Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo da se upishem kao lady par excellence, je li :D
i kao velika pobornica shtiklice raznih boja i oblika, ali zato skoro u svakoj prilici :D shto me redovno chini nekoliko centimetara vishom od angeline (shto ipak nishta ne znachi )
no, ipak mi se chini bitnijim da naglasim da shtikla josh ni od koga nije napravila damu da ne znam kako u njoj hodash :-)
Stikle ne nosim cesto, ali mi ne predstavljaju problem....mada je moj stil oblacenja vise sportski .
Nisam nesto bog zna visoka, a ni niska....mislim da sam prosjecne visine za zenu ....mada sumnjam da je visina neko mjerilo za nosenje stilke...dzaba ti i visina i spretnost na stiklama, ako noge izgledaju k'o balavani ili k'o grane
Lucy01 wrote:Stikle ne nosim cesto, ali mi ne predstavljaju problem....mada je moj stil oblacenja vise sportski .
Nisam nesto bog zna visoka, a ni niska....mislim da sam prosjecne visine za zenu ....mada sumnjam da je visina neko mjerilo za nosenje stilke...dzaba ti i visina i spretnost na stiklama, ako noge izgledaju k'o balavani ili k'o grane
gdje si, sestro po sportskom oblacenju :Du medjuvremenu sam skontala da ja ne znam nositi stikle, jer mi ne valjaju. S obzirom na one fotke koje je Danas postavila
Lucy01 wrote:Stikle ne nosim cesto, ali mi ne predstavljaju problem....mada je moj stil oblacenja vise sportski .
gdje si, sestro po sportskom oblacenju :Du medjuvremenu sam skontala da ja ne znam nositi stikle, jer mi ne valjaju. S obzirom na one fotke koje je Danas postavila
Ma pusti ti danas; ona bi KKK ubijedila da je Bog crn
Ma pusti ti danas; ona bi KKK ubijedila da je Bog crn
pppfff... a ja se vamo trudim da od vas napravim DAME a ti meni tako
mamice, za 7 centi -- pa to nije stikla, u tome ne bi trebala da imas problema... to je manja stikla, za posla... sigurno ti ne lezi stopalo kako treba.... U mene su uglavnom 8 ili 10 cenata, ima par ovih od 12
ja sam primijetila da se nizi muskarci obicno lijepe na visoke djevojke, dok se visociji muskarci obicno priheftaju za niske djevojke dobro mi zapazanje
nisam visoka( daleko od toga 155cm) ali niti nosim stikle u zadnje vrijeme. nemas sanse da ja mogu da tabanam po gradu u njima. ponekada mala petica legne i to je to
mamica 31 wrote:ja sam primijetila da se nizi muskarci obicno lijepe na visoke djevojke, dok se visociji muskarci obicno priheftaju za niske djevojke dobro mi zapazanje
pa mora bit kad ti je pregled s te kote s koje gledas bolji