mO k3 wrote:I ????plain vanilla wrote:
pa poznato je da su zene sponzoruse, znaci nema dileme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mO k3 wrote:I ????plain vanilla wrote:
Kako god okreneš valja duboko zaorati...plain vanilla wrote:
normalno, taj je idealansupercali wrote:ma kakve su uzece i ovog s hektarima i sa centimetrima
Jes', tako je, ženama je važno sve, nećemo se lagat, samo eto kompenzujemo kad već ne može.supercali wrote:ma kakve su uzece i ovog s hektarima i sa centimetrima
ljubav je za sirotinjuMcMoy wrote:Jedan ima njivu, a drugi dobar plug.
A nas su, sirote muškarce učili da vjerujemo u ljubav!
dječak sa šibicama wrote:Apsolutno je nemoguce da isti, pozitivan i vedar, pogled na zivot mogu imati neki covjek koji je prezivio rat u rovu ili podrumu, nakon rata borba za egzistenciju, ganjaj stele, veze, ili firma propala, radi neke poslice tek da prezivi, ili klinci kojima roditelji ne mogu puno pruziti... i onaj koji je rat proveo ili u trezoru narodne banke ili na koledzu u Americi, babo platio naravno, nakon rata se vratio i dobio posao u nekom ministarstvu, za pocetak, zatim telekom, ili privatna firma, babo otvorio naravno, kupuju se auta, zimuje po Austriji, ljetuje po Dubrovniku i Turskoj, i tako dalje.
Ko kaze da mogu, lupeta.
Naravno, tu mislim na onaj "joj jest meni dobro" hairlija stav u zivotu... moze i onaj prvi biti pozitivac i nasmijesen lik pun duha, sto da ne, a ovaj drugi neki narkomancina kojem u zivotu nikad dosta i ne zna sta ce od sebe... ali uglavnom je, i nazalost, ovom drugom u zivotu sve med i mlijeko. I logicno da je rahat.
parangal_ wrote:izgleda da forumske zene ne vole mislioce nego ignorante.
koji je pametan covjek opusteni zajebant i pozitivac? samo robovi i glupani su uvijek pozitivni.
parangal_ wrote:dječak sa šibicama wrote:Apsolutno je nemoguce da isti, pozitivan i vedar, pogled na zivot mogu imati neki covjek koji je prezivio rat u rovu ili podrumu, nakon rata borba za egzistenciju, ganjaj stele, veze, ili firma propala, radi neke poslice tek da prezivi, ili klinci kojima roditelji ne mogu puno pruziti... i onaj koji je rat proveo ili u trezoru narodne banke ili na koledzu u Americi, babo platio naravno, nakon rata se vratio i dobio posao u nekom ministarstvu, za pocetak, zatim telekom, ili privatna firma, babo otvorio naravno, kupuju se auta, zimuje po Austriji, ljetuje po Dubrovniku i Turskoj, i tako dalje.
Ko kaze da mogu, lupeta.
Naravno, tu mislim na onaj "joj jest meni dobro" hairlija stav u zivotu... moze i onaj prvi biti pozitivac i nasmijesen lik pun duha, sto da ne, a ovaj drugi neki narkomancina kojem u zivotu nikad dosta i ne zna sta ce od sebe... ali uglavnom je, i nazalost, ovom drugom u zivotu sve med i mlijeko. I logicno da je rahat.
ove cure slusaju new age self help savjete spakovane direktno i indirektno u medijima.
danas je idoloski impertiv "biti pozitivan i sretan". postoji cak uvjerenje da ako ti ne ide u zivotu, to je samo zato sto si negativno razmisljao, ko te jebe.
Ja nemam nijedno.plain vanilla wrote:
znaci ti si od onih sto vazda kukajudale cooper wrote:Ja nemam nijedno.plain vanilla wrote:
haha, jako. bad attitude about starving to death... da to je taj fazon otprilike.Sarcom wrote:parangal_ wrote:dječak sa šibicama wrote:Apsolutno je nemoguce da isti, pozitivan i vedar, pogled na zivot mogu imati neki covjek koji je prezivio rat u rovu ili podrumu, nakon rata borba za egzistenciju, ganjaj stele, veze, ili firma propala, radi neke poslice tek da prezivi, ili klinci kojima roditelji ne mogu puno pruziti... i onaj koji je rat proveo ili u trezoru narodne banke ili na koledzu u Americi, babo platio naravno, nakon rata se vratio i dobio posao u nekom ministarstvu, za pocetak, zatim telekom, ili privatna firma, babo otvorio naravno, kupuju se auta, zimuje po Austriji, ljetuje po Dubrovniku i Turskoj, i tako dalje.
Ko kaze da mogu, lupeta.
ove cure slusaju new age self help savjete spakovane direktno i indirektno u medijima.
danas je idoloski impertiv "biti pozitivan i sretan". postoji cak uvjerenje da ako ti ne ide u zivotu, to je samo zato sto si negativno razmisljao, ko te jebe.
Ko kuka?plain vanilla wrote:znaci ti si od onih sto vazda kukajudale cooper wrote:Ja nemam nijedno.plain vanilla wrote:
neka, imas onda i razloga
![]()
eh znas onu cuvenu - uvijek malo fali, sto djevojci srecu kvaridale cooper wrote: Ko kuka?Ja sam dobar u duši.
![]()
Đesi vanilo, došla si malo da zakuhaš?Neka vala.
kamo srece da zivimo u nudistickoj koloniji pa da se sve zna na prvi pogled.plain vanilla wrote:eh znas onu cuvenu - uvijek malo fali, sto djevojci srecu kvaridale cooper wrote: Ko kuka?Ja sam dobar u duši.
![]()
![]()
a dosla da obradujem sirotinju, da znaju da nije sve u parama, ima nesto i u ..joj jel ruzno da kazem u gacama?![]()
e jbg ja ne spadam ovdje imam 30 hektara i 30cmMutivoda wrote:Jes', tako je, ženama je važno sve, nećemo se lagat, samo eto kompenzujemo kad već ne može.supercali wrote:ma kakve su uzece i ovog s hektarima i sa centimetrima![]()
Pravo ćeš obradovati sirotinju.plain vanilla wrote:eh znas onu cuvenu - uvijek malo fali, sto djevojci srecu kvaridale cooper wrote: Ko kuka?Ja sam dobar u duši.
![]()
![]()
a dosla da obradujem sirotinju, da znaju da nije sve u parama, ima nesto i u ..joj jel ruzno da kazem u gacama?![]()
duso, ti nisi sirotinja, znam ja gdje ti radisdale cooper wrote:Pravo ćeš obradovati sirotinju.plain vanilla wrote: eh znas onu cuvenu - uvijek malo fali, sto djevojci srecu kvari![]()
Ništa, ja ću kobasicu ili čarape u gaće, ko' Tom Jones nekada.
Nisam sirotinja, ali nemam baš ovih hektara i kvadratura.plain vanilla wrote:duso, ti nisi sirotinja, znam ja gdje ti radisdale cooper wrote:Pravo ćeš obradovati sirotinju.plain vanilla wrote: eh znas onu cuvenu - uvijek malo fali, sto djevojci srecu kvari![]()
Ništa, ja ću kobasicu ili čarape u gaće, ko' Tom Jones nekada.
![]()
sutra bih te mogla ozeniti da hoces![]()
naravno, uvijek na lageru 2-3, za hitne slucajevedale cooper wrote:Nisam sirotinja, ali nemam baš ovih hektara i kvadratura.plain vanilla wrote: duso, ti nisi sirotinja, znam ja gdje ti radis![]()
sutra bih te mogla ozeniti da hoces![]()
![]()
Još nisi odustala?Imaš kandidatkinje u pričuvi?
oces i tebe da ozenim?McMoy wrote:Jel' ja to dobro vidim, me'ščini da ovdje padaju i neke konkretne ponude?!
Hahaha, znači sve si isplanirala.plain vanilla wrote:naravno, uvijek na lageru 2-3, za hitne slucajevedale cooper wrote:
Nisam sirotinja, ali nemam baš ovih hektara i kvadratura.![]()
![]()
a ti uzmi kredit i kupi neki plac
iznajmljujem hektare i kvadrature povoljnodale cooper wrote:
Nisam sirotinja, ali nemam baš ovih hektara i kvadratura.![]()