Jer Hrvatska to zaslužuje!
Što si Janala, Janala si...
- šatirana_ljubičica
#1 Što si Janala, Janala si...
Hoćemo li krenuti u taj bojkot?
- KPNCTNJAH
#2 Re: Što si Janala, Janala si...
Ja izbrisao HRT-ove
- drunken tiger
#3 Re: Što si Janala, Janala si...
Nećemo bojkotovati.šatirana_ljubičica wrote:Hoćemo li krenuti u taj bojkot?
- nosara
- insomnia78
#5 Re: Što si Janala, Janala si...
KPNCTNJAH wrote:Ja izbrisao HRT-ove
- šatirana_ljubičica
#6 Re: Što si Janala, Janala si...
drunken tiger wrote:Nećemo bojkotovati.šatirana_ljubičica wrote:Hoćemo li krenuti u taj bojkot?
Možeš govoriti u jednini.
-
mali_balon
#7 Re: Što si Janala, Janala si...
Lako je sad bojkotovati kada ste svi iznamakali gujce u rvatskom jadranu
- drunken tiger
#8 Re: Što si Janala, Janala si...
Nisam jedini i govorim u ime svih koji neće bojkotovati. Zašto bih bojkotovao Konzum u kojem radi stotine bh. državljana? Zašto? Domaće kvalitetne proizvode kupujem godinama a ono što nema kupim uvozo. Hrvatska je ovim potezom zaštitila interese proizvođača i građana Hrvatske, a to je nešto što politika u BiH ni ne zna šta znači. Ne bojkotujem nikoga i smiješna je priča o bojkotu u vremenu globalnog kapitalizma. Domaći proizvođači imaju moju podršku i imat će sve dok budu imali kvalitetne proizvode.šatirana_ljubičica wrote:drunken tiger wrote:Nećemo bojkotovati.šatirana_ljubičica wrote:Hoćemo li krenuti u taj bojkot?
Možeš govoriti u jednini.
- drunken tiger
#9 Re: Što si Janala, Janala si...
mali_balon wrote:Lako je sad bojkotovati kada ste svi iznamakali gujce u rvatskom jadranu
ma šuplju valjaju.
-
sumirprimus
#10 Re: Što si Janala, Janala si...
ja sam za mir...
- nosara
#11 Re: Što si Janala, Janala si...
Ukratko, bojkotujes, ali si bojkot ljepse upakovao...drunken tiger wrote: Nisam jedini i govorim u ime svih koji neće bojkotovati. Zašto bih bojkotovao Konzum u kojem radi stotine bh. državljana? Zašto? Domaće kvalitetne proizvode kupujem godinama a ono što nema kupim uvozo. Hrvatska je ovim potezom zaštitila interese proizvođača i građana Hrvatske, a to je nešto što politika u BiH ni ne zna šta znači. Ne bojkotujem nikoga i smiješna je priča o bojkotu u vremenu globalnog kapitalizma. Domaći proizvođači imaju moju podršku i imat će sve dok budu imali kvalitetne proizvode.
- sinuhe
#12 Re: Što si Janala, Janala si...
Besmislen bojkot kao sto je i besmislena prica o tome da Hrvatska brani svoje interese.
Presmijesno.
Presmijesno.
-
sumirprimus
#13 Re: Što si Janala, Janala si...
pa nije bas,kad padne prodaja..
- kritichar
#14 Re: Što si Janala, Janala si...
Jana je najbezveznija voda, nikakvog ukusa, prazna, kao da je iz nje izvučeno sve
al im je dobar ice tea
al im je dobar ice tea
- drunken tiger
#15 Re: Što si Janala, Janala si...
Bojkot bi u ovom slučaju značio prestanak kupovine svih proizvoda hrvatskog porijekla i svega što dolazi iz Hrvatske. Ja to ne radim, ne bojkotujem. Kupujem Milkosovo mlijeko godinama, gradačački jogurt, travnički sir...i sve druge KVALITETNE bh. proizvode. Pivo ožujsko, karlovačko, a i ljetujem u Hrvatskoj.nosara wrote:Ukratko, bojkotujes, ali si bojkot ljepse upakovao...drunken tiger wrote: Nisam jedini i govorim u ime svih koji neće bojkotovati. Zašto bih bojkotovao Konzum u kojem radi stotine bh. državljana? Zašto? Domaće kvalitetne proizvode kupujem godinama a ono što nema kupim uvozo. Hrvatska je ovim potezom zaštitila interese proizvođača i građana Hrvatske, a to je nešto što politika u BiH ni ne zna šta znači. Ne bojkotujem nikoga i smiješna je priča o bojkotu u vremenu globalnog kapitalizma. Domaći proizvođači imaju moju podršku i imat će sve dok budu imali kvalitetne proizvode.
