Prvo sam cula za muza od moje poznanice koji je tek tako umro u 39 godine od srcanog, na ocigled komplet porodice . Dodjem dole kod svojih, kad od prijateljice saznam za naseg jako dobrog prijatelja iz rata da je umro od srca u 35-oj godini.
I evo sad saznam da je od istog umro i otac od moje prijateljice koji ima nesto vise od 50 godina. Rahmet im dusama, stvarno su mladi otisli
Nisam ni znala da neko tek tako moze umrijet. Ono, da nemas nikakvih tegoba, nista
Muz mi prica, kod njih neki dan umrije trudnica u 27 godini u cekaonici na Kardiologiji
Prestrasno
nek im je rahmet i pokoj dusama, ali stvarno mi nije jasno sta se ovo desava. Ne moze se tek tako umrijet od stresa, cega li vec??? Ovo moraju biti neke urodjene mane, sta li...
ljudi, koliko cesto idete ljekarima na sistematske i koliko cesto radite kojekakve pretrage??? Ja sam EKG radila prije dvije godine i to zato sto sam morala na operaciju. Ne znam da bih ga drugacije uradila.
I plus sto mi rekose da se mora svasta nesto uradit da bi se nasle ove srcane mane, anomalije i sl.