Ko onaj vic:
"sto uciteljice nikad ne-siluju ucrenike a to rade ucitelji?
Pa zato sto njeni ucenici hoce dobrovoljno
I ljudi, budite kulturni
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zene su vlazne pa je paljenje malo sporije i teze...mr__bosnjak wrote:Fakat me zanima sto se zenske nezapale na pomisao na sex sa muskarcem(il ja to neprimjecujem) a muski(i to narucito slobodni) dobiju anakondu
ako im se ukaze prilika za sex. Mislim ´nako generalno.
Ko onaj vic:
"sto uciteljice nikad ne-siluju ucrenike a to rade ucitelji?
Pa zato sto njeni ucenici hoce dobrovoljno"
I ljudi, budite kulturni
mi nemamo anakondu, pa se taj proces kod nas ne vidi odokativnomr__bosnjak wrote:Fakat me zanima sto se zenske nezapale na pomisao na sex sa muskarcem(il ja to neprimjecujem) a muski(i to narucito slobodni) dobiju anakondu
pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....anais_nin wrote:mi nemamo anakondu, pa se taj proces kod nas ne vidi odokativnomr__bosnjak wrote:Fakat me zanima sto se zenske nezapale na pomisao na sex sa muskarcem(il ja to neprimjecujem) a muski(i to narucito slobodni) dobiju anakondu
sto ne znaci da ga nema
Salko sto je u vodu skako wrote:pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....anais_nin wrote:mi nemamo anakondu, pa se taj proces kod nas ne vidi odokativnomr__bosnjak wrote:Fakat me zanima sto se zenske nezapale na pomisao na sex sa muskarcem(il ja to neprimjecujem) a muski(i to narucito slobodni) dobiju anakondu
sto ne znaci da ga nema
vi stvarno mislite da se zene ne loze na sex, cak i u onoj fazi dok je sva odjeca na oboma?????mr__bosnjak wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....anais_nin wrote: mi nemamo anakondu, pa se taj proces kod nas ne vidi odokativnosto ne znaci da ga nema
![]()
Hajde da mogu poznat znakove
jel to ti nas navracas da silujemo okolo????anais_nin wrote:vi stvarno mislite da se zene ne loze na sex, cak i u onoj fazi dok je sva odjeca na oboma?????mr__bosnjak wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....
![]()
![]()
![]()
![]()
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zablude
od cega zatreperis???? koliko ti treba da situacia izmakne kontroli???Lace wrote:uf...ja kad zatreperim silovala bih nekoga na "on the face of the place"...ali se uglavnom...kontrolisem
zavisi kako sam raspolozena...nivoa hormona, itd...a situacija mi nikada nije izmakla kontroli...tj sve sto uradim je dobro promisljenoSalko sto je u vodu skako wrote:od cega zatreperis???? koliko ti treba da situacia izmakne kontroli???Lace wrote:uf...ja kad zatreperim silovala bih nekoga na "on the face of the place"...ali se uglavnom...kontrolisem
malko nam detaljnije pojasni...
To il' skontas il' nikad ne skontas...Salko sto je u vodu skako wrote:od cega zatreperis???? koliko ti treba da situacia izmakne kontroli???Lace wrote:uf...ja kad zatreperim silovala bih nekoga na "on the face of the place"...ali se uglavnom...kontrolisem
malko nam detaljnije pojasni...
direktno ubrizgavanjeSalko sto je u vodu skako wrote:pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....anais_nin wrote:mi nemamo anakondu, pa se taj proces kod nas ne vidi odokativnomr__bosnjak wrote:Fakat me zanima sto se zenske nezapale na pomisao na sex sa muskarcem(il ja to neprimjecujem) a muski(i to narucito slobodni) dobiju anakondu
sto ne znaci da ga nema
reci im, reci anchianais_nin wrote:vi stvarno mislite da se zene ne loze na sex, cak i u onoj fazi dok je sva odjeca na oboma?????mr__bosnjak wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: pa odaj tako dobro cuvanu tajnu procesa paljenja i sagorijevanja kod zena....
![]()
![]()
![]()
![]()
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zablude
evo ja sam zensko ali kad pomislim na sex uopce ne mislim na bebe....kriticarka_nikova wrote:Zato sto muskarci imaju onu zivotinju u sebi uvijek kad pomisle na sex.Zene sanjaju o pravoj ljubavi i kad pomisle na sex,pomisle na bebe.
Muskarci imaju zelju da sijaju sjeme svuda....sto vise teritorije time se osjecaju da su vise muskarci..........eh,jakih muskaraca
to je cinjenicajace wrote:pa nisi daleko od istinesilentbob wrote:jedan od njih je da vam qrac viri iz ociju...oooopssjace wrote:onaj ko ne moze prepoznati napaljenu zensku je fakat jadan...![]()
pa ljudi zar ste slijepi kod ociju![]()
toliko je znakova...cccccccc![]()
![]()
jace wrote:evo ja sam zensko ali kad pomislim na sex uopce ne mislim na bebe....kriticarka_nikova wrote:Zato sto muskarci imaju onu zivotinju u sebi uvijek kad pomisle na sex.Zene sanjaju o pravoj ljubavi i kad pomisle na sex,pomisle na bebe.
Muskarci imaju zelju da sijaju sjeme svuda....sto vise teritorije time se osjecaju da su vise muskarci..........eh,jakih muskaraca
kakve bebe....mislim na neke druge stvari... mmmmmm:P![]()