Jadna funkcija još jadnijeg saveza
Stepanovic ili Bazdarevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
valjda im treba vremena da prostudiraju jel sad red na Bošnaka il Srbina da bude selektor.
-
Dino007
#8 Re: Stepanovic ili Bazdarevic
Ko je taj covjek uopste i za sta se to bira!?Dion wrote:Danas mi je gosp. Stepanovic rekao da su ga zvali iz Saveza i da su u utrci za selektora ostali samo on i Bazdarevic i da ce se odluciti za 3-4 dana ko ce biti novi sef strucnog saveza. To je danas doslo iz usta gosp. Stepanovica.
BOJKOT SVEGA VEZANOG ZA FUDBALSKI SAVEZ DOK BIRAJU OVI KOJI BIRAJU!!!
-
dripac
#9 Re: Stepanovic ili Bazdarevic
Ma kakv bojkot, samo sačekaj prvu utakmicu reprezentacije pa da vidiš kako bojkotuju. Sve je to stoka seljačka.Dino007 wrote:Ko je taj covjek uopste i za sta se to bira!?Dion wrote:Danas mi je gosp. Stepanovic rekao da su ga zvali iz Saveza i da su u utrci za selektora ostali samo on i Bazdarevic i da ce se odluciti za 3-4 dana ko ce biti novi sef strucnog saveza. To je danas doslo iz usta gosp. Stepanovica.
BOJKOT SVEGA VEZANOG ZA FUDBALSKI SAVEZ DOK BIRAJU OVI KOJI BIRAJU!!!
-
lul
radi se o dvojici dokazanih stručnjaka i radujem se njihovom izboru,dao bih prednost Meši,mladji je,moglo bi se raditi na duže staze e sad naravno da je najveći problem ljudi u savezu,kako kod nas stvari idu vjerovatno će nam oni biti i dalje godinama tu pa mislim da bi selektor koji bude izabran javno morao da kaže što ne valja a ne ko Baka da se pridruži toj mafijaško-alkoholičarskoj-foteljaškoj skupini