Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moram da te obavijestim da nam je novopeceni brak u krizi jer ti radis previse...karpuze danima nisu zalivene, a rastika je postala misaona imenica...ne moze to vise ovako
jubi te tvoja isfrustrirana zenica....
Sad bez zeze...koliko ste vi i vas partner uskladjeni po pitanju izrazenosti libida? I koliko vam je to uopste bitno? Sta ako se njemu hoce vise nego vama, ili obrnuto? Da li mislite da bi vam to narusilo vezu....i da li ikad to odradite onako reda radi jer ste umorni od odbijanja partnera?
Murat Sabanovic wrote:ma sta je bijo, ko je dijo ,jel te to nece da pipka??????
mene ni jedna nije odbila niti ja koju
uvjek spreman ...
sex se s muratom je strava!!!!
e moj Murate, kada ti imaš sex "sa Muratom" nije to sex nego onanija
vjerujem da je strava samo to treba da izjavi osoba koja nije u tako bliskoj vezi sa tobom i Muratom...ko drka zlo ne misli
interesantna tema...imam fakat taj problem..nije da je veliki problem ali gubim zivce tamo gdje bih trebao da ih smirujem....ja bih naime mogao odprililke duplo vise nego moja partnerica...ali to mi ne polazi za rukom jer je ili umorna ili je boli glava ili...rijetki su trenutci da ona mene neocekivano "uzjase" al' tada se ja pravim budala i namjerno necu...kao da joj vratim ...mada u 90% slucajeva nemam snage da je odbijem.....kad mi prekipi kresnem jednu komsinicu koja bi opet mogla duplo vise nego ja....ali ne bi volio da mi to sazna partnerica jer se volimo pravo... mislim ono i bez sexa i ne bih da je izgubim......ima li ko kakav savjet....dr. Phill pomozi...(ne zajebavam se)
rumenko wrote:interesantna tema...imam fakat taj problem..nije da je veliki problem ali gubim zivce tamo gdje bih trebao da ih smirujem....ja bih naime mogao odprililke duplo vise nego moja partnerica...ali to mi ne polazi za rukom jer je ili umorna ili je boli glava ili...rijetki su trenutci da ona mene neocekivano "uzjase" al' tada se ja pravim budala i namjerno necu...kao da joj vratim ...mada u 90% slucajeva nemam snage da je odbijem.....kad mi prekipi kresnem jednu komsinicu koja bi opet mogla duplo vise nego ja....ali ne bi volio da mi to sazna partnerica jer se volimo pravo... mislim ono i bez sexa i ne bih da je izgubim......ima li ko kakav savjet....dr. Phill pomozi...(ne zajebavam se)
od cega je umorna? de joj olaksaj taj dio zbog kojeg je umorna pa ce garant i ona tebe zaskakat jednostavna matematika...
ali sve je to sama izabrala i kaze da bez problema sve stize i da joj je to sve zadovojstvo??...stizemo se mi zajebavati ...izlaziti i ostalo...ali nisam zadovoljan sa sexom...osim toga mislim da folira kad kaze da je umorna...nego jednostavno ima manje potrebe od mene i bezze joj je da se sexa kad moze npr.lezati u kadi po 2 sata i citati knjigu...mozda je tus-kada rjesenje...
Murat Sabanovic wrote:ma sta je bijo, ko je dijo ,jel te to nece da pipka??????
mene ni jedna nije odbila niti ja koju
uvjek spreman ...
sex se s muratom je strava!!!!
ko drka zlo ne misli
slazem se s ovm izjavom
samo ga razvuci ono tataaaaratiiiiiiiiiiraaaaaaa
Murat Sabanovic wrote:
cuj nema ga,pa dodje kuci sposla....
ili coja nema kondicije ili je po njegovom do tebe....
moj savjet porazgovaraj sa njim
Murate, oko moje, hvala na brizi...uvod je samo zeza...da pojasnim zoomirani je moj cyber muz, nema ga online cesto u zadnje vrijeme, pa se slabo cyber barimo, i forumski seksamo, to je bio povod i inspiracija za ovu temu u ovom cyber zivotu hvala Bogu nemam tih problema
rumenko wrote: npr.lezati u kadi po 2 sata i citati knjigu...mozda je tus-kada rjesenje...
pa budi malo kreativan....tako dodje ona umorna ti njoj pripremis kupku, ostavis je jedno sahatak da ohane, a onaj drugi sat joj ukradi...upadnes joj dok je u kadi, ne trazis seks nego eto da je malo pomazis, padne malo masaza, ona odmorna, a i vece su sanse da ce biti raspolozena u tako malo romanticnijem okruzenju....kod zena su paznja i njeznost cesto veoma jaki afrodizijaci...
rumenko wrote:radi + studira+uci strane jezike = los sex
ali sve je to sama izabrala i kaze da bez problema sve stize i da joj je to sve zadovojstvo??...stizemo se mi zajebavati ...izlaziti i ostalo...ali nisam zadovoljan sa sexom...osim toga mislim da folira kad kaze da je umorna...nego jednostavno ima manje potrebe od mene i bezze joj je da se sexa kad moze npr.lezati u kadi po 2 sata i citati knjigu...mozda je tus-kada rjesenje...
evo ananis ti je rekla kako se boriti protiv umora.. za glavobolju ima pouzdan lijek.. prije nego dodje do toga da te odjebe zato sto je boli glava, donesi joj casu vode i aspirin..
