stochar wrote:Dodik sere po Komsicevoj izjavi kao 'vaka je-naka je' a ja cekam hoce li ga ovaj pitati:
'a sta je bilo kad ste rekli da je Terzic budala i da cete ga prebit' ako nastavi?', sta je s izjavom 'u moju kancelariju ce bit zabranjen ulaz pederima', sta je s izjavom 'valjalo je meni ustati u sedam ujutro i cijeli dan gledati Tihica...'
najbahatiji covjek na bh. politickoj sceni drzi lekcije iz diplomatske kulture, a ovaj klima glavom... zanimljivo...
upravo tako. oni iz rs i srbije pricaju o neciviliziranosti komshica, a ovamo dodik nastupa analogno svom izgledu, kao bahata seljacina koja nediplomatski lupa po svemu i svacemu. ne treba se cuditi mati. par puta sam ga slusao, nastojeci da ne gledam tu gomilu mesa, i vidio sta je to. ulizivacko, odvratno podilazenje gostu. ono, reci mi goste, koje pitanje da ti nabacim. najodvratnije nesto ikad vidjeno na televiziji, jos od vremena riste djoge.
i mala digresija. strasno smo napredovali, jer ranije na ovakvu komshicevu izjavu komsije bi nam poslali tenkove i avio bombe, a sad traze izvinjenje. znaci prezivili smo i ne damo da nas vise ubijaju i tuku. a dostojanstvo svakog od nas bi trebalo biti manifestovano i time da ne slushamo i ne gledamo dupelisca mafijasha na vlasti matu