Nisam muskoklixoris wrote:Nek i ti konacno prizna da si muskoamiliana wrote:Crnek su zakon![]()
Latino
Crnka jesam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nisam muskoklixoris wrote:Nek i ti konacno prizna da si muskoamiliana wrote:Crnek su zakon![]()
Latino
Svaka cast... treba je nagraditi jednim lijepim cipelamaSaraFina wrote:
Spreca, ova dvije radnje odjednom radi

Ne valja ovo - dizu prasinu... samo mozda za ribanje balkona ili ispredkuce... ljeti, kad potopis cement, pa se stvori onaj miris... uzgred budi receno, tema vam je totalni propalitet.BlueBlood wrote: Svaka cast... treba je nagraditi jednim lijepim cipelama![]()
BlueBlood wrote:Svaka cast... treba je nagraditi jednim lijepim cipelamaSaraFina wrote:
Spreca, ova dvije radnje odjednom radi![]()
Rekao sam ja da će se svesti na sise i guzice.berenice wrote:Ne valja ovo - dizu prasinu... samo mozda za ribanje balkona ili ispredkuce... ljeti, kad potopis cement, pa se stvori onaj miris... uzgred budi receno, tema vam je totalni propalitet.
Ramzess Veliki wrote:Rekao sam ja da će se svesti na sise i guzice.berenice wrote:Ne valja ovo - dizu prasinu... samo mozda za ribanje balkona ili ispredkuce... ljeti, kad potopis cement, pa se stvori onaj miris... uzgred budi receno, tema vam je totalni propalitet.![]()
A i vi dame baš ne pomažete.![]()
Malko ozbilje, to što me privlači može se svesti na par riječi - ljubav. Prava, ne neki privid, gluma po potrebi i muljaža sa interesom. Ali to pronaći i zadržati ...

Fali samo jedan zlatni retriver (mada, meni su najdrazi rotvajleri) da trckara tim zelenim prostranstvom i idila je potpunaRamzess Veliki wrote:Sretna porodica, sretna dječica ... kućica puna radosti i ljubavi ...
... na par duluma sa potočićem i ribnjakom, u osnovi 14,7x12,4 metara sa dvije izdvojene garaže i hobi kućicom puuuunom alata i vinskim podrumom, pecarom za rakiju i zidanom pečenjarom i sušionom, ispred bazen iza voćnjak, u garaži Bugatti Veyron i Yamaha Warior ... eto ... porodica je ključ sreće za svakoga.
Fakat da ima, veoma duhovitih komentarasherbett wrote:a šta bi ti na muškoj temi?bang and blame wrote:Od ovoliko ispisanih stranica, samo cetiri posta vrijede za procitati.
ona sa sisama je bolje..nasmiješ se komentarima
Polozit ce na..... GolfuSaraFina wrote:spreca wrote:prvo pitaSaraFina wrote:
Spreca, ova dvije radnje odjednom radi
Ako ne polozi na piti?
SaraFina wrote:
Gdje ćeš na fino njezno zensko stopalo predmet obozavanja mnogih ovako nešto nabaciti?
Pa nemam riječi !!!!!
Za nas su staklene cipelice!
Argentino ... kakav retriver ...bang and blame wrote:Fali samo jedan zlatni retriver (mada, meni su najdrazi rotvajleri) da trckara tim zelenim prostranstvom i idila je potpunaRamzess Veliki wrote:Sretna porodica, sretna dječica ... kućica puna radosti i ljubavi ...
... na par duluma sa potočićem i ribnjakom, u osnovi 14,7x12,4 metara sa dvije izdvojene garaže i hobi kućicom puuuunom alata i vinskim podrumom, pecarom za rakiju i zidanom pečenjarom i sušionom, ispred bazen iza voćnjak, u garaži Bugatti Veyron i Yamaha Warior ... eto ... porodica je ključ sreće za svakoga.
BlueBlood wrote:SaraFina wrote:
Gdje ćeš na fino njezno zensko stopalo predmet obozavanja mnogih ovako nešto nabaciti?
Pa nemam riječi !!!!!
Za nas su staklene cipelice!![]()
Pa ... još nismo makli sa sisa i guzica ...SaraFina wrote:
Kako vam tema napreduje?
Ramzess Veliki wrote:Pa ... još nismo makli sa sisa i guzica ...SaraFina wrote:
Kako vam tema napreduje?
Pa, niko se ne žali na tu statičnostRamzess Veliki wrote:Pa ... još nismo makli sa sisa i guzica ...SaraFina wrote:
Kako vam tema napreduje?
bang and blame wrote:Pa, niko se ne žali na tu statičnostRamzess Veliki wrote:Pa ... još nismo makli sa sisa i guzica ...SaraFina wrote:
Kako vam tema napreduje?
Ne valja ti lik
E jbg nece da mi postavi video ukucaj na you tube daddy yankee aprovecha_BataZiv_0809 wrote:Ne valja ti lik