Dakle ne bojkotujem nego podržavam domaće kvalitetno. Da BiH ima obale sređene kao susjedi ljetovao bih tu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16 Re: Što si Janala, Janala si...
Znaci, oni bi nama da uvoze, al sebe da zastite od naseg uvoza....mudro 
-
sumirprimus
#17 Re: Što si Janala, Janala si...
najgora je ova nadmenost...jebo majku ko daj merkelica licno intervenirala,a ne jedne nam i jedine zapadne komsije...
-
manki
- nosara
#19 Re: Što si Janala, Janala si...
Jao, ozujsko...drunken tiger wrote:Bojkot bi u ovom slučaju značio prestanak kupovine svih proizvoda hrvatskog porijekla i svega što dolazi iz Hrvatske. Ja to ne radim, ne bojkotujem. Kupujem Milkosovo mlijeko godinama, gradačački jogurt, travnički sir...i sve druge KVALITETNE bh. proizvode. Pivo ožujsko, karlovačko, a i ljetujem u Hrvatskoj.nosara wrote:Ukratko, bojkotujes, ali si bojkot ljepse upakovao...drunken tiger wrote: Nisam jedini i govorim u ime svih koji neće bojkotovati. Zašto bih bojkotovao Konzum u kojem radi stotine bh. državljana? Zašto? Domaće kvalitetne proizvode kupujem godinama a ono što nema kupim uvozo. Hrvatska je ovim potezom zaštitila interese proizvođača i građana Hrvatske, a to je nešto što politika u BiH ni ne zna šta znači. Ne bojkotujem nikoga i smiješna je priča o bojkotu u vremenu globalnog kapitalizma. Domaći proizvođači imaju moju podršku i imat će sve dok budu imali kvalitetne proizvode.
Dakle ne bojkotujem nego podržavam domaće kvalitetno. Da BiH ima obale sređene kao susjedi ljetovao bih tu.
Ti si samo racionalan (izuzimam pivu), sto je dovoljno za pocetak...
-
manki
#20 Re: Što si Janala, Janala si...
E to bukvalno, ispadose veci eUropljani od Nijemaca. Neka to nekom drugom prodaju.sumirprimus wrote:najgora je ova nadmenost...jebo majku ko daj merkelica licno intervenirala,a ne jedne nam i jedine zapadne komsije...
- drunken tiger
#21 Re: Što si Janala, Janala si...
[/quote]
Jao, ozujsko...
Pa to ne piju ni hrvatici...
[/quote]
Šta fali žuji? Bolja je od sarajevske za 10 klasa (osim pemium piva).
Jao, ozujsko...
Šta fali žuji? Bolja je od sarajevske za 10 klasa (osim pemium piva).
-
sumirprimus
#22 Re: Što si Janala, Janala si...
eh drugovi i drugarce,dosta smo mi kupovali janu,kome da kupujemo vise?
odsad kupujemo srbijansku voda vodu
odsad kupujemo srbijansku voda vodu
- shmizlica
#23 Re: Što si Janala, Janala si...
koji klinac i kupujete vodu, odvrneš česmu i napiješ se 
-
mahalas505
#24 Re: Što si Janala, Janala si...
Znaci korist imaju samo ti zaposleni i njihovi clanovi porodice. Pa bilo koji trgovaci lanac moze zaposliti te iste ljude, a veoma je bitno koliko ima proizvoda iz BiH na tim policama. Tako ovako oprecna i povrsna misljenja na ovoj i drugim temama slicne tematike su postala degutantna.drunken tiger wrote: Nisam jedini i govorim u ime svih koji neće bojkotovati. Zašto bih bojkotovao Konzum u kojem radi stotine bh. državljana?
- drunken tiger
#25 Re: Što si Janala, Janala si...
U pravu si, ali nekada baš moraš kupiti a uđeš u trgovinu i puni frižideri hadne jane a bh voda na polici stoji topla ko pišalina...Nije samo stvar u kupovini i podršci domaćem. Ima tu dosta toga što domaći proizvođači ne rade. Frižideri, marketing...Sarajevsko pivo sam do sada vidio hladno samo u jednoj trgovini. A u koju god da uđeš puni frižideri hladnog ožujskog, karlovačkog, pana i sl.shmizlica wrote:koji klinac i kupujete vodu, odvrneš česmu i napiješ se