Stjepan Kljujic

Post Reply
Brisbane

#1 Stjepan Kljujic

Post by Brisbane »

Ne kontam sto ljudi (ako bas hocete Bosnjaci) nisu nikada glasali za Kljujica kao clana predsjednistva (sem mozda '90), a glasali za Komsica :roll: ?

Sta ovom covjeku zamjeramo, sem da se nije dao potkupit od Tudjmana, branio BiH i bio u Sa cijelo vrijeme rata, sada ga jos uvijek traze pa ga je "nuzda natjerala da bude inteligentan". Jedino cega se ja mogu sjetiti da se druzio sa "zapovjednikom Puskom" u toku rata i malo kasnije :D

Haman2

#2 Re: Stjepan Kljujic

Post by Haman2 »

Nisam dovoljno upucen u njegove ratne aktivnosti ali ono sto znam cijenim a njega postujem.
PM72

#3 Re: Stjepan Kljujic

Post by PM72 »

Imao sam zadovoljstvo da se upoznam sa dotičnim gospodinom.Bosanac od glave do pete.Čak sam ga i neki dan vidio u Zmaju na doručku.On i kad jede ćevape - pravi je gospodin.Ne kaže se zalud- za doktora se uči a za gospodina se rađa.Valjao je Bosni tokom rata i da je svoj golemi doprinos. :thumbup: :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4 Re: Stjepan Kljujic

Post by KatarinaKosaca »

Ja ga gotivim i zao mi.je sto iz SG nisam mogla glasati za gradonacelnika...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5 Re: Stjepan Kljujic

Post by _BataZiv_0809 »

PM72 wrote:Imao sam zadovoljstvo da se upoznam sa dotičnim gospodinom.Bosanac od glave do pete.Čak sam ga i neki dan vidio u Zmaju na doručku.On i kad jede ćevape - pravi je gospodin.Ne kaže se zalud- za doktora se uči a za gospodina se rađa.Valjao je Bosni tokom rata i da je svoj golemi doprinos. :thumbup: :bih:
:thumbup:

Gospodin, patriota, castan i posten covjek :thumbup:

Kao takav nije on za ovdasnje politike :run:
k3ngur

#6 Re: Stjepan Kljujic

Post by k3ngur »

To i mene cudi...
Post Reply