STING u N. Sadu??
Moderator: _BataZiv_0809
-
njuskalo
#1 STING u N. Sadu??
Zna li iko nesta o ovome? Procitao sam na netu da je koncert u N. Sadu 19. 6. zna li iko nesta o ovome imaju li se gdje u sa. kupitim karte po kojoj cijeni...
-
vodolija_33
Jesi siguran da želiš da ideš na taj koncert?
Ja sam bila na njegovom koncertu u Novembru 2004 u Bielefeldu i poprilično sam se razočarala... jedino šta je valjalo na tom njegovom koncertu bio je Chris Botti koji mu je bio predgrupa a ostalo je bilo poprilično mlako i tanko.... valjda je i njegovo vrijeme prošlo
E sad skontaj isplati li ti se ići ili ne...
pozdrav
Ja sam bila na njegovom koncertu u Novembru 2004 u Bielefeldu i poprilično sam se razočarala... jedino šta je valjalo na tom njegovom koncertu bio je Chris Botti koji mu je bio predgrupa a ostalo je bilo poprilično mlako i tanko.... valjda je i njegovo vrijeme prošlo
pozdrav
- stardust_rnr
Taj koncert ce biti, imas temu na ovom forumu Sting 19. 6. Novi Sad pa da ti sad ne pisem opet isto sve ponovo... karti nema u Sarajevu a kostaju 23 eura...Zna li iko nesta o ovome? Procitao sam na netu da je koncert u N. Sadu 19. 6. zna li iko nesta o ovome imaju li se gdje u sa. kupitim karte po kojoj cijeni...
-
Pusur
Ja bio u Puli, ljeto 2000, bilo je vise nego fenomenalnovodolija_33 Upisano: 06/06/2006 13:32 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
Jesi siguran da želiš da ideš na taj koncert?
pa ti sad skontaj isplati li ti se ici ili ne....