Što privlači nas muške
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- KPNCTNJAH
#551 Re: Što privlači nas muške
E jesi nasao gdje ces se i kome prodavati 
-
zoomba
#552 Re: Što privlači nas muške
nismo svi ni fini
ima nas volimo svasta
ima nas volimo svasta
-
bang and blame
#553 Re: Što privlači nas muške
[quote="todd_smith"]pa cuj molim te dolazi zensko na temu sta privlaci muskarce i nama muskarcima pametuje sta nas privlaci
mi smo svi fini i trazimo neku u dusi sto je dobra, vi nam sve suprotno nabacujete
Ne znaš ti. Sam' misliš da znaš.
mi smo svi fini i trazimo neku u dusi sto je dobra, vi nam sve suprotno nabacujete
-
todd_smith
#554 Re: Što privlači nas muške
ovdje je sve preko 25 godina, sve ocajnoKPNCTNJAH wrote:E jesi nasao gdje ces se i kome prodavati
-
ZenaZbrkovima
#555 Re: Što privlači nas muške
zna zna, samo nije toga svjestan jos. al nema veze, mi cemo ga osvijestiti kao sto je on nasbang and blame wrote:todd_smith wrote:pa cuj molim te dolazi zensko na temu sta privlaci muskarce i nama muskarcima pametuje sta nas privlaci
![]()
-
todd_smith
#556 Re: Što privlači nas muške
privlaci me kad sam previse mlad za nju 
-
ZenaZbrkovima
#558 Re: Što privlači nas muške
pricas o nekoj babi od 60 god?todd_smith wrote:privlaci me kad sam previse mlad za nju
-
todd_smith
#559 Re: Što privlači nas muške
pa dobro ako se ti smatras babom...ZenaZbrkovima wrote:pricas o nekoj babi od 60 god?todd_smith wrote:privlaci me kad sam previse mlad za nju
- jao_situacije
#560 Re: Što privlači nas muške
Velkoski wrote:todd_smith wrote:Ovo vam je bezveze skroz... Ama, skroz!
Kako vam ne dosadi, više, tako pričati/pisati? Znači, samo one koje imaju "minjak i guzove i sise" mogu da sebi priušte momka/muža?
To znači da one djevojke/žene koje nemaju sise ni guzove, su OSUĐENE da ostanu same cijeli život i neće se ostvariti u ulozi majke- zbog nedostatka sisa?!?!
Niko ne spomenu LJUBAV!!!! Spominjete svi ono na sto i SAMI polažete najviše "vrijednosti"!
Jednom sam napisao- da DOBRA DUŠA mora, da bi bila dobra, biti i vrijedna i čestita. Tačno da ne pada ništa sa neba, ne živi se od have, ali ljubav,koja kasnije(ipak, ovdje govorim o nečemu trajnijem između dvoje ljudi)preraste u drugu dimenziju, SLOGA, razumijevanje, poštovanje- donesu tim ČESTITIM I VRIJEDNIM dušama krov nad glavom i,materijalno, normalan život.
Bez, tog, materijano NORMALNOG(ne govorim o brdu para) života , nema zdrave atmosfere u kući. To je tačno, ali OBOJE smo tu da za pristojan život zaradimo i da djecu podižemo u skladu sa pravim vrijednostima ovog,kratkog, života.
Mislite da su muškarci koji sebi nadju djevojku/ženu sa sisama i guzovima da su puni samopouzdanja? E, pa ne bi trebalo da budu. Znamo i zašto.
Svako,ko se može da bude sa djevojkom koja ima samo sise i guzove i minjak, za mene, je moralno dno.
S nekim se nasmijati... S nekim ići na trčanje...
Sami sjesti uz flašu vina... Zapjevati- sa svim falševima... Montirati napu... Gurati auto koji ne može da upali... Grudvati se... Ubaciti snijega iza vrata... Niko ne spomenu to.. Niko.![]()
- amiliana
#561 Re: Što privlači nas muške
Velkoski wrote:todd_smith wrote: Svako,ko se može da bude sa djevojkom koja ima samo sise i guzove i minjak, za mene, je moralno dno.
- Ramzess Veliki
#562 Re: Što privlači nas muške
Dobro de ... OK, može to sve ... ali i da ima sise ...todd_smith wrote:Ovo vam je bezveze skroz... Ama, skroz!
Kako vam ne dosadi, više, tako pričati/pisati? Znači, samo one koje imaju "minjak i guzove i sise" mogu da sebi priušte momka/muža?
To znači da one djevojke/žene koje nemaju sise ni guzove, su OSUĐENE da ostanu same cijeli život i neće se ostvariti u ulozi majke- zbog nedostatka sisa?!?!
