Sace ti rec da lazes,da smrdis i da ces umrijet u cetrestrecoj...statixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
Sto ste pusili pusili ste
- HAVANA
#351 Re: Sto ste pusili pusili ste
- muha_sa
#352 Re: Sto ste pusili pusili ste
lazes, smrdis i umrijet ces u cetrdesetojstatixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
pu-pu-pu----glOho o daleko bilo
-
FreakyStyley
#353 Re: Sto ste pusili pusili ste
Naravno, gdje god sam bio tako je, al haj ti to objasni.statixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
Jednostavno - imas izbor. Hoces kafic gdje se pusi i vani i unutra - bujrum. Hoces kafic gdje se ne moze pusit ni vani ni unutra - izvoli. Hoces u kafic gdje su odvojeni dijelovi za pusace i nepusace - ima i takav. Po meni, rjesenje koje zadovoljava sve strane. Zasto se mi pravimo pametniji od zapada?
Pepeljare i kante svakih 20 metara, na stanicama dijelovi za pusace i nepusace.
Sto se alkohola tice, ovdje se pise kazna za remecenje javnog reda i mira u iznosu od 200-400 KM, dok vani najnormalnije mozes popit limenku piva na klupi bez da ti iko sere. Iako, pijan covjek moze puno vise nastetit svojoj okolini nego pusac, al to je druga tema.
Last edited by FreakyStyley on 21/06/2016 14:48, edited 3 times in total.
- seln
#354 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ne idem u kafice koji nemaju prostoriju za pusace.ultima_palabra wrote:Pa @selne, podijeli sa nama iskustva bitisanja u antipušačkoj zemlji
U javnim prostorijama nisam pusio ni dok sam bio u BiH, tako da se tu nista nije promijenilo.
Mogu glat izdrzati citav dan bez pusenja, bez nervoze, bez drhtavice.. ali kad sjedem da popijem kahvu, al-qohol, onda zeim da zapalim.
No smoking - no sitting.
A ono zrak ciiist, sve mirise ko dzennetska basca, nema dima, nema teskih metala... nema ni mene.
Jel' valja?
- seln
#355 Re: Sto ste pusili pusili ste
Jah, posrani pusaci, posrani stranci... jos da nam nije ovakvih ko Sucka, pa bi Bosna nacisto propala.Saka wrote:Jbg, kad tamo ne može pa nemoj i u Bosni da mu ukinu jednom godišnje kad dođe da se čovjek iživi.ultima_palabra wrote:Pa @selne, podijeli sa nama iskustva bitisanja u antipušačkoj zemlji
Isto ko ovi s autima i stranim tablama kad divljaju, jurcaju, bacaju otpatke kroz prozor. Ovo je Bosna, tu se može.
Sad si se bas otkrio do kraja... ima li jos neko da ti je ispod casti?
- muha_sa
#356 Re: Sto ste pusili pusili ste
bujrumseln wrote:Ne idem u kafice koji nemaju prostoriju za pusace.ultima_palabra wrote:Pa @selne, podijeli sa nama iskustva bitisanja u antipušačkoj zemlji
U javnim prostorijama nisam pusio ni dok sam bio u BiH, tako da se tu nista nije promijenilo.
Mogu glat izdrzati citav dan bez pusenja, bez nervoze, bez drhtavice.. ali kad sjedem da popijem kahvu, al-qohol, onda zeim da zapalim.
No smoking - no sitting.
A ono zrak ciiist, sve mirise ko dzennetska basca, nema dima, nema teskih metala... nema ni mene.
Jel' valja?

-
FreakyStyley
#357 Re: Sto ste pusili pusili ste
Nijedno poredjenje ti ne stoji, niti ima veze sa zdravim razumom.Hakiz wrote: U svom bijesu si zaboravio jednu stvar. Ja kao gost u kafiću možda i mogu birati dio za pušače, nepušače ili da uopšte ne uđem u kafić. Ali, šta sa zasposlenicima tog kafića? Ako je zabrana pušenja na radnom mjestu, a kafić je radno mjesto onima koji u njemu rade, onda se pušenje mora zabraniti.
Uostalom, da bi se izbjegla razna tumačenja da li ovdje ili ondje može ili ne može, apsolutna zabrana svugdje.
Dakle, ako ti imaš pravo pušiti jer ti se puši gdje hoćeš i kada hoćeš, imam li ja pravo, na primjer, puštati glasno muziku u 3 ujutro, a ti trebaš spavati jer ti valja ujutro na posao. Moja kuća/stan, moja muzika, ne budi peglativan.
