Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
- Ja_Ja
#3 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Citaju oni ovo, sace oni i njega klepit ko i druga mu.
-
DonieBrasco
#4 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Zasto Nihad Imamovic ne dadne ove snimke razgovora Klixu i druim portlima, televiziji N1 i drugim, pa neka se vrti snimka da sav narod cuje sta gospoda radi, kako koriste pozicije i moc ?
Ruku na srce manje vise svi mi znamo o kakvim se ljudima radi, ali opet se pokazuje da je rak rana ove drzave kriminalno - koruptivno tuziteljstvo i sudstvo, pa tek onda politicki mocnici, institucije, organi vlasti, MUP...itd.
Ruku na srce manje vise svi mi znamo o kakvim se ljudima radi, ali opet se pokazuje da je rak rana ove drzave kriminalno - koruptivno tuziteljstvo i sudstvo, pa tek onda politicki mocnici, institucije, organi vlasti, MUP...itd.
- JThomas
#5 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
sve se to odavno zna. i ništa se ovdje bitno ne dešava radi medijskog pritiska. može neka fukara dobiti zasluženih 10 umjesto 5 koje bi inače dobio. ali kad i ako jedan lagumdžija bude uhapšen, to neće biti zbog medija ni zbog naroda. već kad se kriminalni kartel sda osjeti dovoljno jakim da proba do kraja uništiti propadajući kriminalni kartel sdp.
-
Romanija
#7 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Zato sto je Nihad Imamovic dio iste ekipe....receno mu je da kopa rupu i on sve iskop'o i zavrsio do nulte kote a zna da nije bilo regulacionog plana. Prijavio je sve kad mu je receno da tipla nekome, ali mu nije palo na pamet da prijavljuje kad mu je dano zeleno svjetlo za zemljane radove bez postojreceg regulacionog plana.....Nisam lopov ali sam hostapler.........
- SEYOboy
#8 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
prvi rehet sehera se priprema za meceve davis cupa
- JThomas
#9 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
naravno da je i on znao šta radi i znao da to košta. nego mu cifra bila prevelika pa prijavio.
- jao_situacije
#10 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
DonieBrasco wrote:Zasto Nihad Imamovic ne dadne ove snimke razgovora Klixu i druim portlima, televiziji N1 i drugim, pa neka se vrti snimka da sav narod cuje sta gospoda radi, kako koriste pozicije i moc ?
-
artime
#11 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Držimo fige da ce po postavljanju teme doci do zadane akcije 
- JThomas
#12 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
jadni nevini nihad iskopao jamu, potpisao sa izvođačem (i to baš slučajno sa udarnim sdp-ovim izvođačem), a nije znao da nema u rp...Tada smo napravili sve do nulte kote, ali nismo mogli dalje raditi. Nismo mogli dobiti građevinsku dozvolu, jer nije bilo regulacionog plana. To se tri-četiri mjeseca razvlačilo i onda sam razgovarao s glavnim čovjekom iz firme „Butmir“, koja je dobila ugovor da gradi taj objekt, da vidim može li mi on pomoći da dobijemo građevinsku dozvolu, odnosno da se prije toga usvoji regulacioni plan - rekao je jučer Imamović.
Kako je kazao, nakon toga je “glavni čovjek iz „Butmira“ došao sa šokantnom informacijom da to treba platiti.

ovaj slučaj ne znam tačno, ali 99% mogu pogoditi kako je bilo - dogovor bio za neku manju cifru da se to završi, a ovi pošto bi čovjeku ukrali zjenice iz očiju naknadno povećali zahtjev, nihadu puk'o film i prijavio ih.
-
elk
#13 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Njemu sud partije treba da sudi.grobar socijaldemokratije,sjeme mu se zatrlo dabogda.
- Better Man
#14 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Ko o čemu, kurva o poštenju. Nihad Imamović je isti kao oni i uz pomoć SDA je stekao sve si svašta.
- KB9
#15 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
past ce i on, treba erdogan da aminuje hapsenje, samo sabura ooo narode bosnjacki
- drunken tiger
#16 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Lagumdžija, Bakir, Dodik, Čović su velike ribe i ne hapse oni tek tako njih. Ali i njihovo će vrijeme doći.
- Alfons Kauders
#17 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Ah to je mali problem sa cijelom pricom Reket... Ne mogu osudjivati samo SDP-ovce za nju, vec moraju zavaliti i svojih ljudi...JThomas wrote:jadni nevini nihad iskopao jamu, potpisao sa izvođačem (i to baš slučajno sa udarnim sdp-ovim izvođačem), a nije znao da nema u rp...Tada smo napravili sve do nulte kote, ali nismo mogli dalje raditi. Nismo mogli dobiti građevinsku dozvolu, jer nije bilo regulacionog plana. To se tri-četiri mjeseca razvlačilo i onda sam razgovarao s glavnim čovjekom iz firme „Butmir“, koja je dobila ugovor da gradi taj objekt, da vidim može li mi on pomoći da dobijemo građevinsku dozvolu, odnosno da se prije toga usvoji regulacioni plan - rekao je jučer Imamović.
