Hajmo muski, sta vi vise volite? Zene ima li iskustava vezanih za ovo? Plz, u dilemi sam
Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
stella_sa
#1 Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
Misljenja su cini mi se podijeljena. Na jednoj strani su muskarci koji vole zene koje znaju sta hoce i ne libe se posegnuti za tim, a opet, na drugoj strani imate one koji nekako vole da se sami "namuce". Ja se bojim da su ovi drugi brojniji.
Hajmo muski, sta vi vise volite? Zene ima li iskustava vezanih za ovo? Plz, u dilemi sam
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Meni se svidjati tvoji balonchitji...
...
.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma kako bolanpitt wrote:sasvim nebitan detalj.
-
PR80.
#9 Re: Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
Zavisi od podneblja.stella_sa wrote:Misljenja su cini mi se podijeljena. Na jednoj strani su muskarci koji vole zene koje znaju sta hoce i ne libe se posegnuti za tim, a opet, na drugoj strani imate one koji nekako vole da se sami "namuce". Ja se bojim da su ovi drugi brojniji.
Nas je mentalitet takav da muskarac ocekuje da se svaka okrene oko njega ali opet kad dodje do onog bitnijeg momenta, tj prici doticnoj osobi, to vole da se prepusti njima.
Za mene nije bitno ko je kome prisao, bitno je upoznati osobu i vidjeti kakva je hemija
-
stella_sa
#10 Re: Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
Ma kakva dobra vila, osijedih cekajuci jePR80. wrote:Zavisi od podneblja.stella_sa wrote:Misljenja su cini mi se podijeljena. Na jednoj strani su muskarci koji vole zene koje znaju sta hoce i ne libe se posegnuti za tim, a opet, na drugoj strani imate one koji nekako vole da se sami "namuce". Ja se bojim da su ovi drugi brojniji.
Hajmo muski, sta vi vise volite? Zene ima li iskustava vezanih za ovo? Plz, u dilemi sam![]()
Nas je mentalitet takav da muskarac ocekuje da se svaka okrene oko njega ali opet kad dodje do onog bitnijeg momenta, tj prici doticnoj osobi, to vole da se prepusti njima.![]()
Za mene nije bitno ko je kome prisao, bitno je upoznati osobu i vidjeti kakva je hemija... Upravo zbog te jedne male bagatele vjerujem da dosta osoba "izgube" ono sto ustvari nikad nisu ni imale i prepuste se masti da ce se dobra vila pojaviti.
Vjeruj da nece.
- Fair Life
#14 Re: Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
Postujem (drage su mi) samosvjesne zene... poduzetne.stella_sa wrote:...Na jednoj strani su muskarci koji vole zene koje znaju sta hoce i ne libe se posegnuti za tim...
-
neko iz mase
kakav cekati, napadajte dok mozete. Jos malo pa ce 30ta

-
xape
#17 Re: Stav muskaraca prema zenama koje nacine prvi korak?
nema tu dileme ,naprijed u akciju ,ako te odbije samo zato sto si ti njemu prva prisla,onda on ima neki problemstella_sa wrote:Misljenja su cini mi se podijeljena. Na jednoj strani su muskarci koji vole zene koje znaju sta hoce i ne libe se posegnuti za tim, a opet, na drugoj strani imate one koji nekako vole da se sami "namuce". Ja se bojim da su ovi drugi brojniji.
-
*Unreal*
ma nije uopce bitno ko cini prvi korak (iako muskarci prilaze u 80% slucajeva)
Ako cura prilazi bitan je nacin na koji pridje muskarcu koji joj se svidja, da li u klubu, na ulici, kad je s prijateljima, u pekari
, bitan je dojam koji ce ostaviti nacinom prilazenja...
Ako cura prilazi bitan je nacin na koji pridje muskarcu koji joj se svidja, da li u klubu, na ulici, kad je s prijateljima, u pekari
- manijak1
Macca ..........šta ti čekaš ?

-
zensko
kakav dojam? bitno je sto se cura odvazila da ucini neki korak..*Unreal* wrote:ma nije uopce bitno ko cini prvi korak (iako muskarci prilaze u 80% slucajeva)
Ako cura prilazi bitan je nacin na koji pridje muskarcu koji joj se svidja, da li u klubu, na ulici, kad je s prijateljima, u pekari![]()
, bitan je dojam koji ce ostaviti nacinom prilazenja...
u ovoj nasoj 'zatvorenoj' sredini svakom muskarcu bi trebalo da laska kad se nesto takvo desi