Ili dolaziti u prostoriju u kojoj ti i ja zajedno radimo neistuširan i da se oko mene na desetine metara širi smrad znoja i bijelog luka?
U stvari, morao bih imati veće pravo od tebe. Jer, ja svojim smradom tebi ne narušavam zdravlje, ti pušenjem meni narušavaš.
Uostalom, ako ćemo igrati grubo: Duhanski dim je štetan za zdravlje. Onaj koji svojim ponašenjem (u ovom slučaju duhanskim dimom) nanosi štetu drugim ljudima, a i na druge načine (bacanjem opušaka i omota od kutija cigareta po ulicama, trotoarima i stajalištima gradskog prevoza) zagađuje okolinu je, u stvari, na nižem stepenu civilizacijskog razvoja.
Sta ti imas sa uposlenicima kafica? Mozda uposleniku ne odgovara miris kafe, alkohol, mozda mu steti zdravlju sto stoji na nogama citav dan, mozda ga gazda jebe, mozda mozda....radniku na bausteli ne godi prasina sigurno, pa se nosi s time. Inace, u odvojenim dijelovima (dakle, za pusace i nepusace) posluzuju razliciti konobari. Pa nek se raspodijele fino.
Nemam pravo pusiti gdje hocu, nego samo gdje je to dozvoljeno i to mi je OK. Ni ne pada mi na pamet da pusim u tramvaju, opstini ili gdje vec. U svom stanu cu pusiti, ali budi siguran da dim nece doprijeti do tebe, to je smijesno. Tvoja muzika hoce.
Sto se tice toga ko ide na posao istusiran, a ko ne, to je stvar licne kulture. Mozda meni smeta miris tvog parfema, tvoja frizura ili miris omeksivaca koji ti zena koristi da opere odjecu? Ljudi smo, dogovoricemo se sve.
Onaj ko baca kutije od cigara, baca i limenke piva, kese, flase....to je stvar nekulture i nema veze sa pusacima ili nepusacima.
- seln
#358 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ja sam zato da se u lokalima zabrani alkohol. Moze se desiti da je uposlenik musliman, a znamo da je Allah dz.s. u vezi alkohola prokleo 10 osoba, izmedju ostalog i "onog ko ga donosi".FreakyStyley wrote:Nijedno poredjenje ti ne stoji, niti ima veze sa zdravim razumom.Hakiz wrote: U svom bijesu si zaboravio jednu stvar. Ja kao gost u kafiću možda i mogu birati dio za pušače, nepušače ili da uopšte ne uđem u kafić. Ali, šta sa zasposlenicima tog kafića? Ako je zabrana pušenja na radnom mjestu, a kafić je radno mjesto onima koji u njemu rade, onda se pušenje mora zabraniti.
Uostalom, da bi se izbjegla razna tumačenja da li ovdje ili ondje može ili ne može, apsolutna zabrana svugdje.
Dakle, ako ti imaš pravo pušiti jer ti se puši gdje hoćeš i kada hoćeš, imam li ja pravo, na primjer, puštati glasno muziku u 3 ujutro, a ti trebaš spavati jer ti valja ujutro na posao. Moja kuća/stan, moja muzika, ne budi peglativan.
Ili dolaziti u prostoriju u kojoj ti i ja zajedno radimo neistuširan i da se oko mene na desetine metara širi smrad znoja i bijelog luka?
U stvari, morao bih imati veće pravo od tebe. Jer, ja svojim smradom tebi ne narušavam zdravlje, ti pušenjem meni narušavaš.
Uostalom, ako ćemo igrati grubo: Duhanski dim je štetan za zdravlje. Onaj koji svojim ponašenjem (u ovom slučaju duhanskim dimom) nanosi štetu drugim ljudima, a i na druge načine (bacanjem opušaka i omota od kutija cigareta po ulicama, trotoarima i stajalištima gradskog prevoza) zagađuje okolinu je, u stvari, na nižem stepenu civilizacijskog razvoja.
Sta ti imas sa uposlenicima kafica? Mozda uposleniku ne odgovara miris kafe, alkohol, mozda mu steti zdravlju sto stoji na nogama citav dan, mozda ga gazda jebe, mozda mozda....radniku na bausteli ne godi prasina sigurno, pa se nosi s time. Inace, u odvojenim dijelovima (dakle, za pusace i nepusace) posluzuju razliciti konobari. Pa nek se raspodijele fino.
