Sto stariji sve prohtjevniji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
DZONPI

#1 Sto stariji sve prohtjevniji

Post by DZONPI »

Hajmo futaci imali ovdje istine,ono kako stariji svasta bi nesto probo,vise obican sex posto truba,uspio sam neke novosti da otkrijem i mogu vam rec da su ipak nesto vise od obicnog sexa.Kako starim sve je vise volim.Fakat sex treba uvjek neke novine,ako se covjek samo bazira na ono dobro je sinoc sam ga cuhno nije to to,ima puno u sexu stvari koje treba usavrsavat da sam sex nebi posto monoton.Dakle sta god da mastas reci svom partneru pa ako nije to to boze moj nista se ne gubi.
zelenashica

#2 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by zelenashica »

To je sasvim normalno,....svako traži novinu,promjenu u bilo čemu pai sexu,..uzmi vala jedi svaki dan pečenje dokundisati će ti,...a vala kad se dohvatiš krompiruše.....eeeeeee novina je ipak novina :D
walkabout

#3 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by walkabout »

Mujo i Fata vec uveliko "pri poslu" ali nishta, vec dosta vremena proshlo i "nikom nishta"...

Tek ce Mujo "Fato, jel to i ti ne mozhesh nikog da se sjetish..."

:oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by Truba »

zelenashica wrote:To je sasvim normalno,....svako traži novinu,promjenu u bilo čemu pai sexu,..uzmi vala jedi svaki dan pečenje dokundisati će ti,...a vala kad se dohvatiš krompiruše.....eeeeeee novina je ipak novina :D
zato jedes svaki peti dan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fair Life

#5 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by Fair Life »

Mladi par proveo prvu bračnu noć u hotelu. Ujutro se mladoženja obrije i poreže žiletom, a
krv s lica obriše plahtom. Dođe spremačica i vidi krv na plahti, pa pozove šefa da vidi,
misleći da je mlada bila nevina. Šef hotela im kaže da je to rijetkost i da će za pedesetu
godišnjicu braka biti počasni gosti istog hotela.

Poslije 50 godina dođu oni, sada već stari bračni par. Prespavaju, a kad su polazili,
baka istrese sline iz nosa i obriše ruku o plahtu. Muž je upita što radi, a ona mu odgovori:
- Ti si meni podigao ugled prije 50 godina, a sad ću ja tebi!
medena7

#6 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by medena7 »

Fair Life wrote:Mladi par proveo prvu bračnu noć u hotelu. Ujutro se mladoženja obrije i poreže žiletom, a
krv s lica obriše plahtom. Dođe spremačica i vidi krv na plahti, pa pozove šefa da vidi,
misleći da je mlada bila nevina. Šef hotela im kaže da je to rijetkost i da će za pedesetu

Poslije 50 godina dođu oni, sada već stari bračni par. Prespavaju, a kad su polazili,
baka istrese sline iz nosa i obriše ruku o plahtu. Muž je upita što radi, a ona mu odgovori:

beton!! :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#7 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by ljubav_aha »

energeticar,svako vrijeme,faze imaju svoj paradoks,sigurna sma da razumjes sto uzrokuje pradoks-alno stanje i zbivanje
Fair Life

#8 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by Fair Life »

medena7 wrote:
Fair Life wrote:Mladi par proveo prvu bračnu noć u hotelu. Ujutro se mladoženja obrije i poreže žiletom, a

beton!! :lol: :lol: :lol:
A R M I R A N I !!!!!!!!!!!!!
kmirsad

#9 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol: ... dobar... skroz... :lol:
cute poison

#10 Re: Sto stariji sve prohtjevniji

Post by cute poison »

energeticar wrote:Paradoks našeg vremena je da imamo veće zgrade,
ali kraće živce; šire puteve, ali uže vidike;
trošimo više, a imamo manje;
kupujemo više - uživamo manje;
Imamo veće kuće, a manje porodice;
više udobnosti, a manje vremena;
imamo više diploma, ali manje razuma;
više znanja, a manje rasuđivanja;