja folder red po red.
-pozicija usb utora u pretencu za rukavice
-Kad izbacim CD iz audio uređaja, onda neko vrijeme nece da uzme novi ponekad, dok se ne ohladi, ne moze se ni na silu ugurati.
-ne toliko uptodate trip kompjuter, nema tipa koliko si tog dana vremena vozio, koliko je dnevna potrošnja. Ima ovo na skupljim instrumentima za moj model ali ja te nemam.
-nacin na koji racuna range, ja ne znam je li to samo kod Toyota, jer vozio sam i Yarisa ali prekonzervativan je na raingu, rijetko kad da pokaze preko 450 km trosio ja 6l ili 9,5l.
-ne toliko moderna instrument tabla, ne mozes mjenjati boju, brightness moze se mjenjati.
Uglavnom sve su gluposti osim ove škripe plastike i ponekad kočnica.