Što niste znali o muškarcima i seksu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Last_one

#26 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu

Post by Last_one »

Ma vala vise i muskarci i sex....ma zaboli me! Na svakom koraku me zaskacu (barem u zadnje vrijeme) teme tipa - kako je jadnim muskarcima tesko i kako njihov mozak, ona stvar i tako to...haman, drugacije funkcionisu! Kako on imaju neke probleme, zahtjeve...koje bi mi zene trebale znati, postovati, opravdavati i povinovati se svemu tome.....ZABOLI ME!
pesak

#27 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu

Post by pesak »

Last_one wrote:Ma vala vise i muskarci i sex....ma zaboli me! Na svakom koraku me zaskacu (barem u zadnje vrijeme) teme tipa - kako je jadnim muskarcima tesko i kako njihov mozak, ona stvar i tako to...haman, drugacije funkcionisu! Kako on imaju neke probleme, zahtjeve...koje bi mi zene trebale znati, postovati, opravdavati i povinovati se svemu tome.....ZABOLI ME!

ma naravno. ako neces , neces i tacka. ako hoces , radi sta tebi prija. njih ne pitaj. :D
newbloke

#28 Re: Što niste znali o muškarcima i seksu

Post by newbloke »

Seksualne maštarije važan su dio seksualnog života, one mogu obogatiti užitak, bilo da je riječ o masturbaciji ili odnosu. Pitate se o čemu muškarci najviše maštaju?

Na stranici Foreverpleasure.com nalazi se Top 10 muških fantazija, a evo koje su to:

10. Seks s drugim muškarcem.

9. Gledanje kako se neki drugi par seksa.

8. Kinky seks (spanking, bondage...)

7. Biti analno zadovoljen.

6. Promatranje dviju žena dok vode ljubav.

5. Seks s nepoznatom osobom.

4. Pružanje oralnog seksa.

3. Primanje oralnog seksa.

2. Seks s omiljenom poznatom osobom.

1. Seks s dvije ili više žena.

Net.hr
14.08.2008.
Post Reply