Nemam pravo pusiti gdje hocu, nego samo gdje je to dozvoljeno i to mi je OK. Ni ne pada mi na pamet da pusim u tramvaju, opstini ili gdje vec. U svom stanu cu pusiti, ali budi siguran da dim nece doprijeti do tebe, to je smijesno. Tvoja muzika hoce.
Sto se tice toga ko ide na posao istusiran, a ko ne, to je stvar licne kulture. Mozda meni smeta miris tvog parfema, tvoja frizura ili miris omeksivaca koji ti zena koristi da opere odjecu? Ljudi smo, dogovoricemo se sve.
Onaj ko baca kutije od cigara, baca i limenke piva, kese, flase....to je stvar nekulture i nema veze sa pusacima ili nepusacima.
A sta je rak pluca u poredjenju sa dzehennemom...
-
FreakyStyley
#359 Re: Sto ste pusili pusili ste
seln wrote:Ja sam zato da se u lokalima zabrani alkohol. Moze se desiti da je uposlenik musliman, a znamo da je Allah dz.s. u vezi alkohola prokleo 10 osoba, izmedju ostalog i "onog ko ga donosi".FreakyStyley wrote:Nijedno poredjenje ti ne stoji, niti ima veze sa zdravim razumom.Hakiz wrote: U svom bijesu si zaboravio jednu stvar. Ja kao gost u kafiću možda i mogu birati dio za pušače, nepušače ili da uopšte ne uđem u kafić. Ali, šta sa zasposlenicima tog kafića? Ako je zabrana pušenja na radnom mjestu, a kafić je radno mjesto onima koji u njemu rade, onda se pušenje mora zabraniti.
A sta je rak pluca u poredjenju sa dzehennemom...
Pa eto, bez zajebancije i to mi je OK. Imas kafana, kafica, slasticarni, restorana gdje se ne posluzuje alkohol - odes tamo i niti cugas niti gledas druge kako se opijaju i rade sranja.
Isto tako uradit sa pusenjem.
Samo, izgleda da je problem sto niko ne bi odlazio u takve kafane, jer sigurno bi se neko vec sjetio da je otvori.
- HAVANA
#360 Re: Sto ste pusili pusili ste
Hoce qrac,meni 45 a trcim na 8.7 30 min,100 trbusnih salom...mogu jos popit dvadesetak piva kad se potrudim citavu noc i ispusit kutiju cigara,otpjevat 100 pjesama i mogu i jebat kad se vratim kucimuha_sa wrote:lazes, smrdis i umrijet ces u cetrdesetojstatixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
pu-pu-pu----glOho o daleko bilo
-
FreakyStyley
#361 Re: Sto ste pusili pusili ste
Interesantno da to pominjete...
Vecina ovih agresivnih nepusaca, po mom iskustvu, vodi maksimalno nezdrave zivote i ima problema sa samokontrolom kad se radi o hrani, picu, manjku tjelovjezbe, uopste zdravljem i slicno.
Vecina ovih agresivnih nepusaca, po mom iskustvu, vodi maksimalno nezdrave zivote i ima problema sa samokontrolom kad se radi o hrani, picu, manjku tjelovjezbe, uopste zdravljem i slicno.
-
statixx
#362 Re: Sto ste pusili pusili ste
Jesam se nasikirao. Kad zaglavim vani, redovno slusam zenu kako odjeca smrdi na duhan. Samo iskuliram. Ta svakako bi je bacio na pranje, necu je sloziti u ormar jer niko nije pusio.HAVANA wrote:Sace ti rec da lazes,da smrdis i da ces umrijet u cetrestrecoj...statixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
- BHCluster
#363 Re: Sto ste pusili pusili ste
muha_sa wrote: bujrum

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#364 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ne laze, ne znamo ko ce kome na dzenazu doci, ali smrdi.HAVANA wrote:Sace ti rec da lazes,da smrdis i da ces umrijet u cetrestrecoj...statixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
Opet kazem, svakom njegov izbor, ali nemojte se ljutiti kada kazemo da se miris pusaca moze percipirati kao nesto pozeljno
Nesto se ne sjecam da se zadah pusaca moze prodavati kao parfem ili osvjezivac prostora
I sta mi ima za onaj kreč?
