i ako oni ne rade stipendiranje, vasa preporuka, gdje predati papire
fala
ko da ti da stipendiju za automatiku? grizelj...nellington wrote:Hmm, neobično: mislio sam da sam nekad - prije godinu ili dvije vidio konkurs EP BiH za stipendije, ali sad kad sam pokušao naći na netu - ništa. BH Telecom ima stipendije za energetičare, Energoinvest je imao, a po onome što vidim zadnjih par godina, više nemaju.
Ali opet - niste odsjek sa najmanjim brojem stipendija, taj primat ipak drži automatika
Uz dužno poštovanje, na stipendije.ba vidim da se depresivno stanje iz prethodnih godina samo razvlači, i ništa drugo. OK, svjestan sam da općine i kantoni (faktički jedini čije stipendije možeš naći na stipendije.ba) ne mogu dati neke ozbiljne iznose stipendija (pod ozbiljnim smatram pokrivanje školovanja jednog studenta u drugom gradu), ali gdje su te stipendije BH Telecoma, EP BiH, Energoinvesta, Unisa? Nije valjda da je ove godine samo m:tel osvjetlao obraz sa svojom ponudom stipendija?manki wrote:Pogledajte na stipendije.ba
ja sam imao stipendiju... kantonalna... elem, konkurs izadje u novembru mislim... ugovor sam potpisivao krajem januara, a kraj marta ili pocetak aprila je prva rata stipendije... 8 rata po 150 maraka... uglavnom, prve godine sam zadnju dobio onaj dan kad sam isao upisati narednu godinuaddy_sa wrote:koliko imamo poslanika na svim nivoima vlasti, ministara i zamjenika, da svako od njih stipendira samo jednog studenta i to bi već bilo nešto makar simbolično..
a koliko iznose mjesečno studentske stipendije? jel to samo se dobije u periodu kada je akademska godina u toku (bez jula i augusta npr)? potpisuje se neki ugovor?