Sto muskarci zagledaju u druge cure?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Velicina
#1 Sto muskarci zagledaju u druge cure?
Zanima me muska psihologija:
Muskarcima pogled cesto leti prema curama, zagledanje, pa cak i flertovanje ako mu je prilika (pijanstvo, partiji i slicno) cak i kad se kunu da vole svoju curu/ zenu.
Sta se desava u glavi muskarca kad vidi zgodnu zensku? Zelja za preljubom ili samo strast?
Muskarcima pogled cesto leti prema curama, zagledanje, pa cak i flertovanje ako mu je prilika (pijanstvo, partiji i slicno) cak i kad se kunu da vole svoju curu/ zenu.
Sta se desava u glavi muskarca kad vidi zgodnu zensku? Zelja za preljubom ili samo strast?
- Tesssa
ma gledat ce oni uvijek, ako im "zabranis" na neki nacin nista s tim neces postici. A obicno to i ostane samo na gledanju. Pa i ja se okrenem za dobrim frajerom, a ne znaci to da odmah hocu u krevet da ga vodimVelicina wrote:Kako mislis nikakve opasnosti od toga?
- morti
poznajem mnooooogo izuzetaka...i on prestaje da potvrđuje "pravilo"...me22 wrote:a mi zenskinje pametnijemorti wrote:svodi se na isto...samo što smo mi muškinje transparentnijime22 wrote:ma zene to neofirno,pa se ne konta,a oni![]()
![]()
![]()
-
Velicina
Nesto kontam i meni je to pravo ruzno, kakva je to ljubav?me22 wrote:ha nema nista ruznije vidjeti nego momak s curom a blene kad prodje neka "treba"morti wrote:aj reci nešto vezano za temu...šta se pališ...me22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto nesto vezano za temu
Nekako mi to ne ide to bas zajedno, ili grijesim li ja ovdje momci?
-
pinkzelena
#21 Re: Sto muskarci zagledaju u druge cure?
Velicina wrote:Zanima me muska psihologija:
Svaki muskarac voli vidjeti dobru zensku sto ne mora automatski znaciti da ima zelju za preljubom,ili da osjeti strast.
To apsolutno nema veze da li ima djevojku, ili ne..jer i djevojke isto rade, a pogotovo nema veze sa ljubavlju.
Njemu je njegova djevojka najbolja,voli je, ali isto tako licemjer je onaj koji kaze da ne primjecuje i druge djevojke dobre oko sebe,a i za djevojke isto
vrijedi.
I sama sam u vezi i cesto i moj momak i ja zajedno primjetimo da neko dobro izgleda,pa prokomentarisemo..i meni je to nesto najnormalnije.
Ja sam dovoljno sigurna u sebe,da znam da sam mu NO1..a to sto pogleda neku djevojku ili pred drugovima (100%) prokomentarise..samo je dodatno sexy u mojim ocima.
Flert je nesto drugo.