- tandmand
#365 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pušiti je bilo cool u prošlom stoljeću. Paradigma se drastično promijenila na zapadu, tako da filmska industrija pušače prezentira uglavnom kao problematične tipove, da ne kažem kriminogene. Nekad je bilo coll da Hendrix izađe sa cigarom, drogiran i razbije gitaru a danas je na cijeni drugačije ponašanje na sceni i u životu. Dakako da to ima dosta veze sa kapitalizmom, jer poslodavac ne želi da mu koka nosilja umre samo što je započela karijeru. Što se tiče zabrane pušenja u BiH ... narodu se naturaju evropske obaveze a afrička prava. Ima i prećih stvari, recimo zimi u kafiću ventilacija zna povući gori smrad sa vana nego što je to dim unutra.julisiz es grant wrote:Nisam žestoki antipušač, al' samo reagujem na slike ljudi koji su bili cool i pušili,i to se navodi kao argument, a baš nisu bili poznati po dugom životu i zdravlju. Naravno da razni faktori utiču koliko će ko, i kako, živjeti.
- seln
#366 Re: Sto ste pusili pusili ste
Evo sam se usro....BHCluster wrote:muha_sa wrote: bujrum
- HAVANA
#367 Re: Sto ste pusili pusili ste
E sad nema kreca,jebo te krec,mirisljavi..._BataZiv_0809 wrote:Ne laze, ne znamo ko ce kome na dzenazu doci, ali smrdi.HAVANA wrote:Sace ti rec da lazes,da smrdis i da ces umrijet u cetrestrecoj...statixx wrote:Nedavno sam bio u Becu, u Mariahilferstrase pusio regularno, svakih 50 m postavljena pepeljara. Navacer sam izasao tri puta, u tri razlicita bara, i u svakom je bilo dozvoljeno pusenje. U dva bara pusio sam za sankom, a u trecem u odvojenom dijelu. Svi se nalaze u istom dijelu grada, u krugu od 1 km. Sad kad se sjetim bio sam i u nekom bilijar klubu i tu sam takodjer pusio. Toliko o rigoroznim zakonima. U javnim i privatnim institucijama, dakle na poslu, je druga prica, ali to ce vjerovatno i kod nas vrlo brzo biti regulisano, u nekima su vec uvedene zabrane.
Opet kazem, svakom njegov izbor, ali nemojte se ljutiti kada kazemo da se miris pusaca moze percipirati kao nesto pozeljno![]()
Nesto se ne sjecam da se zadah pusaca moze prodavati kao parfem ili osvjezivac prostora![]()
I sta mi ima za onaj kreč?
- radiša
#368 Re: Sto ste pusili pusili ste
jel ovo cigara sa mljekom?ne probah tu kombinaciju nikad.muha_sa wrote: bujrum
- HAVANA
#369 Re: Sto ste pusili pusili ste
tandmand wrote:Pušiti je bilo cool u prošlom stoljeću. Paradigma se drastično promijenila na zapadu, tako da filmska industrija pušače prezentira uglavnom kao problematične tipove, da ne kažem kriminogene. Nekad je bilo coll da Hendrix izađe sa cigarom, drogiran i razbije gitaru a danas je na cijeni drugačije ponašanje na sceni i u životu. Dakako da to ima dosta veze sa kapitalizmom, jer poslodavac ne želi da mu koka nosilja umre samo što je započela karijeru. Što se tiče zabrane pušenja u BiH ... narodu se naturaju evropske obaveze a afrička prava. Ima i prećih stvari, recimo zimi u kafiću ventilacija zna povući gori smrad sa vana nego što je to dim unutra.julisiz es grant wrote:Nisam žestoki antipušač, al' samo reagujem na slike ljudi koji su bili cool i pušili,i to se navodi kao argument, a baš nisu bili poznati po dugom životu i zdravlju. Naravno da razni faktori utiču koliko će ko, i kako, živjeti.
-
FreakyStyley
#370 Re: Sto ste pusili pusili ste
BHCluster wrote:muha_sa wrote: bujrum

-
TomANDJerry
#371 Re: Sto ste pusili pusili ste
Mislim da se ovdje (sa strane ovih koji puse) ne vidi jedna stvar
Borba protiv pusenja (bilo visokim cijena cigara za sto se ja zalazem = kutija 10KM , ili totalnom zabranom = za sto mislim da je prerano) nije zbog ovih sto vec puse , oni ce da naj**u i to je jednostavno tako (ili zdravlje , ili pare ili bolno odvikavanje u buducnosti) ... i da ne prodje ovaj zakon cijene cigara ce biti tolike da ce se morati upitati o svojoj navici.
