stikla ne cini proljece, a damu jos manje
Moderator: anex
- Baby Jane
#29 Re: za zene
to si ti rekla, a ne jamamica 31 wrote:e hebi ga onda. sigurno nisam dama jer sam tri godine nosila kratku kosu, ne znam hodat u stiklama, skoro da se ne sminkamBaby Jane wrote:Ma ti si garant neki naucnik ( ako nisi, onda si fulila profesijudanas wrote: a ja vamo esej napisala, sve sa slikama![]()
![]()
)...neke stvari je sasvim lahko objasniti...u ovom slucaju, ili si dama ili ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
lady fetish imam, zato na ovo damsku himnu uvijek iskobechim ochi i uleti mi divljenje
http://www.youtube.com/watch?v=ZLjUO7KFOUA

- Baby Jane
ee, da si bar ponudio nesto bolje kao primjer...ovako samo vidim da nemas jaku mastuSaian wrote:lady fetish imam, zato na ovo damsku himnu uvijek iskobechim ochi i uleti mi divljenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Umjetnik a
#34 Re: pusti, pusti modu/iliti kako postat dama
dajem instrukcijemamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama.![]()
Posebno me interesuje ,jel vi visoke zemske nosite visoku petu???![]()
Ja kupila cizme sa punom petom od jedno 3-4 cm i polomi se zivaSve me naprijed vuce
I eno ostavila ih u ostavu
![]()
haj me naucite
-
mamica papucarka
ja sam damablack wrote:dje si ti vidio damu na forumuSaian wrote:niposto, nego mi fino u drustvu takvih damaBaby Jane wrote:sto ? da nije slucaj shoe fetisha ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- nebojeplavo
Mamice, ne mozes u stiklama hodati k'o musko
moras praviti sitnije korake i malo uvijati guzom
probaj, vidjet ces 
-
pinkzelena
Štiklice nekako najbolje pristaju nižim curama..i onim prosječne visine..do 1,70.. baš sexy djeluju..
Ja znam nositi štikle..što je pravo čudo,obzirom da nisam ljubitelj istih..ne zapinjem,ne vuče me ništa..nekako valjda imam osjećaj.
Ništa mi mrže nije vidjet nego cure,koje hodaju ko da kopita imaju
..brate mili,nemoj ni nosit ako ne znaš hodati u njima.
Jedino sam probirljiva oko oblika čizama..cipela..sandala..kad su na petu..pogotovo ljetna varijanta..vrlo mi je bitno kako će mi se nožni prsti uklopiti u sve to
..sviđa mi se recimo kad ide samo preko njih ona jedna traka..ne volim kad se pola prstiju vidi,pola ne.
Uglavnom,mislim da štikle nisu baš za visoke djevojke i žene..bar ne neka visoka peta..ono umjereno..
Ja nisam ni niska,a ni previsoka..al mi se uvijek svidi kad na nekoj nižoj curi,koja je još zgodnica vidim slatke štiklice..suknju..fakat super izgleda,ženstveno.
Ja znam nositi štikle..što je pravo čudo,obzirom da nisam ljubitelj istih..ne zapinjem,ne vuče me ništa..nekako valjda imam osjećaj.
Ništa mi mrže nije vidjet nego cure,koje hodaju ko da kopita imaju
Jedino sam probirljiva oko oblika čizama..cipela..sandala..kad su na petu..pogotovo ljetna varijanta..vrlo mi je bitno kako će mi se nožni prsti uklopiti u sve to
Uglavnom,mislim da štikle nisu baš za visoke djevojke i žene..bar ne neka visoka peta..ono umjereno..
Ja nisam ni niska,a ni previsoka..al mi se uvijek svidi kad na nekoj nižoj curi,koja je još zgodnica vidim slatke štiklice..suknju..fakat super izgleda,ženstveno.
- Saian
na stranu sto ja i skromne mashte kakva mi jeblack wrote:dje si ti vidio damu na forumuSaian wrote:niposto, nego mi fino u drustvu takvih damaBaby Jane wrote:sto ? da nije slucaj shoe fetisha ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
mamice nosaj Hin po kuci samo pazi na pragoveboracha wrote:sve je stvar prakse, ako se stikle rijetko nose onda i jeste tesko,ako ih cesce nosim, primijetim da mi je nakon nekog vremena postalo lakse hodat u njima
-
HiBreeD
jes,jes...u suprotnom imam osjecaj kad vidim izrazito visoku curu na stiklama da Kiklop ide prema menipinkzelena wrote:Štiklice nekako najbolje pristaju nižim curama..i onim prosječne visine..do 1,70.. baš sexy djeluju..
Ništa mi mrže nije vidjet nego cure,koje hodaju ko da kopita imaju..brate mili,nemoj ni nosit ako ne znaš hodati u njima.
Jedino sam probirljiva oko oblika čizama..cipela..sandala..kad su na petu..pogotovo ljetna varijanta..vrlo mi je bitno kako će mi se nožni prsti uklopiti u sve to..sviđa mi se recimo kad ide samo preko njih ona jedna traka..ne volim kad se pola prstiju vidi,pola ne.
-
pinkzelena

Mislim da nogice Selme Hayek,a i tijelo svi pamtimo..
Jel nabila bar 1,60?
-
pinkzelena
Ja gledam uvijek OBLIK nogu.. mislim da je bitniji od visine,a svakako je visina po hijerarhiji odmah druga na mojoj top listi.
Inače kao djevojka preferiram s**e...ne znam zašto, pa mi je i kod mene to i bitnije,a i uvijek zagledam i kod drugih

Inače kao djevojka preferiram s**e...ne znam zašto, pa mi je i kod mene to i bitnije,a i uvijek zagledam i kod drugih
-
mamica papucarka
Odoh sad u stiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... 
-
mamica papucarka
Odoh sad u tiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... 
-
mamica papucarka
Odoh sad u stiklicama, sa kolicima i, dvoje djecei na 570 m nadmorseke visine. pa ako se otisnem, pukne mi zglob.... 

or