stikla ne cini proljece, a damu jos manje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Saian

Post by Saian »

plidu ... :D
Last edited by Saian on 21/10/2007 21:03, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

sjo ova tema ima prilichno iskljuchiv naslov, de mijenjaj mamice, svidja mi se ovdje :D :D :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

sto ? da nije slucaj shoe fetisha ? :lol:
Baby Jane

#29 Re: za zene

Post by Baby Jane »

mamica 31 wrote:
Baby Jane wrote:
danas wrote: a ja vamo esej napisala, sve sa slikama :lol: :lol: :lol:
Ma ti si garant neki naucnik ( ako nisi, onda si fulila profesiju :lol: )...neke stvari je sasvim lahko objasniti...u ovom slucaju, ili si dama ili ne :lol: :lol: :lol: :lol:
e hebi ga onda. sigurno nisam dama jer sam tri godine nosila kratku kosu, ne znam hodat u stiklama, skoro da se ne sminkam :lol: :lol: :lol:
to si ti rekla, a ne ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

Baby Jane wrote:sto ? da nije slucaj shoe fetisha ? :lol:
niposto, nego mi fino u drustvu takvih dama :oops: :D :D :D :D ;-)
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Saian wrote:
Hey, nemoj ti mene pogresno shvatiti..nisam ja rekla da je shoe fetish losa stvar :D znas kako kazu.."hiljade ljudi,hiljadu cudi " :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

lady fetish imam, zato na ovo damsku himnu uvijek iskobechim ochi i uleti mi divljenje :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZLjUO7KFOUA

:D :D :D :shock: :oops: :-) :-) :-)
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Saian wrote:lady fetish imam, zato na ovo damsku himnu uvijek iskobechim ochi i uleti mi divljenje :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZLjUO7KFOUA

:D :D :D :shock: :oops: :-) :-) :-)
ee, da si bar ponudio nesto bolje kao primjer...ovako samo vidim da nemas jaku mastu :sad: :-) :D :lol: :lol: :lol:
Umjetnik a

#34 Re: pusti, pusti modu/iliti kako postat dama

Post by Umjetnik a »

mamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama. :?
Posebno me interesuje ,jel vi visoke zemske nosite visoku petu??? :D

Ja kupila cizme sa punom petom od jedno 3-4 cm i polomi se ziva :roll: Sve me naprijed vuce :D I eno ostavila ih u ostavu :D

haj me naucite :D
dajem instrukcije :D
black

Post by black »

Saian wrote:
dje si ti vidio damu na forumu :oops: :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

black wrote:
Saian wrote:
ja sam dama
Image
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Mamice, ne mozes u stiklama hodati k'o musko :D moras praviti sitnije korake i malo uvijati guzom :D probaj, vidjet ces :wink:
boracha

Post by boracha »

sve je stvar prakse, ako se stikle rijetko nose onda i jeste tesko,ako ih cesce nosim, primijetim da mi je nakon nekog vremena postalo lakse hodat u njima :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Štiklice nekako najbolje pristaju nižim curama..i onim prosječne visine..do 1,70.. baš sexy djeluju..

Ja znam nositi štikle..što je pravo čudo,obzirom da nisam ljubitelj istih..ne zapinjem,ne vuče me ništa..nekako valjda imam osjećaj.
Ništa mi mrže nije vidjet nego cure,koje hodaju ko da kopita imaju :-) ..brate mili,nemoj ni nosit ako ne znaš hodati u njima.
Jedino sam probirljiva oko oblika čizama..cipela..sandala..kad su na petu..pogotovo ljetna varijanta..vrlo mi je bitno kako će mi se nožni prsti uklopiti u sve to :D ..sviđa mi se recimo kad ide samo preko njih ona jedna traka..ne volim kad se pola prstiju vidi,pola ne.
Uglavnom,mislim da štikle nisu baš za visoke djevojke i žene..bar ne neka visoka peta..ono umjereno..
Ja nisam ni niska,a ni previsoka..al mi se uvijek svidi kad na nekoj nižoj curi,koja je još zgodnica vidim slatke štiklice..suknju..fakat super izgleda,ženstveno.
Saian

