Štimung libida :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

CiCiban

Post by CiCiban »

car-x wrote:.. za glavobolju ima pouzdan lijek.. prije nego dodje do toga da te odjebe zato sto je boli glava, donesi joj casu vode i aspirin..
kad kaze sta ce joj to, ne boli je glava, ti lagano odlozis i casu i aspirin pa zanji.. ;)
:lol::lol: joj ovog cara :D :D
& romantiKe bez granniCCa :P :D
rumenko

Post by rumenko »

PR80 zelim normalno svoju djevojku...komsinica je u ovom slucaju "nuzno zlo"(malo glupa formulacija komsinice jer zena je OK)...ali zelim dovoljna sexa sa svojom djevojkom..to ne mogu da postignem iz gore navedenih razloga..i mislim da nije do mene...a mozda i jeste...ne vidim da mi je neko dao neki konkretan savijet...osim mozda ovo da se pravim hladan kad ona hoce...mada ne vjerujem da ce to uspijeti...nije moguce da samo sam jedini sa ovim problemom...
car-x

Post by car-x »

CiCiban wrote:
car-x wrote:.. za glavobolju ima pouzdan lijek.. prije nego dodje do toga da te odjebe zato sto je boli glava, donesi joj casu vode i aspirin..
kad kaze sta ce joj to, ne boli je glava, ti lagano odlozis i casu i aspirin pa zanji.. ;)
:lol::lol: joj ovog cara :D :D
& romantiKe bez granniCCa :P :D
jbg cici, kad se zene svakakvim metodama koriste valja i muskarcima biti proka pronalazac..
CiCiban

Post by CiCiban »

ma.. oki je
odavno pratim ove tvoje recepTTe.. :P :D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

rumeni ti si legenda ...
pusti ti njih ako je kona dobra jebacica.... deri nju

anais ,ma nece te zoomirani vise ....mora da se nisi pokazala
coja iskoristio priliku ufatio te, odradio i poslo te dalje....
anais_nin

Post by anais_nin »

rumenko wrote:ne vidim da mi je neko dao neki konkretan savijet...osim mozda ovo da se pravim hladan kad ona hoce...mada ne vjerujem da ce to uspijeti...nije moguce da samo sam jedini sa ovim problemom...
najkonkretniji savijet (i onaj koji ima najmanje sanse da prihvatis jer si musko) je da razgovaras s njom...taj ujedno ima i najvise sanse da da rezultate...ako te imalo voli nacete nacina da zajednicki nadjete rijesenje za ovaj problem...ako samo predje preko toga kao da joj nista nisi rekao onda bi ti trebalo biti jasno koliko je sati...jednostavno...
anais_nin

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote: anais ,ma nece te zoomirani vise ....mora da se nisi pokazala

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj sto me nasmija ranom zorom...zoomich de mu ti reci koju, da ne ispadne da ja sama sebi reklamu udaram :D
tataratira

Post by tataratira »

Murat Sabanovic wrote:
tataratira wrote:
Murat Sabanovic wrote:ma sta je bijo, ko je dijo ,jel te to nece da pipka??????
mene ni jedna nije odbila niti ja koju
uvjek spreman ...
sex se s muratom je strava!!!!
ko drka zlo ne misli :D
slazem se s ovm izjavom
samo ga razvuci ono tataaaaratiiiiiiiiiiraaaaaaa
drkanje je straaaava
:-D
tataratira

Post by tataratira »

fakat ne kontam da možete imati curu koja vas odyebe izjavom "Mojne sad, boli me glava!"

mislim da je vrijeme da kontaktirate Cheaters-e :-D
joker

Post by joker »

Ma i ja sam nesto slicno rekao... Al' necu covjeku da vezem suhu...
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

care, odaješ trikove ovako javno, ne valja ti to :D na PP treba, samo mužjacima
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: anais ,ma nece te zoomirani vise ....mora da se nisi pokazala

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj sto me nasmija ranom zorom...zoomich de mu ti reci koju, da ne ispadne da ja sama sebi reklamu udaram :D
ne javlja se ,sto znaci da imam pravo .....
reklamiraj se ti koliko hoces ,ali si losa
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:murate, idi bolan na branu i pritisni dugmic...:D...a anais...:)...zena u mene moja...:)...i ja cemo ti iz polja sa rashtikom....:-)...zapjevati: dabogda te voda odnjela...:D:D:D
e moj murate je l' ti sad jasno sto mi pored ovakvog muza ne treba ljubavnik :D

muzu mi u mene, Image, hajmo mi ovamo "raditi" :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:jer kako poslovica kaze: ko radi, ne boji se gladi...:lol:
....a ni problema s libidom :lol: :D
novalic

Post by novalic »

zar jos ima zena koje se "vade" na glavobolju i umor.. ja sam mislila da se to upotrebljava samo u slucaju kada je "jebac" los...

