Sto je muskarac bez brkova
Moderator: _BataZiv_0809
- StLouis
#1 Sto je muskarac bez brkova
Jucer sam imao filmijadu...pogledali smo tri filma, no ovaj mi je zapeo za oko...
Film je vrlo inteligentan, duhovit, pun dobre vibre, sjajan, realistican! Bravo Hribar, bravo cijela ekipa!
Film je vrlo inteligentan, duhovit, pun dobre vibre, sjajan, realistican! Bravo Hribar, bravo cijela ekipa!
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ode pop u hebace...
I posta popularan...
Pravi si emigrant, dojme te filmovi koji ismijavaju mentalitet baustelaca..
Ja sam pogledao Najbolji neki dan. O oficiru JNA koji je zavrsio prvi u klasi u Beogradu pa odlucio da ide u Trebinje...kao da kazni sam sebe. Film me fascinirao svojom gluposti, koja je privlacna. A tek da vidis - hebaca u JNA. I sposobnosti - da se popne uz uze i spusti za 5.3 sec. Sto ti je mindless entertainment..
I posta popularan...
Pravi si emigrant, dojme te filmovi koji ismijavaju mentalitet baustelaca..
Ja sam pogledao Najbolji neki dan. O oficiru JNA koji je zavrsio prvi u klasi u Beogradu pa odlucio da ide u Trebinje...kao da kazni sam sebe. Film me fascinirao svojom gluposti, koja je privlacna. A tek da vidis - hebaca u JNA. I sposobnosti - da se popne uz uze i spusti za 5.3 sec. Sto ti je mindless entertainment..
-
basta sljezove boje
Sto je muskarac bez brkova je film koji je pravljen za siroke narodne mase prepun jeftinih fora i bez kontinuiteta filmske price. Likovi su stereotipni do besmisla i zagrebani samo po povrsini. Gegovi se redaju jedan za drugim i cine radnju nebuloznom do kraja. Muzika Tamare Obrovac i gluma Zrinke Cvitesic su jedino sto je vrijedno spomena
- van Basten
Mislim da se sad u ponedjeljak na FTV emituje, u sklopu ciklusa "filmovi iz okoline" ili sl, čiji naziv služi samo kao paravan da nas se bombarduje modernom hrvatskom talašikom od filma (kao što je i ovaj iz naslova teme) sa jednim izuzetkom u Oprosti za kung fu
- burekodsira
bas tako... vise sam se razocarao nego sto mi je bilo dobrohammerhead wrote:NIJE NEKA PRICA
-
basta sljezove boje
slazem se. Osim stereotipnog lika Vedrana Mlikote ostali karakteri su odlicni a posebno zenski dio ekipe (Lorenzi i Zima). Cak je i humor suptilnijiInfraRedRidinghood wrote:Oprosti za kung fu je odlična priča, ali nekako nespretno odrađena - nedorečeno i površno; šteta![]()
![]()