Sto je Mato posto, to sto jest?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

Dezidijat svaka čast 100% si u pravu!!!!!!
a vala brate svi su oni isti SAMO HOĆE VIŠE DA UKRADU
a nemojte mi Matu dirati on je naspram Bakira 100000000 bolji
bakir je smeće od novinara
:D
Comrad

Post by Comrad »

Ako nemate hljeba, jedite kolače.
:roll:
Majami

Post by Majami »

Jah... ali zasto niko od vas ranije nije reagovao na tu emisiju i novinara koji je vodi?? Ili je vama Dodik zaista jedini shupak od silnih politicara koje je Mato ugostio, a i Mato sad odjednom shupak jer je istog ugostio i ponasao se prema njemu isto kao i prema ostalima?? jer vidim vecina shokirana Matinim nacinom.. a covjek oduvijek tako radi emisije...
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

Mato je bio takav jos dok je vodio TV programe u Zivinicama. Po prelasku sa Televizije Tuzla na OBN gem'o je dobru lovu po emisiji (i odijela, pride). Mislio sam da ce porodicna tragedija promijeniti, ali nista od toga: dupelizac i uvlakac, muhljuz, pizda, ulizica. Iza njega otegla se nadimaka kobasica.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

s druge strane kad seljačina dodik vrijeđa tihića i njegov fizički izgled to je međustranačko nacionalno šukanje (s ciljem održavanja tenzija i dobivanja glasača) i nema veze s diplomatijom

ali kada komšić (s razlogom) zaprijeti (konju) koštunici to je ipak diplomatski skandal... diplomacija nije navikla na takva ponašanja

još bi Komšić mogao lošije proći iako je upravu

a što se poskupljenja tiče...

ode još jedan argument oni h koji govore ostajte ovdje

jer se više ne moš najest za 2 marke i popit kafu (jebla ih ona)

:?
nausnica

Post by nausnica »

U ovoj državi, posebice u Sarajevu, niko nikog ne hvali.

Sve sami kompleksaši i marginalci, ne daj bože da pokažu podršku.
HomeArt

Post by HomeArt »

nausnica wrote:U ovoj državi, posebice u Sarajevu, niko nikog ne hvali.

Sve sami kompleksaši i marginalci, ne daj bože da pokažu podršku.
Eto u prosloj emisiji je bilo govora o domacoj proizodnji i svaka cast za temu. Da je srece da se vise o tome govori bilo bi svima bolje a ne na svakoj temi supljirat o Dodiku i kukat.

Znaci za gosp. Kapu i promociju domace prozvodnje svaka cast Mato!
Majami

Post by Majami »

Ma Mato je dobar skroz, dajte pustite suplju "posto to sto jest", cim je i Dodika ugostio fino ko i ostale odmah frka, odmah nesto "posto", nesto sto nije bio... Mislim, meni D. konj ko i ostali, ali ocito ne mislimo svi isto.. i dobro je da je tako, sta bi bilo od ovog svijeta da nas je God sve iste napravio :lol:
van Basten

Post by van Basten »

Nije mi jasno samo to iščuđavanje zbog Matine bezličnosti i sterilnosti. Evo, svi ovi koji se čude što je Mato " postao to što jeste, a prestao biti to što je eto nekada bio", neka mi navedu bar tri emisije u kojima je on bio britak i rasturio gosta? A arhiva je pozamašna, nije da nije... mislim da samo legendarni Adil ima duži staž sa svojom emisijom tipa intervju :D
Post Reply