ono, los.. boli glava
anais_nin

Post by anais_nin »

mislim da nisu u pitanju samo zene....nekad su muskarci ti koji pronalaze izgovore...ponekad su u pitanju razlicite potrebe partnera...nekad zivotne faze kad su te razlicite potrebe izrazenije, mislim da to nema nikakve veze sa kvalitetom seksa....posebno u dugim vezama/brakovima...milion drugih faktora vise utice na pojavu tih izgovora tipi "boli me glava", "umoran/na sam" itd itd....
car-x

Post by car-x »

mraVOjed wrote:care, odaješ trikove ovako javno, ne valja ti to :D na PP treba, samo mužjacima
ma samo da se igra sa otvorenim kartama.. jebo skrivanje..
car-x

Post by car-x »

CiCiban wrote:ma.. oki je
odavno pratim ove tvoje recepTTe.. :P :D
valjda nisam i tebi po zlu zapeo za oko.. nesto mi se cini da poprilicno lose kotiram medju sarajevskom rajom..
novalic

Post by novalic »

naravno da nisu u pitanju samo zene... kao da one ne mogu dobiti titulu lose.. mislim..

ne velim da ne moze da zaboli glava... ali koliko cesto je to pravi razlog.. to se ja pitam 8-)
car-x

Post by car-x »

novalic wrote:naravno da nisu u pitanju samo zene... kao da one ne mogu dobiti titulu lose.. mislim..

ne velim da ne moze da zaboli glava... ali koliko cesto je to pravi razlog.. to se ja pitam 8-)
vjerovatno vrlo rijetko.. a vjerovatno su u tom slucaju i problemi dublji nego sto se to na prvi pogled cini i nije im srze pomanjkanje zelje za seksom, nego uopste nekompatibilnost i jos sto sta..

u tako jednoj situaciji, ako se problem jos da rijesiti, pomaze jedan otvoren razgovor.. inace, ili strucna pomoc ili svako sebi..
novalic

Post by novalic »

najbolje mi je kada mi neko poslije par godina braka ili veze kaze.. ne odgovara mi parner.. kreten (i muski i zenski), trebalo mu nekoliko godina da ustanovi da nesto nije u redu..

zato ja kazem.. ako u pocetku sepa, ako nije san snova.. pa da se to poslije malo smiri, navikne, urijedi ali zato dobije na kvalitetu 8-)

treba odma' pustiti kraju, to je kao i vecina situvacija u zivotu, covjek uvijek ceka.. ono.. bice bolje.. a ono klinac od boljeg.. nikada...
Zadig

Post by Zadig »

treba odma' pustiti kraju, to je kao i vecina situvacija u zivotu, covjek uvijek ceka.. ono.. bice bolje.. a ono klinac od boljeg.. nikada...
prokrastinacija moja novela ne dovodi do nicega osim do trulezi i duhovne nesrece...

ono sto ne ide, ponekada treba odma prerezati....prije nego sto jedna trula jabuka pokvari citav trap
:roll:
car-x

Post by car-x »

novalic wrote:najbolje mi je kada mi neko poslije par godina braka ili veze kaze.. ne odgovara mi parner.. kreten (i muski i zenski), trebalo mu nekoliko godina da ustanovi da nesto nije u redu..

zato ja kazem.. ako u pocetku sepa, ako nije san snova.. pa da se to poslije malo smiri, navikne, urijedi ali zato dobije na kvalitetu 8-)

bas tako.. prvo se sramota razvest radi komsiluka.. pa radi rodbine.. pa dodju djeca, pa je grehota radi djece, pa se djeca izvedu na salamet, i onda poslije 30 godina se ljudi rastave, sto su mogli u biti poslije 3 mjeseca i ne unistiti tako svoje i jos par tudjih zivota kao kolateralnu stetu..
tataratira

Post by tataratira »

novalic wrote:naravno da nisu u pitanju samo zene... kao da one ne mogu dobiti titulu lose.. mislim..

mnoge žene traže sex baš radi bolova u glavi, zglobovima ...itd
tu im se valjda skupljaju hormoni, haj znaj
:-D

vidim da vi imate drugačija isustva, a mene brine da niko ne spominje muške izgovore ili ste sve do jednog potentni tinejdžeri ili vam stvarno ne daju dovoljno....u pravoj vezi čim se digne tu se završava sve što ste radili do tada i pristupa se snošaju :D sve ostalo je muntanje nekoga da se malo strpi dok ti uživaš, pravi tinejdžerski sex :)

zato napunite džepove Andolima i budite spremni na svaku eventualnost :D
novalic

Post by novalic »

car-x wrote:
novalic wrote:najbolje mi je kada mi neko poslije par godina braka ili veze kaze.. ne odgovara mi parner.. kreten (i muski i zenski), trebalo mu nekoliko godina da ustanovi da nesto nije u redu..

bas tako.. prvo se sramota razvest radi komsiluka.. pa radi rodbine.. pa dodju djeca, pa je grehota radi djece, pa se djeca izvedu na salamet, i onda poslije 30 godina se ljudi rastave, sto su mogli u biti poslije 3 mjeseca i ne unistiti tako svoje i jos par tudjih zivota kao kolateralnu stetu..
ali sto je najbolje u tome.. citav se taj zivot mrze, ono tiho, neizgovoreno..

fuj..
Post Reply