Niko ne spomenu LJUBAV!!!! Spominjete svi ono na sto i SAMI polažete najviše "vrijednosti"!
Jednom sam napisao- da DOBRA DUŠA mora, da bi bila dobra, biti i vrijedna i čestita. Tačno da ne pada ništa sa neba, ne živi se od have, ali ljubav,koja kasnije(ipak, ovdje govorim o nečemu trajnijem između dvoje ljudi)preraste u drugu dimenziju, SLOGA, razumijevanje, poštovanje- donesu tim ČESTITIM I VRIJEDNIM dušama krov nad glavom i,materijalno, normalan život.
Bez, tog, materijano NORMALNOG(ne govorim o brdu para) života , nema zdrave atmosfere u kući. To je tačno, ali OBOJE smo tu da za pristojan život zaradimo i da djecu podižemo u skladu sa pravim vrijednostima ovog,kratkog, života.
Mislite da su muškarci koji sebi nadju djevojku/ženu sa sisama i guzovima da su puni samopouzdanja? E, pa ne bi trebalo da budu. Znamo i zašto.
Svako,ko se može da bude sa djevojkom koja ima samo sise i guzove i minjak, za mene, je moralno dno.
Sami sjesti uz flašu vina... Zapjevati- sa svim falševima... Montirati napu... Gurati auto koji ne može da upali... Grudvati se... Ubaciti snijega iza vrata... Niko ne spomenu to.. Niko.
- jao_situacije
#563 Re: Što privlači nas muške
Tačno.Secer_033 wrote:Ja imam osjecaj da vas ama bas sve privlaci u nekim momemtima.
Last edited by jao_situacije on 19/01/2015 17:35, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#564 Re: Što privlači nas muške
Ma i guz vala..Ramzess Veliki wrote:Dobro de ... OK, može to sve ... ali i da ima sise ...todd_smith wrote:Ovo vam je bezveze skroz... Ama, skroz!
Sami sjesti uz flašu vina... Zapjevati- sa svim falševima... Montirati napu... Gurati auto koji ne može da upali... Grudvati se... Ubaciti snijega iza vrata... Niko ne spomenu to.. Niko.
-
bang and blame
#565 Re: Što privlači nas muške
Mali!! Pssst!todd_smith wrote:pa dobro ako se ti smatras babom...ZenaZbrkovima wrote:pricas o nekoj babi od 60 god?todd_smith wrote:privlaci me kad sam previse mlad za nju
-
bang and blame
#566 Re: Što privlači nas muške
@WingsWings wrote:Muskarac.sherbett wrote:jesi ti muško, ili nisi lijepa?Wings wrote:Svaka zena je lijepa na svoj nacin, a pametna zena je posebno lijepa.
I privlace me jako pametne, pronicljive zene, zene sa kojima dijalog vodis ocima, zapocetim recenicama ili neizrecenim rijecima. Zene sa manirima, zene koje cijenis jer u svakom trenutku znaju ko su i gdje su. Takve zene
truda su vrijedne.
-
todd_smith
#567 Re: Što privlači nas muške
privlaci me kad se slaze sa forumasima tipa wings 
-
bang and blame
#568 Re: Što privlači nas muške
Privlačil' te, kad te zajebava?todd_smith wrote:privlaci me kad se slaze sa forumasima tipa wings
-
todd_smith
#569 Re: Što privlači nas muške
samo kad je zajebanabang and blame wrote:Privlačil' te, kad te zajebava?todd_smith wrote:privlaci me kad se slaze sa forumasima tipa wings
-
bang and blame
#570 Re: Što privlači nas muške
@todde
U tom svom okruženju naći ćeš ono što ti oko bude iskalo
- spreca
#571 Re: Što privlači nas muške
Nije vazno sta nas privlaci....vaznije je sta nas odbija
-
todd_smith
#572 Re: Što privlači nas muške
ma nemoj ti meni svoju tu glavicu da forsiras, bice todd udurebang and blame wrote:@todde
-
bang and blame
#573 Re: Što privlači nas muške
Bez deminutiva, molim..todd_smith wrote:ma nemoj ti meni svoju tu glavicu da forsiras, bice todd udurebang and blame wrote:@todde
U tom svom okruženju naći ćeš ono što ti oko bude iskalo![]()
-
bang and blame
#574 Re: Što privlači nas muške
MoRe i tako.. To gledaj i lijevo i desnospreca wrote:Nije vazno sta nas privlaci....vaznije je sta nas odbija
- spreca
#575 Re: Što privlači nas muške
samo sprijedi i pozadi