Kako je kazao, nakon toga je “glavni čovjek iz „Butmira“ došao sa šokantnom informacijom da to treba platiti.![]()
ovaj slučaj ne znam tačno, ali 99% mogu pogoditi kako je bilo - dogovor bio za neku manju cifru da se to završi, a ovi pošto bi čovjeku ukrali zjenice iz očiju naknadno povećali zahtjev, nihadu puk'o film i prijavio ih.
- Dr. Kuca
#18 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Nece ga uhapsit zato sto je slucajni prolaznik. Frajera kad pitaju je li otac djeteta on odgovori da je slucajni prolaznik, jbga.
-
VjecitiStudent
#19 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Lista za hapšenje je dugačka, zato se ni ovo hapšenje nee desiti.
Ovdje je ispričana priča na koji način prolaze sve nezakonite izmjene regulacionih planova po gradu i poduhvati naših "neimara".
Svi podmazuju, svi primaju, nema niti jednog nevinog gradskog načelnika, gradonačelnika u ovoj priči, od rata do danas.
Ovdje je ispričana priča na koji način prolaze sve nezakonite izmjene regulacionih planova po gradu i poduhvati naših "neimara".
Svi podmazuju, svi primaju, nema niti jednog nevinog gradskog načelnika, gradonačelnika u ovoj priči, od rata do danas.
- agent_zero
#20 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Što ne hapse Kakira, Zukića, Sarajlića, Kukića, Čengića, Malkića i ostale njuške zelene kriminalne bande?
- Alfons Kauders
#21 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
To kad se promijeni vlast. Bio je i SDP na vlasti, sto nisu hapsili dok su mogli?agent_zero wrote:Što ne hapse Kakira, Zukića, Sarajlića, Kukića, Čengića, Malkića i ostale njuške zelene kriminalne bande?
- agent_zero
#22 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Zaboravio sam još dvije ljigave i pokvarene, kriminalne zelene njuške, Memića i Ajnadžića.
Nema većih kriminalaca od ovih zelenih, skupa sa svojim privatnim tužiteljima i sudijama.
Nema većih kriminalaca od ovih zelenih, skupa sa svojim privatnim tužiteljima i sudijama.
- Dr. Kuca
#23 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
VjecitiStudent wrote:Lista za hapšenje je dugačka, zato se ni ovo hapšenje nee desiti.
Kako mozes tako pricati, pitaj ove fanove na forumu svi ce ti reci da je njihova stranka postena
-
Cohers
#24 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Lagumdžiju Izetbegovića (Slučajni prolaznik, Miner, Drakon) ne hapse zato što je on jedan od najodanijih kadija Velekvislingovih, potom, i jedan od najodanijih kadija njegovom političkom kopiljanu, Princu Kugi. I normalno je da se u sistemu "kadija te tuži, kadija ti sudi", kakav je u bh-tamnom vilajetu, kadije ne hapse i ne sude.
-
Novak20
#25 Re: Sto ne Hapse Lagumdziju ?!
Zakon o Prostornom uređenju KS kaže:
Član 117.
.....
Građenje građevina i građevinskih dijelova vrši se nakon što rješenje o odobrenju za građenje postane pravosnažno.
Član 161.
Kaznom zatvora u trajanju od tri mjeseca do godinu dana kaznit će se za krivično djelo odgovorno lice investitora i izvođača radova ako grade građevinu suprotno odredbi člana 117. ovog zakona.
Za krivično djelo iz stava 1. ovog člana kaznit će se fizičko lice kaznom zatvora u trajanju od tri do šest mjeseci.
Po zakonu, da smo u kakvoj normalnoj državi, prvo bi N.I. kao i izvođač dobili zatvorske kazne. Jbm. državu i bezakonje. Nema mu zgrade ni u R. planu, ne može dobiti dozvole zbog toga a započinje gradnju zgrade do prizemlja.
Ne kaže se džaba da je urbanizam ogledalo društva.
Član 117.
.....
Građenje građevina i građevinskih dijelova vrši se nakon što rješenje o odobrenju za građenje postane pravosnažno.
Član 161.
Kaznom zatvora u trajanju od tri mjeseca do godinu dana kaznit će se za krivično djelo odgovorno lice investitora i izvođača radova ako grade građevinu suprotno odredbi člana 117. ovog zakona.
Za krivično djelo iz stava 1. ovog člana kaznit će se fizičko lice kaznom zatvora u trajanju od tri do šest mjeseci.
Po zakonu, da smo u kakvoj normalnoj državi, prvo bi N.I. kao i izvođač dobili zatvorske kazne. Jbm. državu i bezakonje. Nema mu zgrade ni u R. planu, ne može dobiti dozvole zbog toga a započinje gradnju zgrade do prizemlja.
Ne kaže se džaba da je urbanizam ogledalo društva.