Što niste znali o muškarcima i seksu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Last_one
#26 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu
Ma vala vise i muskarci i sex....ma zaboli me! Na svakom koraku me zaskacu (barem u zadnje vrijeme) teme tipa - kako je jadnim muskarcima tesko i kako njihov mozak, ona stvar i tako to...haman, drugacije funkcionisu! Kako on imaju neke probleme, zahtjeve...koje bi mi zene trebale znati, postovati, opravdavati i povinovati se svemu tome.....ZABOLI ME!
-
pesak
#27 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu
Last_one wrote:Ma vala vise i muskarci i sex....ma zaboli me! Na svakom koraku me zaskacu (barem u zadnje vrijeme) teme tipa - kako je jadnim muskarcima tesko i kako njihov mozak, ona stvar i tako to...haman, drugacije funkcionisu! Kako on imaju neke probleme, zahtjeve...koje bi mi zene trebale znati, postovati, opravdavati i povinovati se svemu tome.....ZABOLI ME!
ma naravno. ako neces , neces i tacka. ako hoces , radi sta tebi prija. njih ne pitaj.
-
newbloke
#28 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu
Seksualne maštarije važan su dio seksualnog života, one mogu obogatiti užitak, bilo da je riječ o masturbaciji ili odnosu. Pitate se o čemu muškarci najviše maštaju?
Na stranici Foreverpleasure.com nalazi se Top 10 muških fantazija, a evo koje su to:
10. Seks s drugim muškarcem.
9. Gledanje kako se neki drugi par seksa.
8. Kinky seks (spanking, bondage...)
7. Biti analno zadovoljen.
6. Promatranje dviju žena dok vode ljubav.
5. Seks s nepoznatom osobom.
4. Pružanje oralnog seksa.
3. Primanje oralnog seksa.
2. Seks s omiljenom poznatom osobom.
1. Seks s dvije ili više žena.
Net.hr
14.08.2008.
Na stranici Foreverpleasure.com nalazi se Top 10 muških fantazija, a evo koje su to:
10. Seks s drugim muškarcem.
9. Gledanje kako se neki drugi par seksa.
8. Kinky seks (spanking, bondage...)
7. Biti analno zadovoljen.
6. Promatranje dviju žena dok vode ljubav.
5. Seks s nepoznatom osobom.
4. Pružanje oralnog seksa.
3. Primanje oralnog seksa.
2. Seks s omiljenom poznatom osobom.
1. Seks s dvije ili više žena.
Net.hr
14.08.2008.