Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Ćiri, ja mislim da od pite više vole " mješalice"
saro da ti budem iskren za mjeslicu, po slikama nista posebno jedino sto moze zadovoljit seksualne mastarije, a kada pogledas tako kroz seks uvjek ima bolja/bolji
nightvision wrote:Apsolutno tacno, zato lik i kaze, samo jak muskarac moze kraj sebe imati jaku zenu. Slab muskarac se boji jake zene i takvu ne zeli kraj sebe.
Jak muškarac može imati i slabu ženu i jaku ženu, dok slab muškarac ne mora uopće imati ženu ali može kupiti običnu djevojku koja prodaje seks i uzeti Audija na kređu i opet mu dobro.
I ne zaćatavaj nam temu - idi na filozofiju pa njima pametuj. Ovdje se priča o autima sisama guzicama alatu janjetini i HTZ opremi.
Svaka ti dala Ps sifra glasno je sinoc bila aktuelna
sema911s wrote:
ne mi zelimo burek od sira ili burek od krompira
Sema, a " mješalicu" ko ova Edina što je?
@Ćiri, ja mislim da od pite više vole " mješalice"
saro da ti budem iskren za mjeslicu, po slikama nista posebno jedino sto moze zadovoljit seksualne mastarije, a kada pogledas tako kroz seks uvjek ima bolja/bolji
Sema.
@Klixo, ti si ba na rezervnoj klupi ko Rahimić u repki nekad! Pusti momke
Ramzess Veliki wrote:Da ne bude da samo stavljam slikice ... svidjeo mi se ovaj komentar:
____________________________________________________________________________________________
Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost.
"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.
____________________________________________________________________________________________
Ramzess Veliki wrote:
nightvision wrote:Apsolutno tacno, zato lik i kaze, samo jak muskarac moze kraj sebe imati jaku zenu. Slab muskarac se boji jake zene i takvu ne zeli kraj sebe.
Jak muškarac može imati i slabu ženu i jaku ženu, dok slab muškarac ne mora uopće imati ženu ali može kupiti običnu djevojku koja prodaje seks i uzeti Audija na kređu i opet mu dobro.
I ne zaćatavaj nam temu - idi na filozofiju pa njima pametuj. Ovdje se priča o autima sisama guzicama alatu janjetini i HTZ opremi.
Ti si prvi zacatao temu pa te pratim, kako bi bilo da se prvo ti ispalis na filozofiju i pametujes? U pravu si, ovo je pdf o sexu i pricamo o sisama i guzicama, ja kada hocu pricati o autima (i motorima) i alatu odem na pdf auto i o tome tamo pametujem.
Hajde prvo malo ispred svojih vrata smece pocistite pa onda kudite komsiju.
SaraFina wrote:
Nikad ! Ja sam samo zauzeo poziciju veznog igraca i ne mijenjam je
_BataZiv_0809 wrote:Zenim se
Cestitam ! Iskoristi samo ovo dok Rublja pada pa da prodjes sa svadbom jeftinije kroz inflaciju
I ja ne vidim na ovoj slici minjak na rajferslus i carape ??
SaraFina wrote:
Cestitam ! Iskoristi samo ovo dok Rublja pada pa da prodjes sa svadbom jeftinije kroz inflaciju
Ja mislim da se ova uniforma vrlo brzo zavrsava A rajfeslus sprijeda, lagano raspakivanje
SaraFina wrote: