annoy wrote:Selleck pojede ove očerupane metroseksualce s prošle stranice za doručakedo_79 wrote:Nemam tetovaže al imam zato ....
Love carpet jalti tapiserija![]()
Važno je da je surla mašala, onda ne smeta ni tapiserija a ni ako je glatko.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
annoy wrote:Selleck pojede ove očerupane metroseksualce s prošle stranice za doručakedo_79 wrote:Nemam tetovaže al imam zato ....
Ma kakve ba godine... ja sam ti puterica...Matzan wrote:Euridika wrote:E za tu reakciju mi je potreban fizički kontakt... a i drugi muški primjerci...Matzan wrote:Ma kakvo srce?!
Trebalo bi da se navlažiš....
Godine čine svoje.
Kad je mlada i vrela krv dovoljna je i slika i malo mašte.
Joooj, imate li vi ikakvog drugog macho muškarca osim Selleck-a? Pa, ljudi moji, čovjek je homoseksualac...Matzan wrote:annoy wrote:Selleck pojede ove očerupane metroseksualce s prošle stranice za doručakedo_79 wrote:Nemam tetovaže al imam zato ....
Važno je da je surla mašala, onda ne smeta ni tapiserija a ni ako je glatko.
Euridika wrote: Joooj, imate li vi ikakvog drugog macho muškarca osim Selleck-a? Pa, ljudi moji, čovjek je homoseksualac...
Nadam se da se salis, jer to nije tacno.Euridika wrote: Joooj, imate li vi ikakvog drugog macho muškarca osim Selleck-a? Pa, ljudi moji, čovjek je homoseksualac...
From 1971 to 1982, Selleck was married to model Jacqueline Ray. During that time, he adopted her son, Kevin Shepard (born 1966).
On August 7, 1987, Selleck married Jillie Mack. They have one daughter, Hannah Margaret Selleck (born December 16, 1988). The family lives in Fallbrook, Freedom, and Thousand Oaks, CA
MOSALJOZE wrote:
Druže Tito, priče o homoseksualnoj orijentaciji Selleck-a su stare bar 25 godina. Eh, sad, koliko istine ima u njima... ali, s druge strane, gdje ima dima - ima i vatre...Tito_i_Partija wrote:Nadam se da se salis, jer to nije tacno.Euridika wrote: Joooj, imate li vi ikakvog drugog macho muškarca osim Selleck-a? Pa, ljudi moji, čovjek je homoseksualac...
From 1971 to 1982, Selleck was married to model Jacqueline Ray. During that time, he adopted her son, Kevin Shepard (born 1966).
On August 7, 1987, Selleck married Jillie Mack. They have one daughter, Hannah Margaret Selleck (born December 16, 1988). The family lives in Fallbrook, Freedom, and Thousand Oaks, CA
Jooj Jason Statham, mmmm... Britanski naglasak je tako seksiEuridika wrote:MOSALJOZE wrote:
![]()
@Matzan
E ovako se nešto traži...
'really ???pukepuke wrote:Jooj Jason Statham, mmmm... Britanski naglasak je tako seksiEuridika wrote:MOSALJOZE wrote:
![]()
@Matzan
indeededo_79 wrote:Poslije postera Đemsona Stathama došlo je do povećanja relativne vlažnosti na ovoj temi
Ja vala ne bih na njega ni biciklo prislonila, divi mu poze pederske isforsirane, a pogled lafo "ja zaeban"Euridika wrote:MOSALJOZE wrote:
![]()
@Matzan

Kakav ba Idris i kakav Đemson .... nisi ti mene vidjelacLo wrote:Idris je![]()
al' ovaj slunto u snu se ne snio.
bezVolana wrote: salu na stranu. nije los u najmanju ruku. s tim sto meni iznad idrisa nema dalje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edo_79 wrote:Kakav ba Idris i kakav Đemson .... nisi ti mene vidjelacLo wrote:Idris je![]()
al' ovaj slunto u snu se ne snio.![]()
![]()
Ova Rouzi krampa ... vala me je sad razočar'o ...bezVolana wrote:ne bi ni ja biciklo naslonila
sebe mozda
kontam ako valja rouzi valjao bi i meni![]()
![]()
Bloo wrote:indeededo_79 wrote:Poslije postera Đemsona Stathama došlo je do povećanja relativne vlažnosti na ovoj temi

Pa gdje je tvoja slika?Ramzess Veliki wrote:'really ???
... isto moje odijelo ...