Sve sam pokusavala. Ujutro izvodjenje vani cim se probudi i sve je ok popiski se i pokaki kako kada. Nekada nece pa to uradi odmah pri povratku kuci.
Znam sve trikove koje su mi savjetovali poslije igre, jela i td. ali on je grozno tvrdoglav. Ni puckanje po guzi novinom ne pomaze.
Kada izadje vani sve bandere i drvece obidje, onjusi ali ne obavi ono sto treba.
Muzijak je i piski tako sto cucne, tj. razlijepi se kao zaba, sto je meni skroz smijesno. Navikla sam gledati kako psi stanu kraj drveta i podignu sapicu.
Najdraze mu se ispiskiti ili pokakiti na sred ulice sto je veoma neugodno. Onda vadim kesicu i kupim za njim
Pravi je tvrdoglavko i inatdzija. Ako mu namjerno zatvorimo vrata pred nosem on ce iz protesta da se popiski pred tim vratima.
Cesto piski, uopce ne trpi. Ako ima i kap tecnosti u sebi on ce da je ispiski. Prema tome, ne bih nikako trebala da ga uvodim u kucu tj. stan. Trpi jedino dok spava... drugacije nikako...
I dzaba sve sto radimo, ruzimo ga, govorimo fuj, ne... Taj bi se samo igrao
Znam da je jos mali i da treba biti strpljiv, ali vec se polako laminat dize u hodniku od njegovog piskanja
Hajde sada da cujem kako ste vi ucili svoje psice i koliko dugo???
I jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu.
Gdje sisate pse? I kolike su cijene tih psecih tretmana: kupanje, sisanje, rezanje kandzica...?