pa udadel se ti na kraju...ladyblue18 wrote:cyprus wrote:Podrška naslovu![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. kipre, volio bih da nisu obrisali onu temu sto si je pominjao
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa udadel se ti na kraju...ladyblue18 wrote:cyprus wrote:Podrška naslovu![]()
![]()
![]()
![]()
Ko baLakat Jebić wrote: pa udadel se ti na kraju...
p.s. kipre, volio bih da nisu obrisali onu temu sto si je pominjao![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Njanjo wrote:....i sta kazes Lady, kad se udajes?![]()
![]()
![]()
bit ces obavjesten
![]()
pa tiladyblue18 wrote:Ko baLakat Jebić wrote: pa udadel se ti na kraju...
p.s. kipre, volio bih da nisu obrisali onu temu sto si je pominjao![]()
![]()
![]()
Aha.Lakat Jebić wrote: pa ti
mogu li ja nosit onu zastavu, pa da sjedim na prozoru auta????ladyblue18 wrote:Aha.Lakat Jebić wrote: pa tiUskoro...zvat cu te u svatove.
Lakat Jebić wrote: mogu li ja nosit onu zastavu, pa da sjedim na prozoru auta????
a kako utiče na željezo u krviRaščupana wrote:Zaljubljenost, je dobra za prokrvljenje, i za urinarni trakt.....![]()
Dobro, ako joj sisaš krv, na razne načine......kolega wrote:a kako utiče na željezo u krviRaščupana wrote:Zaljubljenost, je dobra za prokrvljenje, i za urinarni trakt.....![]()
![]()
kolega wrote:raščupana, molim te bez pervezija ... vidiš kako hana to stručno objašnjava![]()
E jesi mahalušaLakat Jebić wrote:p.s. kipre, volio bih da nisu obrisali onu temu sto si je pominjao![]()
![]()
a znamcyprus wrote:E jesi mahalušaLakat Jebić wrote:p.s. kipre, volio bih da nisu obrisali onu temu sto si je pominjao![]()
![]()
![]()
Jebga, mi iz haustora ne volimo toladyblue18 wrote:Onaj ko je iz mahale, ne moze a da ne bude mahalusa.![]()
pa dobro, mi mahalci, na tarabi, a vi s prozora na prozor...cyprus wrote:Jebga, mi iz haustora ne volimo toladyblue18 wrote:Onaj ko je iz mahale, ne moze a da ne bude mahalusa.![]()
![]()
Lakat Jebić wrote: pa dobro, mi mahalci, na tarabi, a vi s prozora na prozor...