STEPHEN KING
Moderator: Chloe
-
man.utd
#1 STEPHEN KING
-
man.utd
2.-------------- drawning of the...(tri tarot karte)
3---------------- waste lands
4--------------- wizard i glass
5-----------------wolves of the calla
6----------------- song of susannah
7------------------- dark tower
- CiCiban
man.utd wrote:ja imam sve sto je covjek ikad napisao.
Od Dark Towera ide ovako: 1 Dark Tower-gunslinger(revolveras)
![]()
heheheheheh
- irfan2
jesil u sarajevu...man.utd wrote:ja imam sve sto je covjek ikad napisao.
Od Dark Towera ide ovako: 1 Dark Tower-gunslinger(revolveras)
![]()
heheheheheh
- CiCiban
oprostite sto vas davimmMMMMMMMm ali zaista preporucujem samo ova dva
1. Stand
2.shinning ( postoje dvije verzije, a preporuka se odnosi na onu u kojoj nema dzeka nikolsona)
&.langolijeri ( ovaj je odlican iz prostog razloga sto se cika king na genijalan nacin igra sa vasim zivcima i granicama strpljenja )
- Zox
Bah...
Iskreni sam fan, oduvijek. Odrastanje mi je obiljezeno njegovim knjigama. Sjecam se kad je koja izasla i sta mi se u tom periodu desavalo. Ne kazem da je vrhunski pisac. Volim ga kao sto volim ponekad pojesti Big Mac, nesto oporo i nisko.
Ali, zadnjih 5 godina njegove knjige su jednostavno suplje. Prvo sam se nervirao, a onda sam skontao da je to normalno. Covjek je prvu knjigu napisao u prikolici u kojoj je zivio s porodicom, a zadnju u ZAMKU u kojem sad zivi. To vise nije ista osoba, i to vise nije isto stivo.
From a Buick 8, Srca u Atlantidi... Gluposti bez smisla.
Ekranizacije ne gledam u sklopu NJEGOVOG opusa, vec u sklopu opusa rezisera, jer nemaju puno dodirnih tacaka sa knjigama.
NAJEZIM se kad neko kaze "film Stephena Kinga".
Iskreni sam fan, oduvijek. Odrastanje mi je obiljezeno njegovim knjigama. Sjecam se kad je koja izasla i sta mi se u tom periodu desavalo. Ne kazem da je vrhunski pisac. Volim ga kao sto volim ponekad pojesti Big Mac, nesto oporo i nisko.
Ali, zadnjih 5 godina njegove knjige su jednostavno suplje. Prvo sam se nervirao, a onda sam skontao da je to normalno. Covjek je prvu knjigu napisao u prikolici u kojoj je zivio s porodicom, a zadnju u ZAMKU u kojem sad zivi. To vise nije ista osoba, i to vise nije isto stivo.
From a Buick 8, Srca u Atlantidi... Gluposti bez smisla.
Ekranizacije ne gledam u sklopu NJEGOVOG opusa, vec u sklopu opusa rezisera, jer nemaju puno dodirnih tacaka sa knjigama.
NAJEZIM se kad neko kaze "film Stephena Kinga".
- Zox
To prodaje film kod ljudi koji nisu ni PROCITALI knjige.
Znam masu ljudi koji tvrde da su fanovi Stephen Kinga a nisu procitali ni jednu knjigu, vec su samo odgledali filmove.
Ljudi, ne znam da li je vama jasno da je knjiga Misery na nivou Charlesa Dickensa? Ima toliko toga PORED price o ubogaljenom piscu u tim recenicama.
Znam masu ljudi koji tvrde da su fanovi Stephen Kinga a nisu procitali ni jednu knjigu, vec su samo odgledali filmove.
Ljudi, ne znam da li je vama jasno da je knjiga Misery na nivou Charlesa Dickensa? Ima toliko toga PORED price o ubogaljenom piscu u tim recenicama.
-
man.utd
-
man.utd
-
sunday_morning
joj navikali dremcatcher, ma totalno je bezveze film.