Post by Saian »

black wrote:
Saian wrote:
na stranu sto ja i skromne mashte kakva mi je :D vjerujem da ih ima i ovako, no bleki, ako je kriterij "znat 'odat u stiklama" vjerujem da Hin ima gro :D :D :D ako je vjerovat Hornsu o njegovim odjevnim sklonostima ispade i on dama :D :D :D
Saian

Post by Saian »

boracha wrote:sve je stvar prakse, ako se stikle rijetko nose onda i jeste tesko,ako ih cesce nosim, primijetim da mi je nakon nekog vremena postalo lakse hodat u njima :D
mamice nosaj Hin po kuci samo pazi na pragove :D za 2, 3 sedmice bit ces po Ba(r)by receptu dama i po' ( sa 180 cm manja ni ne mosh bit :D :D :D )
Op3r4t0r

Post by Op3r4t0r »

Ja nikako da skontam koji ce vrag curi stikle a ima 1,80 ili vise, sa stiklama dvometrasica, ko kakva bandera, meni cura od 2 metra izgleda privlacno kao i curama momak od metar i po
HiBreeD

Post by HiBreeD »

pinkzelena wrote:Štiklice nekako najbolje pristaju nižim curama..i onim prosječne visine..do 1,70.. baš sexy djeluju..

Ja znam nositi štikle..što je pravo čudo,obzirom da nisam ljubitelj istih..ne zapinjem,ne vuče me ništa..nekako valjda imam osjećaj.
Ništa mi mrže nije vidjet nego cure,koje hodaju ko da kopita imaju :-) ..brate mili,nemoj ni nosit ako ne znaš hodati u njima.
Jedino sam probirljiva oko oblika čizama..cipela..sandala..kad su na petu..pogotovo ljetna varijanta..vrlo mi je bitno kako će mi se nožni prsti uklopiti u sve to :D ..sviđa mi se recimo kad ide samo preko njih ona jedna traka..ne volim kad se pola prstiju vidi,pola ne.
Uglavnom,mislim da štikle nisu baš za visoke djevojke i žene..bar ne neka visoka peta..ono umjereno..
Ja nisam ni niska,a ni previsoka..al mi se uvijek svidi kad na nekoj nižoj curi,koja je još zgodnica vidim slatke štiklice..suknju..fakat super izgleda,ženstveno.
jes,jes...u suprotnom imam osjecaj kad vidim izrazito visoku curu na stiklama da Kiklop ide prema meni :D :lol: :lol: i bojim se :shock: :D
danas

Post by danas »

visina je manje bitna od oblika noge -- sa tim da vise djevojke cesce imaju vitkiju nogu, na kojoj opet stikla bolje stoji...

ili, da oslikamo :D :D

Image or Image
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Mislim da nogice Selme Hayek,a i tijelo svi pamtimo.. :-) :D

Jel nabila bar 1,60? :D
danas

Post by danas »

salma se ima cime pohvaliti, ali mi se nekako cini da noge nisu dio tijela kojim se proslavila :oops:

evo za komprimis, angelina -- ona je oko 170 :-) :-)

Image

u svakom slucaju -- sto duze none, to bolje :wink:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Ja gledam uvijek OBLIK nogu.. mislim da je bitniji od visine,a svakako je visina po hijerarhiji odmah druga na mojoj top listi.
Inače kao djevojka preferiram s**e...ne znam zašto, pa mi je i kod mene to i bitnije,a i uvijek zagledam i kod drugih :oops: :D
mamica papucarka

Odoh sad u stiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... :D
mamica papucarka

Odoh sad u tiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... :D
mamica papucarka

Odoh sad u stiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... :D
Post Reply