Sto je muskarac bez brkova

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
StLouis

#1 Sto je muskarac bez brkova

Post by StLouis »

Jucer sam imao filmijadu...pogledali smo tri filma, no ovaj mi je zapeo za oko...

Film je vrlo inteligentan, duhovit, pun dobre vibre, sjajan, realistican! Bravo Hribar, bravo cijela ekipa!
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ode pop u hebace...

I posta popularan...

Pravi si emigrant, dojme te filmovi koji ismijavaju mentalitet baustelaca..

Ja sam pogledao Najbolji neki dan. O oficiru JNA koji je zavrsio prvi u klasi u Beogradu pa odlucio da ide u Trebinje...kao da kazni sam sebe. Film me fascinirao svojom gluposti, koja je privlacna. A tek da vidis - hebaca u JNA. I sposobnosti - da se popne uz uze i spusti za 5.3 sec. Sto ti je mindless entertainment..
StLouis

Post by StLouis »

Ma vidi ti njega :-) film kao film je zabavan...

Pozdrav od emigranta :D
harač

Post by harač »

film mi je prosjek, očekivao sam više na žalost :sad:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Sto je muskarac bez brkova je film koji je pravljen za siroke narodne mase prepun jeftinih fora i bez kontinuiteta filmske price. Likovi su stereotipni do besmisla i zagrebani samo po povrsini. Gegovi se redaju jedan za drugim i cine radnju nebuloznom do kraja. Muzika Tamare Obrovac i gluma Zrinke Cvitesic su jedino sto je vrijedno spomena
hammerhead

Post by hammerhead »

NIJE NEKA PRICA :roll:
van Basten

Post by van Basten »

Mislim da se sad u ponedjeljak na FTV emituje, u sklopu ciklusa "filmovi iz okoline" ili sl, čiji naziv služi samo kao paravan da nas se bombarduje modernom hrvatskom talašikom od filma (kao što je i ovaj iz naslova teme) sa jednim izuzetkom u Oprosti za kung fu
burekodsira

Post by burekodsira »

hammerhead wrote:NIJE NEKA PRICA :roll:
bas tako... vise sam se razocarao nego sto mi je bilo dobro :zzzz:
ines.c

Post by ines.c »

"e ovaj film jos nisi gledao" :D ...citat
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

InfraRedRidinghood wrote:Oprosti za kung fu je odlična priča, ali nekako nespretno odrađena - nedorečeno i površno; šteta :zzzz: :zzzz: :zzzz:
slazem se. Osim stereotipnog lika Vedrana Mlikote ostali karakteri su odlicni a posebno zenski dio ekipe (Lorenzi i Zima). Cak je i humor suptilniji
Post Reply