Hvala svima i poz
Status redovnog studenta
-
limenka2014
#1 Status redovnog studenta
E ljudi imam pitanje ako ima neko ko zna da mi odgovori, mrsko mi bas do studentske se guzvati da pitam...Ovako zanima me upisao sam na pravu tri puta(ovo je treci) prvu godinu kao redovan-samofinasirajuci...Radi rada vani nikada nisam bio u mogucnosti da ganjam te ispite i fakultet pa sam tako sve upisem pa izleti posao odem itd...tako evo trecu godinu..Mene zanima sad ako se ispisem sa ovog fakulteta mogu li se na drugi upisati pod statusom redovnog?
Hvala svima i poz
Hvala svima i poz
- jao_situacije
#2 Re: Status redovnog studenta
Trebalo bi da može paralelno ne možeš na oba biti redovan, ako ćemo po pravilu. A ako se ispišeš i upišeš trebalo bi da može. Sad zavisi od tog drugog faxa da li postoje neke liste ili pravila za status RS DL V i to.
-
limenka2014
#3 Re: Status redovnog studenta
Aha hvala ti...ne planiram ici na oba redovno, nego sa ovog da se ispisem da upisem nesto drugo sad ili nekada u buducnostijao_situacije wrote:Trebalo bi da može paralelno ne možeš na oba biti redovan, ako ćemo po pravilu. A ako se ispišeš i upišeš trebalo bi da može. Sad zavisi od tog drugog faxa da li postoje neke liste ili pravila za status RS DL V i to.