STEFANE DOBRO DOSAO KUCI!!!!
-
zemljotres
#1 STEFANE DOBRO DOSAO KUCI!!!!
Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava zainteresirane da je, uz ranije dostavljenu informaciju o načinu pomoći dječaku Stefanu Basraku iz Sarajeva uplatom na Žiro račun ovog udruženja kod Raiffeisen Bank Sarajevo, broj 1610000038890027 - sa naznakom Pomoć za Stefana Basraka, otvoren još jedan račun Donatorski račun kod Raiffesen Bank broj 1610000000000011, 09-00-18039-9 za uplate za pomoć malom Stefanu Basraku.
Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava građane Federacije BiH da su također u mogućnosti donirati 3 KM pozivom na broj telefona 094 292 016, te da su cijene poziva (sa PDV-om od 17%) sljedeće":
Donacija 3 KM:
- cijena poziva iz fiksne mreže 3,247 KM
- cijena poziva iz mobilne mreže 3,255 KM.
Uplaćena sredstva će sa računa Udruženja biti upućena za potrebe liječenja Stefana Basraka
Iz Udruženja se unaprijed zahvaljuju svim dobrim ljudima u Bosni i Hercegovini koji na bilo koji način pomognu da obezbijede potrebnih 200.000 eura, koliko košta transplantacija koštane srži u Bolnici Tibingen u Njemačkoj.
Desetogodišnji dječak Stefan Basrak je obolio od leukemije i neophodno je da se u Njemačkoj obavi transplantacija koštane srži.
Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava građane Federacije BiH da su također u mogućnosti donirati 3 KM pozivom na broj telefona 094 292 016, te da su cijene poziva (sa PDV-om od 17%) sljedeće":
Donacija 3 KM:
Uplaćena sredstva će sa računa Udruženja biti upućena za potrebe liječenja Stefana Basraka
Iz Udruženja se unaprijed zahvaljuju svim dobrim ljudima u Bosni i Hercegovini koji na bilo koji način pomognu da obezbijede potrebnih 200.000 eura, koliko košta transplantacija koštane srži u Bolnici Tibingen u Njemačkoj.
Desetogodišnji dječak Stefan Basrak je obolio od leukemije i neophodno je da se u Njemačkoj obavi transplantacija koštane srži.
-
tosho
Stefan je jedan hrabar djecak veliki borac koji se sa ovom podmuklom bolescu bori 6 dugih godina. Dva puta do sada je uspio da pobjedi bolest i da bar neko vrijeme uziva u zivotu kao sva druga zdrava djeca. Ja sam uvjeren da ce pobjediti i treci put.
Pomozite njegovim roditeljima da mu omoguce i taj treci pokusaj.
P.S.
poslusajte pjesmu "MALOM HEROJU" koja ce vam malo pribliziti osjecaje jednog bolesnog djeteta.
http://www.wire.fm/board/two-song.php?id=20855
Pomozite njegovim roditeljima da mu omoguce i taj treci pokusaj.
P.S.
poslusajte pjesmu "MALOM HEROJU" koja ce vam malo pribliziti osjecaje jednog bolesnog djeteta.
http://www.wire.fm/board/two-song.php?id=20855
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
gledala sam ga neko vece...
nego, ono sto bi bilo najbolje je da imamo MOZDANU virtualnu akciju: Kafa za Stefana B.
Kad pozelite otici na drugu ili trecu kafu, te pare odvojite u dzep, i uplatite za Stefana B.
Mislim da je situacija vise nego teska, potrebno je puno novaca a malo je vremena tako da nam se ne isplati nesto da se mi ganjamo.
nego, ono sto bi bilo najbolje je da imamo MOZDANU virtualnu akciju: Kafa za Stefana B.
Kad pozelite otici na drugu ili trecu kafu, te pare odvojite u dzep, i uplatite za Stefana B.
Mislim da je situacija vise nego teska, potrebno je puno novaca a malo je vremena tako da nam se ne isplati nesto da se mi ganjamo.
- Drvosjeca iz Dejcica
Ja sam jos prosle sedmice vec par puta pozvao dati broj telefona, nadam se da ce Stefan ozdraviti - ako bog da.
-
zemljotres
Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava građane Federacije BiH da su također u mogućnosti donirati 3 KM pozivom na broj telefona 094 292 016, te da su cijene poziva (sa PDV-om od 17%) sljedeće":mIRCerka wrote:gledala sam ga neko vece...![]()
![]()
Donacija 3 KM:
-
mIRCerka
Macca, ako si u sa, onda bi trebao znati da ljudi vise telkomu ne vjerujuzemljotres wrote:Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava građane Federacije BiH da su također u mogućnosti donirati 3 KM pozivom na broj telefona 094 292 016, te da su cijene poziva (sa PDV-om od 17%) sljedeće":mIRCerka wrote:gledala sam ga neko vece...![]()
![]()
Donacija 3 KM:
- Drvosjeca iz Dejcica
Bitna je dobra volja pojedinaca, a i cisto sumnjam da su spali na to da kradu od tesko oboljele djece.mIRCerka wrote: [
Macca, ako si u sa, onda bi trebao znati da ljudi vise telkomu ne vjeruju
-
zemljotres
nista me ne iznenadjuje vise, ali ovo je ipak malo jace od Piramide, zar ne, mazza?mIRCerka wrote:Macca, ako si u sa, onda bi trebao znati da ljudi vise telkomu ne vjerujuzemljotres wrote:Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" obavještava građane Federacije BiH da su također u mogućnosti donirati 3 KM pozivom na broj telefona 094 292 016, te da su cijene poziva (sa PDV-om od 17%) sljedeće":mIRCerka wrote:gledala sam ga neko vece...![]()
![]()
Donacija 3 KM:
-
mIRCerka
vjeruj mi da im vise ne vjerujem. I zavrsena prica. Meni je lakse uplatiti u bEnkDrvosjeca iz Dejcica wrote:Bitna je dobra volja pojedinaca, a i cisto sumnjam da su spali na to da kradu od tesko oboljele djece.mIRCerka wrote: [
Macca, ako si u sa, onda bi trebao znati da ljudi vise telkomu ne vjeruju
ima li neko da poznaje porodicu? posto ima nekih pitanja koja nisu za zvakanje live po forumu...
@zemljotres, nema ovo veze s piramidom i ne kontam sto piramidu petljas sa Stefanom...
-
Pearl
3 po 3 km u kasicu prasicu pa u reiffeisen i uplatiti:) jednostavnije je..
-
Pearl
jel ima neki vremenski rok do kad novci moraju biti skupljeni?
postoji li neka sansa da dobije donaciju za polovinu iznosa?