ovako sam se nosila kada sam bila mrsavija...sada imam ramena ko bilderka
Moderator: anex

anais_nin wrote:sta fali roza boji?dinash wrote:djevojke u ljetnim haljinama volim ...
ali ako nisu roza.
fluid cekaj je li mislis na majcu na prvoj slici ili ovaj rozi top na drugoj slici?
to je GAPov djemper od kašmira...nije mu basnoslovna cijena s obzirom da je kašmir (boli me dupe sto je GAP, ko šljivi marku)....ali ima draaaaaaaaaaaaaastične razlike kad na golu kozu obuces kasmir i neki drugi, "obicni" materijal...ja bih zbog te razlike radije malo vise platilaThe_Fluid wrote:
mislim na objekat na slici broj 2
Aj agri...hajde ponovno u tunis meni u shopinganais_nin wrote:ja cesto volim egzoticne otkacene stvari kao ove donje 2 slike, iz tunisa sam donijela pravo puno njihovih tradiocionalnih nosnji koje kombinujem sa "zapadnjackim" stvarima tipa farmerki...
drama mi se svidja ovo na predzadnjoj slici, ovaj indijski kana dezen s tim sto je to providna majca koja je islikana slicno kao kana tetovaze (nije direktno na kozi) i moze se kombinaovati s drugim stvarima...
a iako je tek avgust ne znam meni vec lagano mirise na zimu, drama mi se svidja ovo boje cokolade (desno) na najdonjoj slici, izgleda tako udobno i meko i orginalno, ja bih to nosala po gradu iako to nije bas stil koji se kod nas nosa
Bumbar wrote:
Aj agri...hajde ponovno u tunis meni u shoping![]()
![]()
indijski kana dezen je fenomenalan...![]()

sve primijeti..i nije joj mrsko pisati..aferim..i ne zachatavj mi temu..A wrote:Da oćima ne vjerujesTa masa je ćinila kremu grada ili popularno nazvanu «elitu» . Odnos između elite i ostalih ne ćini razlika između društvenih slojeva već je to svijest o razlićitostima...![]()
«De Gustibus Non Est Desperandum»![]()
Samo nastavi pisati, molim te !
anais_nin wrote:Bumbar wrote:
Aj agri...hajde ponovno u tunis meni u shoping![]()
![]()
indijski kana dezen je fenomenalan...![]()
bjezi toliko sam se cjenkala sve sto je zena blio u hotelu ja sam im pokupovala one tunike i haljine, i to na kraju se covjek cupao za kosu i tjerao me iz radnje jer mi je u biti prosjeku prodao tunike za 5 eura, a haljine za 7 (pamučne)![]()
![]()
rekla sam mu da se ne sekira da ce on to u 3 prodaje namiriti od ovih ostalih evropskih turista
ja ako naletim gdje na ovaj kana dezen (vidjecu s mojim drugom dizajnerom bi li on mogao nesto ovako odraditi) javim ti, a i ti meni ako ga gdje pronadjes
ili kako je govorio mladi Nietzsche: Samo se o ukusima moze raspravljati!Ka5aN wrote:
"O ukusima ne treba raspravljati" ili «De Gustibus Non Est Desperandum»
ili tako nekako...
Ka5aN
Bumbar wrote:![]()
...joj oni to vole...ja bi mogla mamu tamo poslati (svercom joj se cijela jedna strana familije bavi...mene nije masio taj gen)...
![]()
Eto...znam gdje ce mi roditelji ljetovati iduce godine![]()
No frks...ako gdje naletim![]()
Ne znam kako bi se ono moglo napraviti...jer je pravo tanak materijal.
Ja volim ici u shoping posudja i hrane...ali sto se odjece tice...tek sam nedavno zavolila sa obzirom da sam dugo vremena patila od toga sto nemaju brojeva.anais_nin wrote:Bumbar wrote:
ja sam zena koja mrzi shoppingu mom idealnom svijetu sve bi se moglo naruciti preko Interneta (da sam u Kanadi i moglo bi
)....ali eto u Tunisu mi proradio taj inat ono ne dam ti koliko trazis, neces ti mene zalampat
![]()
![]()
a ono bi se moglo napraviti, ali nemam ja zivaca za toga, pa cu morati nekog drugog obrlatit