STELEX
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1 STELEX
Ajde da malo diskutujemo o vedrijim temama. Da se sjetimo nekih lijepih mjesta iz ne tako davne proslosti. Jedno od njih je bio STELEX - Drustvo studenata Elektrotehnike koji se nalazio u jednoj staroj trosnoj zgradici kod Vrbanje mosta ali uvijek prepun duha, dobre muzike, fine raje i jeftinog pica
Mozda u toj prici neko nekoga prepozna, pronadje nekoga za kim odavno traga ili se jednostavno sa nostalgijom sjeti lijepih trenutaka.
-
Prenj
STELEX ce zauvijek ostati poseban zbog nacina na koji je radio i postojao.rehaktor wrote:prenj, rupa i derneka ima i danas, ali nema se potreban broj godina... sto bi se reklo, prohujalo s vihoromPrenj wrote:Tesko da ce ikada vise u gradu postojati gora rupa i bolji derneci.
100% neprofitna firma sa ogromnom zaradom.
Nije bilo nikakvog 'gazde' iza, vec samo studenti
Najuspjesniji studentski klub u istoriji grada, u svakom pogledu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Tako je. I od tih para se putovalo na elektrijade svake godine, uzimala se strasna muzicka oprema, u sklopu Stelexa je bilo puno sekcija, radio klub. I sve to u jednoj rupi sto bi rekao Prenj. A raja i druzenja su bila posebna pricaPrenj wrote:STELEX ce zauvijek ostati poseban zbog nacina na koji je radio i postojao.rehaktor wrote:prenj, rupa i derneka ima i danas, ali nema se potreban broj godina... sto bi se reklo, prohujalo s vihoromPrenj wrote:Tesko da ce ikada vise u gradu postojati gora rupa i bolji derneci.
100% neprofitna firma sa ogromnom zaradom.
Nije bilo nikakvog 'gazde' iza, vec samo studenti
Najuspjesniji studentski klub u istoriji grada, u svakom pogledu.
-
Santos
Drago mi je da ga neko spomenu.Ja sam visio u Stelexu sve do sami rat.Bezbroj puta sam se nacugo a i znao pobit al nema veze sve ide u radni staz.Bilo je raznih faca jedino sta me nerviralo kad pocnu trazit clanske pa moras malo da cekas za ulaz posto nisam bio student.Najvise me je nerviro jedan papak na ulazu cinimi se da je Zoka mal nabijen mislim na onu stvar.Dzuka je pogino u Crnoj kolko sam cuo.Sve usvemu dobro je bilo.