Borba protiv pusenja je tu zbog sljedecih generacija , djeci u osnovnoj i srednjoj skoli su cigare previse dostupne (a valjda se mozemo sloziti da je to stetno) --- dakle pokusavaju se "spasiti" sljedece generacije , ovi sto vec puse su "izgubljeni" (ja recimo da pusim sigurno se nebi mogao odviknuti , pa kada ne popijem jutarnju kafu osjecam se lose - ne smijem niti zamisliti sta bi bilo sa cigarama i kakva je to ovisnost)
Mislim da se nigdje u evropi (a mozda i svijetu) ne pusi u tolikom broju i tolikoj kolicini kao kod nas , to je svugdje luksuz i nesto lose --- kod nas nisi normalan ako ne popusis kutiju dnevno
Dakle savjet pusacima , pusite i dalje --- ali smanjite
... na dan 3 cigare - kutija sedmicno
I onda kada se broj pusaca smanji na normalan neki procenat (recimo 10%) , onda zabraniti svugdje (osim u svojoj kuci naravno)
Borba protiv pusenja (bilo visokim cijena cigara za sto se ja zalazem = kutija 10KM , ili totalnom zabranom = za sto mislim da je prerano) nije zbog ovih sto vec puse , oni ce da naj**u i to je jednostavno tako (ili zdravlje , ili pare ili bolno odvikavanje u buducnosti) ... i da ne prodje ovaj zakon cijene cigara ce biti tolike da ce se morati upitati o svojoj navici.
Borba protiv pusenja je tu zbog sljedecih generacija , djeci u osnovnoj i srednjoj skoli su cigare previse dostupne (a valjda se mozemo sloziti da je to stetno) --- dakle pokusavaju se "spasiti" sljedece generacije , ovi sto vec puse su "izgubljeni" (ja recimo da pusim sigurno se nebi mogao odviknuti , pa kada ne popijem jutarnju kafu osjecam se lose - ne smijem niti zamisliti sta bi bilo sa cigarama i kakva je to ovisnost)
Mislim da se nigdje u evropi (a mozda i svijetu) ne pusi u tolikom broju i tolikoj kolicini kao kod nas , to je svugdje luksuz i nesto lose --- kod nas nisi normalan ako ne popusis kutiju dnevno
Dakle savjet pusacima , pusite i dalje --- ali smanjite
I onda kada se broj pusaca smanji na normalan neki procenat (recimo 10%) , onda zabraniti svugdje (osim u svojoj kuci naravno)
- seln
#372 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ovaj genijalni plan trebas odmah javiti svim relevantnim stampanim i elektronskim medijima.TomANDJerry wrote:Mislim da se ovdje (sa strane ovih koji puse) ne vidi jedna stvar
Dakle savjet pusacima , pusite i dalje --- ali smanjite... na dan 3 cigare - kutija sedmicno
Eto sta nepusenje cini od covjeka.... svaka mozdana flatulencija mu izgleda kao vrhunaravna mudrost.
-
TomANDJerry
#373 Re: Sto ste pusili pusili ste
strasan ti je odgovor ... pun mudrosti i argumenata da sam potucen do koljena , svaka castseln wrote:Ovaj genijalni plan trebas odmah javiti svim relevantnim stampanim i elektronskim medijima.TomANDJerry wrote:Mislim da se ovdje (sa strane ovih koji puse) ne vidi jedna stvar
Dakle savjet pusacima , pusite i dalje --- ali smanjite... na dan 3 cigare - kutija sedmicno
Eto sta nepusenje cini od covjeka.... svaka mozdana flatulencija mu izgleda kao vrhunaravna mudrost.
P.S. ovakvi odgovori su i razlog zasto za 5 godina registracije na ovom forumu sam napisao evo 130 postova
- seln
#374 Re: Sto ste pusili pusili ste
To je 130 previse.TomANDJerry wrote:strasan ti je odgovor ... pun mudrosti i argumenata da sam potucen do koljena , svaka castseln wrote:Ovaj genijalni plan trebas odmah javiti svim relevantnim stampanim i elektronskim medijima.TomANDJerry wrote:Mislim da se ovdje (sa strane ovih koji puse) ne vidi jedna stvar
Eto sta nepusenje cini od covjeka.... svaka mozdana flatulencija mu izgleda kao vrhunaravna mudrost.![]()
P.S. ovakvi odgovori su i razlog zasto za 5 godina registracije na ovom forumu sam napisao evo 130 postova
-
dezurni_ucenik
#375 Re: Sto ste pusili pusili ste
I dalje se raspravljate