Sta ovom covjeku zamjeramo, sem da se nije dao potkupit od Tudjmana, branio BiH i bio u Sa cijelo vrijeme rata, sada ga jos uvijek traze pa ga je "nuzda natjerala da bude inteligentan". Jedino cega se ja mogu sjetiti da se druzio sa "zapovjednikom Puskom" u toku rata i malo kasnije
Stjepan Kljujic
- Brisbane
#1 Stjepan Kljujic
Ne kontam sto ljudi (ako bas hocete Bosnjaci) nisu nikada glasali za Kljujica kao clana predsjednistva (sem mozda '90), a glasali za Komsica
?
Sta ovom covjeku zamjeramo, sem da se nije dao potkupit od Tudjmana, branio BiH i bio u Sa cijelo vrijeme rata, sada ga jos uvijek traze pa ga je "nuzda natjerala da bude inteligentan". Jedino cega se ja mogu sjetiti da se druzio sa "zapovjednikom Puskom" u toku rata i malo kasnije
-
Haman2
#2 Re: Stjepan Kljujic
Nisam dovoljno upucen u njegove ratne aktivnosti ali ono sto znam cijenim a njega postujem.
-
PM72
#3 Re: Stjepan Kljujic
Imao sam zadovoljstvo da se upoznam sa dotičnim gospodinom.Bosanac od glave do pete.Čak sam ga i neki dan vidio u Zmaju na doručku.On i kad jede ćevape - pravi je gospodin.Ne kaže se zalud- za doktora se uči a za gospodina se rađa.Valjao je Bosni tokom rata i da je svoj golemi doprinos.

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: Stjepan Kljujic
Ja ga gotivim i zao mi.je sto iz SG nisam mogla glasati za gradonacelnika...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5 Re: Stjepan Kljujic
PM72 wrote:Imao sam zadovoljstvo da se upoznam sa dotičnim gospodinom.Bosanac od glave do pete.Čak sam ga i neki dan vidio u Zmaju na doručku.On i kad jede ćevape - pravi je gospodin.Ne kaže se zalud- za doktora se uči a za gospodina se rađa.Valjao je Bosni tokom rata i da je svoj golemi doprinos.![]()
Gospodin, patriota, castan i posten covjek
Kao takav nije on za ovdasnje politike
- k3ngur
#6 Re: Stjepan Kljujic
To i mene cudi...