kad kaze sta ce joj to, ne boli je glava, ti lagano odlozis i casu i aspirin pa zanji..
tesko je njoj ugoditi...da je ne volim do sad bi je ugusio u onoj kadi...osim toga skuzi me brzo...ja mogu nezainteresovano poceti...ali ona to prokuzi za 2 sec i direktno mi kaze...ono u smislu "joj nemoj sad matere ti..." tu mene momentalno prodje volja i ne navaljujem jer znam da nema nista od toga....njoj je jednostavno dovoljno manje sexa al onako kako ona hoce...mislim da je rjesenje da i ja nju odbijam al nemogu kad ona tacno zna sta treba raditi da je ja ne mogu odbiti....(tek kad ovo citam vidim da sam beznadezan slucaj)..mozda je vrijeme za novu vezu....al'limvo je pravo...
rumenko wrote:tesko je njoj ugoditi...da je ne volim do sad bi je ugusio u onoj kadi...osim toga skuzi me brzo...ja mogu nezainteresovano poceti...ali ona to prokuzi za 2 sec i direktno mi kaze...ono u smislu "joj nemoj sad matere ti..." tu mene momentalno prodje volja i ne navaljujem jer znam da nema nista od toga....njoj je jednostavno dovoljno manje sexa al onako kako ona hoce...mislim da je rjesenje da i ja nju odbijam al nemogu kad ona tacno zna sta treba raditi da je ja ne mogu odbiti....(tek kad ovo citam vidim da sam beznadezan slucaj)..mozda je vrijeme za novu vezu....al'limvo je pravo...
dragi rumenko izvini ali meni se cini da u toj vezi ona tebe cvrsto drzi sakom za jaja....a mozda si ti jedan od onih koji se loze na to, pa ti zato pase veza s njom...ako je toliko volis i zelis da ostanes s njom imas 3 opcije:
- ili se pocni vise druziti s desankom
- ili probaj razgovarati s njom o tome kako te gore navedeno ozbiljno muci i sta zajednicki mozete uraditi po tom pitanju
- ili je probaj malo iskulirati da i ona tebe malo vise pozeli, tj da je uhvati prpa da se mora malo potruditi oko tebe, a ne da te moze imati kad god to pozeli...
ja nju mogu jedino iskulirati da u trenutku kad ona hoce sex istrcim napolje i trcim tako tri sata dok nju ne prodje.....al onda me yebe to sto sam propustio doba sex...jer sex sa njom kad bude onda je stvarno kvalitet...mislim da ako ja nju uspijem odbiti da ce je to baciti u razmisljenje..to mi je jedina sansa...ako uspije javicu vam..ako ne onda komsinica...mada me i tu grize savjest poslije...al sta ces
rumenko wrote:ja nju mogu jedino iskulirati da u trenutku kad ona hoce sex istrcim napolje i trcim tako tri sata dok nju ne prodje.....al onda me yebe to sto sam propustio doba sex...jer sex sa njom kad bude onda je stvarno kvalitet...mislim da ako ja nju uspijem odbiti da ce je to baciti u razmisljenje..to mi je jedina sansa...ako uspije javicu vam..ako ne onda komsinica...mada me i tu grize savjest poslije...al sta ces
hajde drzimo ti fige...kad te ona spopadne probaj misliti na mamu, na golog george bush-a ili nesto tako pa ces vidjeti kako ces se ohladiti...i sta je JEDNOM propusten dobar seks naspram popravljenje frekvencije nakon tog odricanja...
a to za komsinicu necu da komentarisem, ali mogao bi tebi trebati aspirin za glavu na kraju balade...
A da ona nema jos koga (na kursu za strane jezike npr.). Pa onda razgodi svaki dan po jednog, pa dok ti dodjes na red nacekas se i bude ti malo. A ona ustvari moze kao i ti samo to razvodni na vise strana.
Nemoj se ljutiti, ja ovo samo dajem dodatnu mogucnost za objasnjenje. Sta cu kad sam pesimista...
Pa to je ono najcrnja varijanta koja bi onda podrzumjevala njeno gusenje u kadi a mene bi Magbul Skoro uredno priveo u centralni i to bi bio kraj price...ali ja njoj po tom pitanju vjerujem...nikad mi nije palo napamet da je nesto ko pratim ili kontrolisem ali ona nema vremena za to jer smo mi u slobodno vrijeme (kojeg je malo) zajedno...normalno uvijek ima ona mogucnost da je drug ucitelj sustigne na casu ali to je vec u domenu naucne fantastike a ni ona nije od tog posla...mislim da je ta sansa minimalna ...al eto sad si me nalozio da i to provjerim...mozda ona kad kaze "idem na jezik" fakat misli bukvalno....
pa ja imam manje obaveza a samim time i vise slobodnog vremena od nje...a komsinica ima vise slobodnog vremena od mene...mi smo zajedno kad je i ona slobodna...kad je ona zauzeta ja i komsinica smo slobodni...tako...
rumenko wrote:pa ja imam manje obaveza a samim time i vise slobodnog vremena od nje...a komsinica ima vise slobodnog vremena od mene...mi smo zajedno kad je i ona slobodna...kad je ona zauzeta ja i komsinica smo slobodni...tako...
Jesi se nekad upitao sta ti ustvari zelis? - Svoju djevojku, komsinicu, neku trecu djevojku ili nista od ovoga?